Motor ČB – Vsetín 4:2 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 3:5 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 7:2 (kon.)
Havířov – Třebíč 3:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Litoměřice – K. Vary 0:4 (kon.)
Přerov – Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Středa 07.02.2018, 18:00Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z WSM ligy. Společně se podíváme na duel mezi HC ZUBR Přerov a Rytíři Kladno. Za hosty nastoupí navrátilec Jaromír Jágr!
     
    Rytíři Kladno

    Kladno je v letošní sezóně jednoznačně adeptem na postup do nejvyšší soutěže. Kladno totiž v dosavadním průběhu vybojovalo osmdesát šest bodů a patří mu třetí pozice. Kladnu se navíc vrátila živoucí legenda! Za Rytíře totiž od soboty nastupuje Jaromír Jágr! Právě kvůli Jágra přesunuly Benátky nad Jizerou sobotní utkání do Liberce. Hala byla zcela vyprodaná! Jágr navíc při výhře Kladna 7:2 zazářil hned třemi asistencemi.
     
    HC ZUBR Přerov

    Přerov je na tom v letošním ročníku WSM ligy také dobře. V šestačtyřiceti duelech vybojoval osmdesát bodů a dotírá na sousední Prostějov. Přerov stále může usilovat o pozici, která by mu zajišťovala domácí start v play-off. Na svém ledě navíc Přerov v novém roce ještě neprohrál a Kladno dnes čeká nesmírně náročný zápas. V minulém utkání bojoval Přerov na ledě Karlových Varů, kde padl až po nájezdech.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně

    10. 12. 2017 Kladno – Přerov 2:3
    4. 11. 2017 Přerov – Kladno 4:3
    30. 9. 2017 Kladno – Přerov 3:4 po nájezdech
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Rosandić, M. Novotný, Zbořil, R. Černý (A), Pala, Padrnos – Šlahař (C), T. Sýkora, Milan Procházka – Fryšara, Pšurný (A), Plášek – Goiš, Navrátil, F. Dvořák – T. Doležal, Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl.

    Rytíři Kladno: Klouček (Kopřiva) – Lenďák, Kehar, Svedlund, P. Hořava, Štindl, Zelingr, F. Matula – Jágr, Machač, Kubík – D. Tůma (C), Kurjanov, J. Kloz – Pekr, R. Přikryl, J. Strnad – Zikmund, T. Kaut, Redlich – M. Hořava.

    Rozhodčí: Obadal, Koziol – Wesley, Lukš.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Kladno bude hrát v modrém, zatímco Přerov nastupuje ve žlutých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Kladno uspělo na úvodním vhazování dnešního utkání a ihned se vydalo do útoku. Machač si ale při průniku do útočného pásma nepotykal se zpracováním.
     
    00:40
    Přerov se také poprvé v utkání vydal do útoku. Milan Procházka hledal spoluhráče bekhendem, jenže pozorný Kehar jeho pobídku zastavil.
     
    01:06
    Jaromír Jágr poslal prudkou přihrávku před branku domácího Přerova. Legendární hokejista zahájil dnešní duel opravdu dlouhým střídáním.
     
    01:40
    Kladno nyní uklidňuje hru za vlastní brankou. Přikryl poté dostal přihrávku do jízdy, jenže volný prostor nevyužil k zakončení.
     
    02:10
    Jakub Strnad si na modré čáře brousil zuby na prudké nahození do útočného pásma. Ze vzduchu puk protečoval jen na hole domácích hráčů.
     
    02:40
    František Matula skvěle vykryl rozjetého útočníka domácího celku. Hostující obránce puk nakonec stačil vypíchnout zpátky za modrou čáru.
     
    03:10
    Machač se krásnou kličkou ve středním pásmu a ihned se tlačil do útočného pásma. Adam Kubík mu ale projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    03:35
    Jakub Šlahař dojel prudké nahození do útočného pásma, objel branku, jenže pobídkou na modrou čáru daroval kotouč dobře postavenému Procházkovi.
     
