Most – Trutnov 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 8:4 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 6:1 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 6:5 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | David Servis – Tábor 5:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Klatovy 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Písek – Kolín 3:5 (kon.)
Pelhřimov – Nymburk 1:4 (kon.) | Sokolov – Řisuty 7:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 07.02.2018, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Střed (ČR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:58
    Po poradě mezi všemi třemi sudími je na trestnou lavici poslán za krosček Peter Beneš (ZDS).
     
    49:57
    Plameny se dostaly do tlaku a vybojovaly přesilovku. Na trestnou lavici jede Kryštof Kulhánek (HBR), který se provinil krosčekem. Ve výhodě ještě střílel Martin Pleva, ale na Čeňka Nováka nevyzrál.
     
    43:06
    Domácí družstvo se dostalo do útočné třetiny, kde byl jeho rozlet zastaven podražením, jehož autorem se stal Peter Beneš (ZDS).
     
    39:52
    Za brankou Jiřího Slámy došlo k faulu. Hlavní rozhodčí následně vykázal Josefa Koldu (ZNS) za držení protihráče. Za nesportovní chování byl poté desetiminutovým trestem oceněn Martin Kuřítko (ZNS).
     
    37:23
    Boxerskou vložku hostujících obránců ještě nechal sudí bez potrestání, zákrok Petra Kuchty (HBR) na unikajícího hráče Plamenů už se ale rozhodl ocenit dvěma minutami za faul loktem.
     
    34:15
    Hned zkraje přesilovky se ale v útočném pásmu provinil Lukáš Krupka (ZNS) hákováním, kterým srovnává počet sil na ledě. Výhoda domácích byla poté přerušena ostrým zákrokem u mantinelu, po kterém začaly z úst domácích fandů vycházet neslušná slova, která jsme spíše zvyklí slýchat od současného prezidenta.
     
    33:39
    Filip Beneš (HBR) se výtečně prosmýkl kolem bránícího hráče a z pravého kruhu mohl buď najít Tomáše Chlubnu, anebo vystřelit. Zvolil si druhou variantu. Puk skončil v klíně Jiřího Slámy, do kterého poté brzdící hráč lehce zajel. V Martinu Plevovi se následně probudily geny Karla Slezáka. Žďárský kapitán, stejně jako tento nyní již slavný boxer, několikrát udeřil brodského útočníka. K překvapení všech je vyloučen pouze Beneš, a to za nedovolené bránění.
     
    27:34
    Na obou stranách se vylučuje. Po ostrém souboji na zadním mantinelu jsou na lavici pro hříšné muže ledové plochy odesláni David Sedláček (ZNS) za držení protihráče a Tomáš Ludvík (HBR) za hrubost.
     
    14:13
    Lukáš Bureš (ZNS) nejprve skvěle vyvezl puk a jen kousek mu chyběl k tomu, aby se před Kulhánka dostal k zakončení. Poté se ale zachoval mimo regule pravidel a nedovoleně sundal Jana Milfaita. Nyní tedy míří za spravedlivým trestem. Věřme, že stejným směrem zamíří i muž, jehož krycí jméno bylo stejné, jako příjmení žďárského provinilce.
     
    13:41
    Jaromír Pytlík stál sám před brankou, ale nevyzrál na dobře zasahujícího Nováka. Na druhé straně se pak provinil sekáním Josef Kolda (ZNS).
     
    10:42
    Nejprve Martin Kříž (HBR) vybojoval puk a svým nahozením dal šanci Šuhajovi, který ale netečoval touš ideálně. Následně se ale mladý obránce Bruslařů provinil napadením, a tak je tu přesilovka pro hosty.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Milfait (Kulhánek, Novák), 47. Šmíd (Michálek, Beneš), 57. Chlubna (Kuchta, Kopic) – 31. Stehlík (Krupka, Kolda)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, Šmíd, Vala, Kulhánek, Kopic, Kříž, Balgalvis – Přidal, Třetina "C", Endál – Voříšek, Milfait "A", Šuhaj – Chlubna, Kuchta, Kozlík – F. Beneš, Ludvík, Michálek.
    Trenér: Václav Adam.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Radosta) – Pleva "C", Hort, Lojek, Klodner, Poizl, Sedláček, Kolda, P. Beneš – Štěpánek, D. Vítek, Pytlík – Kuřítko, Bureš, Jícha – Gregar, Stehlík, Kunstmüller "A" – Krupka, Dospěl, Kovářů.
    Trenér: Michal Konečný.

    Rozhodčí: Tomáš Micka – Michal Tasch, Ondřej Žídek

    Diváci: 1304
    thejrc.org