Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 3:2 (2:0 po s.n.) | Nitra – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Detva 4:5 (po pr.) | Trenčín – Zvolen 1:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Košice
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 07.02.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri ďalšom pokračovaní Tipsport ligy. Sily si zmerajú tentokrát HC Košice a HC Nové Zámky. Oceliari už nebudú môcť počítať s Ladislavom Nagyom a Marekom Hovorkom, ktorí odcestovali na olympiádu.

    HC Košice neprežíva vôbec vydarené obdobie. Nepresvedčivé výsledky Košičanov z posledných kôl spôsobili, že padol celok z metropoly východného Slovenska až na piate miesto v tabuľke, a to so ziskom 83 bodov. Na štvrtý Zvolen tak Košice strácajú tri body, rozdiel medzi Oceliarmi a prvou Nitrou činí rozdiel siedmich bodov. Skóre Košíc predstavuje priaznivý pomer 153:114.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice – HK Nitra 2:5
    HK Dukla Trenčín – HC Košice 3:1
    HC Košice – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:1 pp

    HC Nové Zámky bojuje aj naďalej o účasť v Kaufland play-off najvyššej hokejovej súťaže Slovenska – Tipsport ligy. Novozámčanom patrí v súčasnosti ôsme miesto tabuľky, ani v tomto prípade ale nie je nič isté. Celok z južného Slovenska má na svojom konte totiž 44 bodov, pričom jeho priamy konkurent, deviaty Liptovský Mikuláš, má bodov 48. Nové Zámky disponujú skóre v pomere 101:149. Po Detve je tak tímom s druhým najnižším počtom strelených a zároveň aj druhým najvyšším počtom inkasovaných gólov.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
    HC Nové Zámky – HK Dukla Trenčín 0:2
    MsHK Žilina – HC Nové Zámky 3:0
    HC Nové Zámky – HC 07 Detva 1:4

    Priebežná tabuľka:
    1. HK Nitra – 93 bodov
    2. HC 05 Banská Bystrica – 91 bodov
    3. HK Dukla Trenčín – 90 bodov
    4. HKM Zvolen – 89 bodov
    5. HC Košice – 86 bodov
    6. HK Poprad – 74 bodov
    7. MsHK Žilina – 58 bodov
    8. HC Nové Zámky – 48 bodov
    9. MHK 32 Liptovský Mikuláš – 44 bodov
    10. HC 07 Detva – 33 bodov

    Tohtosezónne vzájomné zápasy Košíc a Nových Zámkov hovoria v prospech Oceliarov. Tí v rámci ôsmeho kola zdolali na domácom ľade súpera pomerom 4:3, Nové Zámky tiež porazili pomermi 7:0 a 2:1 po samostatných nájazdoch. Nové Zámky porazili svojho súpera len 1.9.2017 – na domácom ľade 5:3.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Dudáš (C), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Ovčačík, Michalčin – Spilar, Pacan, Jenčík (A) – Šoltés, Boltun, Miklík (A) – Kafka, Klíma, Koyš – Hričina, Vrábeľ, Petráš

    HC Mikron Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija (A), Husák, Plašil, Mich. Novák, Jass, Kuzma – Hřebejk, Jurík (C), Varga – Fábry (A), Šimun, Zbořil – Škoda, Šille, Lorraine

    Rozhodca: Orolin, Mil. Novák – Bogdaň, Smrek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:16
    Úvodné buly bolo vhodené. Puk sa dostal na hokejky Košíc, ktoré sa s ním stiahli do vlastnej defenzívy. Odtiaľ sa pokúsia Oceliari vymyslieť aj niečo smerom dopredu.
     
    00:57
    Pohybom si teraz puk v strede ľadovej plochy pýtal Miklík, avšak zmocnili sa ho Nové Zámky. Tie okamžite preverili pozornosť Habala, ktorý na dvakrát uspel.
     
    01:17
    Kafka teraz vybojoval puk pre domácich, v priestore, kam prihrával, však nestál nik z jeho spoluhráčov. Každopádne, Novozámčania následne odpálili na zakázané uvoľnenie.
     
    01:57
    To bola dobrá pozícia pre Košice. Dudáš si s pukom nakorčuľoval spoza bránky k žrdi, odkiaľ to skúšal švihom. Trafil ale Baroša, ktorý so šťastím túto strelu vyrazil.
     
    02:45
    Košičania to teraz s aktivitou mierne prehnali. Hra bude musieť byť pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku vykázaná do stredného pásma.
     
    03:57
    S pukom na čepeli sa teraz na útočný výpad vydal Plašil. Ten mal dobrú rýchlosť, avšak len pri mantineli, navyše nemal s kým obranca Nových Zámkov kombinovať. Rozohrávať tak budú Košice.
     
    04:26
    Hra sa v týchto minútach prerušuje skutočne len sporadicky, oba celky preto rozumne šetria svoje sily a často striedajú formácie na ľadovej ploche.
     