    04:04
    Jaromír Jágr se poprvé v utkání dostal ke střele. Kladenský útočník střílel zápěstím z levého kruhu, ale trefil prvního obránce ve žlutém dresu.
     
    04:29
    Fryšara se tlačil před branku Kladna. Nakonec se pokusil přihrát před branku, jenže důrazná obrana Kladna nenechala domácí hráče zakončit.
     
    05:10
    Jakub Strnad protečoval puk ven z obranného pásma. Osamocený Matěj Pekr se tlačil do útoku, ale proti přesile obránců neměl šanci.
     
    05:41
    Jakub Navrátil projel do útočného pásma, poslal přihrávku na modrou čáru, odkud ihned střílel Martin Padrnos, ale Klouček si s tečovanou střelou poradil.
     
    06:10
    Matouš Kratochvíl se tlačil mezi kruhy, odkud poslal prudkou pobídku na brankoviště, jenže důrazný zadák Kladna puk odpálil do bezpečí.
     
    06:40
    Klouček musel vytasit další zákrok. Kladenský brankář si tentokrát poradil se střelou Šlahaře od mantinelu. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    07:10
    Anton Kurjanov se natahoval po bekhendové přihrávce do středního pásma. Hostující útočník se přes Zbořila neprobil do samostatného úniku.
     
    07:35
    Tomáš Doležal nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže nikdo ve žlutém dresu jeho pobídku nepochopil. Kladno může uklidnit dění na ledě.
     
    08:10
    Jaromír Jágr napadal rozehrávku Přerova na modré čáře. Domácí zadák po kontaktu s Jágrem upadl. Hlavní rozhodčí však nechává pokračovat ve hře.
     
    08:45
    Klimeš vyjel ven z branky a před dotírajícím Machačem poslal puk bekhendem ven z obranného pásma.
     
    09:12
    Zatím sledujeme hodně svižný hokej. Kubík se kličkou u mantinelu zbavil obránce, jenže rozjetému Jágrovi už nedokázal přesně přihrát.
     
    09:40
    Novotný si musel dávat pozor na dotírajícího Jágra. Domácí hokejista osobní souboj ustál a poslal puk ven z obranného pásma. Kladno se ale dostává do tempa.
     
    10:10
    Jan Kloz dostal přihrávku na modrou čáru, jenže puk mu přes hokejku přeskočil do středního pásma. Ofsajd! Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    10:32
    Hořava nahodil puk od modré čáry do rohu útočného pásma. Strnad v souboji se Zbořilem udržel puk pro Kladno a hosté mohou pokračovat v tlaku.
     
    11:02
    Klimeš si dával dobrý pozor na prudké nahození ze středního pásma. Domácí brankář puk schoval do lapačky a okamžitě jej vyklepal pro obránce.
     
    11:19
    Navrátil táhl akci domácího celku po levém křídle. Domácí útočník projel s pukem za modrou čáru, ale střelou zápěstím Milana Kloučka neohrozil.
     
    12:10
    Jágr operoval s pukem v útočném pásmu, našel Machače, který pálil v tísni, ale přesto ohrozil branku domácího celku! Klimeš předvedl první důležitý zákrok!
     
    12:40
    Matyáš Zelingr byl jako první u odraženého puku v rohu obranného pásma. Hostující zadák rozehrál po mantinelu. Kladno se znovu žene do útoku.
     
    13:04
    Novotný hledal dlouhou přihrávku Sýkoru. Přihrávka se mu však vůbec nepovedla a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Klimešem.
     
    13:31
    Hlavní rozhodčí nejprve signalizovat vyloučení, jenže po poradě s kolegou odvolal trest pro Petra Hořavu. Vhazuje se před brankou Kladna.
     
    13:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! TOMÁŠ SÝKORA si nabruslil na rychlou přihrávku středem hrací plochy, využil prostor mezi zadáky Kladna a střelou mezi betony Milana Kloučka otevřel skóre dnešního utkání! Asistence: Mislav Rosandić, Lukáš Chmelíř.
     
    14:02
    Adam Kubík se dostal k odraženému kotouči, jenže musel dorážet v hodně těžké pozici a na Klimeše nevyzrál. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    14:19
    Milan Klouček měl další práci. Střelu od mantinelu s přehledem vyrazil do ochranné sítě. Zaplněná hala se zatím skvěle baví a žene Přerov vpřed.
     
    15:10
    Domácí Přerov nyní zcela diktuje tempo hry. Hokejisté ve žlutých dresech uklidnili hru v obranném pásmu a vyčkávají na nabídku svých kolegů.
     
    15:35
    Fryšara dojel nahození za branku Kladna. Hostující zadák posunul puk jen do rohu obranného pásma, kde se o puk strhla obrovská mela. Nakonec jej vybojoval Přerov.
     
    16:03
    Zbořil pálil od modré čáry, nicméně zakončení mu vůbec nesedlo a dělovka prosvištěla kolem branky Kladna. Přerov přesto zůstává u puku.
     
    16:27
    Jiří Goiš projel do středního pásma, kde se v souboji s hráčem Kladna odrazil puk na střídačku domácího celku. Vhazovat se bude před brankou Rytířů.
     
    17:04
    Linus Anders Svedlund projel s pukem do útočného pásma, poslal přihrávku Malinovi, který pálil od mantinelu, jenže Klimeš s jeho střelou neměl problém.
     
    17:17
    Petr Štindl střílel od modré čáry. Jeho střelu těsně nad ledem tečoval jeden z hráčů v modrém, jenže brankář Klimeš si s jeho pokusem poradil.
     
    18:10
    Roman Pšurný dojel vyhození Kladna z obranného pásma, pomohl si přihrávkou na spoluhráče a odjel střídat. Domácí nadále kontrolují vývoj utkání.
     
    18:33
    Klimeš hokejkou přiklepl kotouč Zbořilovi, který musel podstoupit souboj v rohu obranného pásma. Zadák domácího celku puk poslal na zakázané uvolnění.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:55
    Milan Klouček vytáhl parádní zákrok! Domácí jeli ve dvou proti jedinému obránci Kladna. Goiš dostal přihrávku do jízdy, jenže zápěstím trefil Kloučkovu lapačku!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Přerova! Dlouho se hrál velmi bojovný hokej s minimem šancí. Ve čtrnácté minutě ujel obraně Kladna domácí kapitán Tomáš Sýkoraa střelou mezi betony poslal Přerov do vedení! V závěru třetiny navíc šli domácí ve dvou proti jedinému zadákovi Kladna, ale Goiš Kloučka nepropálil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Kladno uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Kladno se ihned vydalo do útoku, jenže důrazný Mislav Rosandić vybojoval puk pro Přerov.
     
    20:48
    Dobrá šance Kladna! Patrik Machač ujel obraně Přerova, natlačil se před obránce a vystřelil po ledě! Domácí brankář na poslední chvíli vykopl puk betonem!
     
    21:03
    Milan Procházka poslal prudkou přihrávku do útočného pásma. Na jeho pobídku ale nedosáhl nikdo z hokejistů ve žlutém. Kladno může uklidnit hru.
     
    21:35
    Tomáš Sýkora si chtěl prohodit puk mezi nohami Hořavy, jenže od zadáka Kladna se puk odrazil k mantinelu. Sýkora ale dělá obráncům Kladna problémy.
     
    22:03
    Bude se vylučovat! První přesilovku si zahraje Kladno! Dvě minuty za podražení dostává Jakub Navrátil.
     
    22:30
    Kladnu se v přesilovce zatím nedaří. Šlahař vypíchl soupeři puk v souboji u mantinelu a pohotově jej vyhodil přes všechny čáry.
     