    05:04
    Ďalšie dobré zakončenie v podaní Košičanov. Puk sa teraz dostal na modrú čiaru, kde stál obranca s najtvrdšou strelou v lige – Martin Dudáš. Ten svoje kvality potvrdil aj teraz, Baroš mal čo robiť, aby ten puk v sede vytesnil.
     
    06:01
    Obrovská šanca aj na strane Nových Zámkov. Šille sa teraz po chybe domácej obrany dostal do samostatného úniku, v ktorom chcel preveriť pozornosť Habala. Zakončenie švihom ale skončilo len na zadnom mantineli.
     
    06:32
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    07:16
    Rehák prihrával do strany, Nové Zámky takto dokázali puk pretlačiť až do pásma svojho súpera. Hostia ale následne kombinovali len popri mantineli, a tak to bolo bez ohrozenia Habala.
     
    07:36
    Košická bránka teraz opustila svoje pôvodné miesto, postranní arbitri budú musieť všetko napraviť.
     
    08:59
    Opäť sa hra prelievala zo strany na stranu, a to bez nejakých výraznejších šancí na skórovanie. Oba celky sa v ostatných momentoch zamerali skôr na pozornú defenzívu.
     
    09:25
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Timotej Šille – 2 min., podrazenie).
     
    09:59
    V úvode presilovej hry dobrá košická kombinácia, Pacan stál teraz v ideálnej pozícii medzi kruhmi. Puk mu ale na čepeľ nedosadol ideálne, a tak z toho bolo zakončenie do mantinela.
     
    10:30
    Novozámčania sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary. Oba celky budú striedať počas hry.
     
    10:53
    Miklík teraz po jednom z osobných súbojov padol a pýtal si vylúčenie, všetko ale bolo v súlade s pravidlami. Pískalo sa tak až postavenie mimo hry v podaní Oceliarov.
     
    11:04
    Puk mal teraz hľadať Jenčíka, trafil ale len do dobre brániaceho hráča Nových Zámkov. Odtiaľ sa odrazil na tribúnu, jeden z divákov si tak odnesie peknú spomienku na dnešný zápas.
     
    11:52
    Nové Zámky medzičasom pokračujú s piatimi korčuliarmi.
     
    12:43
    Šanca Košíc stroskotala na pozornom Barošovi. Puk dostal na modrú čiaru Čížek, ktorý sa bez váhania oprel do tvrdej strely. Gôlman hostí ju vykopol špičkou svojho pravého betóna.
     
    13:11
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Eduard Šedivý – 2 min., hákovanie).
     
    13:48
    Košičania sa vyhodením puku rýchlo oslobodili. Navyše znemožnili Pacan s Jenčíkom Barošovi rozohrať, a tak z toho boli cenné sekundy v pásme súpera.
     
    14:07
    Ďalšie vyhodenie puku, tentokrát sa hra presunie do stredného pásma.
     
    14:55
    Až teraz sa hosťom podarilo kombinovať v útočnej tretiny, opäť to ale bolo len na niekoľko sekúnd. Presilovka zatiaľ Novým Zámkom nevychádza rozhodne podľa predstáv.
     
    15:50
    Obrovská šanca domácich. Pacan dostal puk pred bránkovisko, kde si ho ešte premiešal a položil si tak Baroša. Následne ho ale odzbrojil v poslednej možnej chvíli Kuzma.
     
    16:57
    Košičania teraz boli rýchlejší ako puk, čo nie je v súlade s pravidlami. Píska sa postavenie mimo hry, buly v strednom pásme.
     
    17:30
    Šoltés si chcel vylepšiť strelecký uhol, napokon ale ideálnu príležitosť na streľbu premrhal. Košičania sú naďalej aktívnejší, chýba tomu ale koncepčná práca v útočnom pásme.
     
    18:48
    Pacanovi puk utiekol, Jass ho následne poslal do stredného pásma.
     
    19:27
    Medzičasom nám začala plynúť posledná minúta prvej tretiny. Zdá sa, že pred prestávkou sa už v Košiciach nič podstatné neudeje.
     
    19:55
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Adam Zbořil – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Siréna v Steel aréne nám ohlásila koniec úvodného dejstva, zo zápasu ubehlo presných 20 minút. Do šatní sa odíde za stavu 0:0.

    Pomer striel v 1. tretine: 11:7

    Druhá tretina sa začne približne o 18:22.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Košičania úvodné buly druhej tretiny vyhrali. Oceliari sa budú chcieť s pukom čo najrýchlejšie presunúť pred Baroša, v úvode prostrednej časti riadnej hracej doby totiž pokračujú v presilovke.
     
    21:00
    Domáci sa zatiaľ pred Baroša dostávajú počas tejto presilovej hry len s problémami. Naopak, Nové Zámky sa dobre bránia a pomerne často sa oslobodzujú.
     