    23:00
    Klimešovi sice vypadl puk po střele od mantinelu, jenže kolem něj byli jen zadáci Přerova, kteří puk vyhodili přes všechny čáry za branku Kladna.
     
    23:32
    Malina vyhodil puk mezi diváky. Rozhodčí se nejprve museli poradit, ale jeden z hlavních nakonec ukázal, že viděl teč. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    24:03
    Domácí v plném počtu.
     
    24:20
    Jaromír Jágr zůstává na ledě i po skončení přesilovky. Jágr si najel na přihrávku do středu ledové plochy, jenže ihned k němu přistoupili dva soupeři.
     
    25:13
    Novotný uspěl v souboji za vlastní brankou a vyhodil puk do středního pásma. Kladno se sice snaží útočit, ale domácí mají skvělý pohyb.
     
    25:35
    Oba týmy nyní mění hráče na ledě. Kladno tak uklidňuje hru za vlastní brankou. Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo.
     
    26:23
    Lukáš Chmelíř střílel od modré čáry. Jeho nabídku na teč hledal Štěpán Fryšara, nicméně útočník domácího celku neměl hůl na správném místě.
     
    26:45
    Jaromír Jágr si nabruslil na prudkou přihrávku do útočného pásma, připravil si puk ke střele zápěstím, jenže jeho schovanou střelu Klimeš vyrazil.
     
    27:01
    Machač pronikl do útočného pásma, krásnou přihrávkou vybídl ke skórování Kubíka, jenže hostující junior nechal vyniknout skvělého Klimeše!
     
    27:25
    Kladno se znovu vydalo do útoku. Bekhendovou přihrávkou hosté našli jen Navrátila, který táhl akci Přerova, ale ani domácí nyní soupeřovu klec neohrozili.
     
    28:07
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Kladno se nyní usadilo v útočném pásmu, jenže Martin Lenďák prudkou přihrávkou nenašel spoluhráče na brankovišti.
     
    28:29
    Dotírající Strnad dostal pod tlak Fryšaru, jenže Přerov se přesto dostal do útoku. Domácí hráči si ale nerozuměli při kombinaci za brankou.
     
    29:03
    Matyáš Zelingr vystřelil zápěstím od modré čáry. Hostující zadák mířil pod břevno, nicméně jeho rána letěla příliš vysoko. Puk jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    29:26
    Jágr operoval s pukem za brankou domácího celku. Mislav Rosandić na něj důrazně dotíral, ale přes silného Jágra se k puku nedokázal probít.
     
    30:12
    Jágr si dobrou stahovačkou udělal prostor k zakončení, nicméně jeho zakončení bekhendem domácí brankář bez problémů vykopl pravým betonem.
     
    30:29
    Kladno se poprvé v utkání dostává do tlaku. Přerov nyní sice vyhodil puk přes všechny čáry, jenže Rytíři puk znovu získali a tlačí se dopředu.
     
    31:10
    Tůma udělal kličku proti hráči a Lubomír Malina jej ostrým zákrokem poslal k ledu. Podle rozhodčího se jednalo o čistý zákrok.
     
    31:35
    Milan Procházka uspěl v souboji v rohu útočného pásma. Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení. Přerov si díky tlaku v útočném pásmu může odpočinout.
     
    32:07
    Martin Novotný projel s pukem do útočného pásma, předal jej Fryšarovi, který si puk nezpracoval zrovna ideálně a nechal se o něj připravit.
     
    32:35
    Kladno nyní uklidňuje hru za vlastní brankou. Hosté čekají na vystřídání celé formace. Čerstvé síly posílá na led také lodivod domácího celku.
     
    33:06
    Matěj Pekr napadal obranu Přerova při rozehrávce. Pekr sekl obránce domácího celku přes rukavici, nicméně hlavní rozhodčí se ani tentokrát nerozhodl vylučovat.
     
    33:33
    Až nyní je hra přerušena! Matyáš Zelingr zůstal po souboji v rohu útočného pásma ležet na ledě a drží se za naražené místo. Vylučovat se ale nebude.
     
    34:03
    Dvořák táhl rychlý protiútok Přerova, prudkou rybičkou minul hůl vracejícího se obránce, jenže dojíždějící Goiš už nedokázal zakončit.
     
    34:28
    Přerov si zahraje přesilovou hru! Anton Kurjanov dostává dvě minuty za hození hokejky svému brankáři.
     
    35:06
    Karel Plášek dostal parádní přihrávku do jízdy, posunul si puk do útočného pásma, jenže příklepem nechal vyniknout brankáře hostujícího celku.
     
    35:23
    Domácím se v přesilovce zatím také zrovna nedaří. Přerov přišel o puk v útočném pásmu a hostující obránce vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    36:10
    Rytíři skvěle brání. Petr Hořava vystihl přihrávku za branku, ihned přistoupil k soupeři, získal puk pro Kladno a bez váhání jej vyhodil za modrou čáru.
     
    36:28
    Hosté v plném počtu.
     
    37:03
    Navrátil se dostal k odraženému kotouči, snažil se jej zvednout pod horní tyčku, jenže Klouček předvedl další vynikající zákrok!
     
    37:35
    Procházka s hokejkou v jedné ruce objel branku Kladna, přihrál na modrou čáru, odkud střílel Roman Pšurný, ale Klouček si s jeho střelou poradil.
     
    38:02
    Klouček má nyní plno práce! Hostující brankář se skvěle přesunul k levé tyči, jenže při zákroku vykopl branku. Nakonec však nebude potřeba práce ledařů.
     
    38:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov přidává další gól a navyšuje své vedení! Milan Procházka poslal od mantinelu krásnou bekhendovou přihrávku, JAKUB ŠLAHAŘ si převzal puk do jízdy a střelou pod břevno překonal soupeřova brankáře! Asistence: Milan Procházka, Martin Novotný.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:18
    Tomáš Redlich v útočném pásmě bojoval o odražený kotouč, jenže důrazný obránce domácího celku jej o puk připravil a vyhodil jej za modrou čáru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část hry je minulostí! Kladno si hned v jejím úvodu vytvořilo velkou šanci, jenže Machač střelou po ledě domácího brankáře nepřekonal. Poté mohl skórovat Kubík, jenže Klimeš vytáhl zákrok večera! Přerov udeřil až v závěru periody. Na krásnou přihrávku si nabruslil Jakub Šlahařa střelou pod břevno navýšil domácí vedení! Po čtyřiceti minutách vede Přerov 2:0!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Kladno vlétlo do třetí třetiny úspěchem na vhazování. Jágr táhl kotouč do útočného pásma, jenže Machač mu projel do ofsajdu.
     
    40:30
    Výrazně o sobě dal vědět Jaromír Jágr! Útočník Kladna se v útočném pásmu prodral do zakončení a jeho projektil skončil až na tyči!
     
    41:02
    Rytíři dostali domácí celek pod tlak a jeden z domácích obránců vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Klimešem.
     
    41:19
    Hostující kapitán Tůma střílel v útočném pásmu. Jeho ránu jeden z obránců Přerova zablokoval a puk se zastavil až o osvětlení přerovské haly.
     
    42:10
    František Matula chtěl protečovat puk do útočného pásma, jenže nechtěně trefil spoluhráče do obličeje. Matyáš Zelingr má všechny zuby na svém místě.
     
    42:43
    Bude se vylučovat! Přesilovku si znovu zahraje Kladno! Dvě minuty za sekání dostává Pšurný.
     
    43:04
    Šlahař na modré čáře vystihl riskantní přihrávku a špičkou hokejky vypíchl puk do středního pásma. Hokejisté Přerova zatím skvěle brání.
     
    43:42
    Hořava střílel od modré čáry. Jeden z hráčů Kladna kotouč pohotově tečoval, Klimeš nevěděl, kde má puk, ale obrana Přerova ustála i toto nebezpečí.
     
    44:20
    Domácí hrají opravdu výborně! Jakub Šlahař vybojoval puk u mantinelu a Mikuláš Zbořil kotouč bez váhání poslal přes všechny čáry. Kladno musí začít od Kloučka.
     
    44:43
    Domácí v plném počtu.
     
    45:06
    Malina si na modré čáře počkal na zpětnou přihrávku, potáhl si puk do jízdy, nicméně zápěstím těsně minul vzdálenější tyčku kladenské branky.
     
    45:34
    Klimeš musel řešit ošemetnou situaci. Před domácí brankou totiž poskakoval odražený kotouč, jenže gólman Přerova natlačil beton na brankovou konstrukci.
     
    46:00
    Domácí hokejisté si s tím vůbec nelámou hlavu. Jeden z obránců ve žlutém dresu jednoduše vyhodil puk přes všechny čáry. Vhazuje se před Klimešem.
     
    46:16
    Milan Klouček si poradil s dělovkou od mantinelu. Puk letěl na jeho lapačku a kladenský brankář vytáhl sebejistý zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    47:01
    Bude se vylučovat! Přesilovku si tentokrát zahraje domácí Přerov! Dvě minuty za dostává František Matula.
     
    47:40
    Kladno půjde do tří! Dvě minuty za podražení dostává Tomáš Redlich. Skvělá šance pro Přerov!
     
    48:04
    Milan Klouček se po střele Tomáše Sýkory dokázal přesunout k levé tyči kladenské branky a skvělým zákrokem připravil Přerov o třetí branku!
     
    48:32
    Sýkora se zlobí sám na sebe! Tentokrát dostal krásnou přihrávku od Šlahaře, jenže v tísni minul kladenskou branku. Hosté se nyní osvobozují.
     
    49:01
    František Matula už je zpátky na ledě. Kladno navíc znovu vyhodilo puk přes všechny čáry. Přerovu se v přesilové hře začíná krátit čas.
     
    49:40
    Hosté v plném počtu.
     
    50:04
    Tomáš Sýkora projel s pukem do útočného pásma a bekhendem hledal Milana Procházku. Vracející se obránce Kladna prudkou přihrávku přizvedl do bezpečí.
     
    50:35
    Přerov hraje opravdu jednoduše. Domácí celek se už nikam nežene a jednoduše nahazuje kotouče do středního pásma. Kladno musí útočit.
     
    51:06
    Kladno může ohrozit domácí branku v přesilovce! Dvě minuty za hákování vyfasoval obránce Robert Černý.
     
    51:35
    Přikryl neuspěl v souboji v útočném pásmu. Hráči Kladna se zatím nemohou usadit v útočném pásmu. Přerov podruhé vyhodil puk za modrou čáru.
     
    52:12
    Anton Kurjanov ještě Jágrogu přihrávku udržel na modré čáře a ihned vrátil kotouč legendárnímu spoluhráči. Kladno zatím v přesilovce nevystřelilo.
     
    52:45
    Jágr si nabruslil před branku, ale našel Jen Šlahařovu hokejku, který s pukem vybruslil až do útočného pásma.
     
    53:06
    Domácí v plném počtu.
     
    53:25
    Mikuláš Zbořil nahodil puk do útočného pásma, ale nikdo ve žlutém dresu se k jeho pobídce neprobil. Kladno má puk a čeká na vystřídání.
     
    54:01
    Přerov se opět ubránil za cenu vyhození puku přes všechny čáry. Hra se po zakázaném uvolnění vrátí před domácí branku. Na stadionu panuje skvělá atmosféra.
     
    54:20
    Jiří Goiš vybojoval puk za brankou Kladna, objel hostující klec, jenže důrazný Anton Kurjanov jej důraznou hrou vrátil zpátky na mantinel.
     
    55:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pozor! Závěr utkání ještě bude nesmírně dramatický! Kladno totiž snižuje na rozdíl jediné branky. ADAM KUBÍK poslal v útočném pásmu přihrávku na Jágra, který mu puk vrátil a hostující junior propálil brankáře! Asistence: Jaromír Jágr.
     
    55:35
    Kladno si zbytečně komplikuje přístí minuty! Matěj Pekr ostříkl domácího gólmana brzdou a dostává dvě minuty za nesportovní chování.
     
    56:06
    Přerov se zatím v početní převaze nedokázal usadit před brankou soupeře. Zadáci Kladna se skvěle brání a vyhazují puky za modrou čáru.
     
    56:27
    Mislav Rosandić střílel od modré čáry. Jeho pokus chtěl tečovat Procházka, jenže Klouček zasáhl betonem. Kladno se znovu osvobozuje.
     
    57:15
    Hosté se znovu dokázali osvobodit za cenu vyhození puku do středního pásma. Návrat vyloučeného Pekra na led se pomalu blíží.
     
    57:35
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    58:07
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Trenér Kladna dává svým svěřencům poslední pokyny. Jeho kresby na tabuli bedlivě pozoruje i majitel Kladna Jaromír Jágr!
     
    58:07
    Kladno zkusí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě! Brankář Klouček zůstává na střídačce!
     
    59:05
    Kladno sice hraje v přesile, jenže se nemůže udržet v útočném pásmu. Jaromír Jágr chtěl přihrát na pravé křídlo, jenže obránce Přerova jeho pobídku vystihl.
     
    59:31
    Filip Dvořák zkusil ohrozit opuštěnou branku Kladna, jenže jeho nahození letělo jen do rohu kluziště. Hra se vrátí před domácí klec!
     
    59:31
    Také domácí trenér si bere oddechový čas! Domácí trenér chce dát svým svěřencům čas na odpočinek.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Domácí Přerov poráží Kladno i s Jaromírem Jágrem 2:1! Přerov navíc v letošní sezóně vyhrál všechny čtyři utkání proti slavnému soupeři! Domácí celek za výhrou vyrazil ve čtrnácté minutě, kdy se trefil Tomáš Sýkora! Ve druhé třetina Kladno vyrovnalo obraz hry, jenže v jejím závěru ujel Jakub Šlahařa navýšil vedení Přerova na dvoubrankový rozdíl. Ve třetí třetině domácí celek nevyužil dlouhou přesilovku 5 na 3. Kladno poté závěr utkání zdramatizovalo. Po Jágrově přihrávce se pět minut před koncem prosadil Adam Kubík! Hosté v závěru zkoušeli vyrovnat bez brankáře, ale Přerov si výhru před vyprodaným stadionem nenechal utéct.
     
    Jaromír Jágr dnes sice stál na straně poražených, ale asistencí si připsal čtvrtý kanadský bod po návratu z NHL! Od pořadatelů navíc jako dárek dostal pivo.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:31:45)
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. T. Sýkora (Rosandić, Chmelíř), 39. Šlahař (Milan Procházka, M. Novotný) – 56. Kubík (Jágr)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Rosandić, M. Novotný, Zbořil, R. Černý (A), Pala, Padrnos – Šlahař (C), T. Sýkora, Milan Procházka – Fryšara, Pšurný (A), Plášek – Goiš, Navrátil, F. Dvořák – T. Doležal, Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl.
    Rytíři Kladno: Klouček (Kopřiva) – Lenďák, Kehar, Svedlund, P. Hořava, Štindl, Zelingr, F. Matula – Jágr, Machač, Kubík – D. Tůma (C), Kurjanov, J. Kloz – Pekr, R. Přikryl, J. Strnad – Zikmund, T. Kaut, Redlich – M. Hořava.

    Rozhodčí: Obadal, Koziol – Wesley, Lukš
    thejrc.org