    21:40
    A ďalšie rýchle vyhodenie puku, Šedivý ho teraz musel dokorčuľovať v obrannej tretine. Zdá sa však, že sa bude opäť vylučovať.
     
    21:42
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Branislav Fábry – 2 min., sekanie).
     
    21:52
    Košičania sa teraz tešia z presného zásahu, o celej situácii sa ale ešte hlavný arbiter odíde poradiť s videorozhodcom.
     
    21:52
    Táto porada trvá pomerne dlho. Situácia pred bránkou Samuela Baroša ale bola poriadne neprehľadná, arbitri dnešného stretnutia tak nechcú nič podceniť. Ja len dodám, že z pozície videorozhodcu si záznam prezerá pán Ladislav Vasilňák.
     
    21:52
    Stále sa telefonuje. Niektorí hráči už prichádzajú na ľad, kde sa budú chcieť rozkorčuľovať. Túto možnosť využil aj košický gólman Habal, ktorý zatiaľ v druhej tretine veľa práce nemal.
     
    21:52
    Na ľade je už takmer celý tím Nových Zámkov. Obaja kapitáni konzultujú celú situáciu s rozhodcami, ešte stále sa ale telefonuje.
     
    21:52
    Košice dali gól!
    Oceliari si puk dokázali posunúť po modrej čiare a následne prihrali pred bránkovisko. Tam sa najlepšie zorientoval DAVID PACAN, ktorý upravuje na 1:0. Oceliari to stihli počas hry piatich proti trom, nasledovať tak bude ich presilovka o jedného muža. Asistencie: Richard Jenčík, Jere Pulli.
    21:52 David PACAN - 1:0
     
    22:37
    Nové Zámky sa dobre bránia a puk posielajú až za bránku stráženú Vladislavom Habalom.
     
    23:10
    Košičania teraz mali veľkú šancu na strelenie druhého gólu, puk sa ale medzi tri žrde nevtesnal. Pokračovať tak budeme v pásme domáceho celku.
     
    23:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je vyrovnané. Vladislav Habal teraz dlho signalizoval návrat vylúčeného Fábryho, avšak košická defenzíva v tejto situácii mierne zaspala. Nové Zámky sa tak dostali do úniku, ktorý na gól využil EDUARD ŠIMUN. Asistencia: Adam Zbořil.
     
    24:57
    Košičania v snahe o rýchlu odpoveď, toto zakončenie ale Samuel Baroš včas vytesnil do bezpečnej zóny.
     
    26:02
    Zápas medzi Košicami a Novými Zámkami v ostatných momentoch absolútne nepripomína stretnutie najvyššej hokejovej súťaže Slovenska. Hokej nemá takmer žiaden náboj, tempo hry je len veľmi pomalé.
     
    26:10
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    26:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    26:47
    Obrovská šanca Nových Zámkov. Pri mantineli puk prebral Fábry, ktorý sa s ním dostal až pred bránkovisko. Odtiaľ zakončoval z otočky, avšak len do pripraveného Habala.
     
    27:59
    Košičania puk vytesnili do stredného pásma, oba celky budú striedať počas hry.
     
    28:27
    Medzičasom už ale domáci pokračujú s piatimi mužmi na ľadovej ploche. Táto presilová hra Novozámčanov tak ostane nevyužitá.
     
    29:00
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Pacan – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    29:29
    Nepríjemná situácia, na ľade teraz v bolestiach ostáva ležať Martin Dudáš. Nuž, to by bola pre Košice pri množstve ich zranených hráčov ďalšia citeľná strata.
     
    30:51
    Pulli Zbořila v rohu klziska o puk nepripravil. Z celej situácie ešte vyplynula prihrávka na modrú čiaru a následná tvrdá strela. Tá tesne minula košickú bránku.
     
    31:00
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú po druhýkrát vzápase do vedenie. Stalo sa tak v momente, keď sa Pacan vrátil na ľadovú plochu. Do listiny strelcov sa zapísal RICHARD JENČÍK. Celej situácii predchádzala Barošova nezodpovedná hra na zadnom mantineli. Asistencie: Gabriel Spilar, Eduard Šedivý.
     
    31:52
    Košice sa po dobrej práci Pacana dostali do útočnej tretiny, tam ale nemal kanadský center s kým kombinovať. Novozámčania sa tak bez väčších problémov oslobodia.
     
    32:50
    Hra opätovne stráca na svojom tempe, my preto veríme, že to nebude dlhodobejší efekt. Po zakázanom uvoľnení Nových Zámkov sa bude vhadzovať po ľavici Baroša.
     
    33:02
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    33:36
    Košický bek Ovčačík padol po osobnom súboji na ľadovú plochu, všetko sa ale odohralo v rámci pravidiel. Puk sa následne ešte poriadne poodrážal, Habal hru preto radšej prerušil.
     
    34:37
    HC Nové Zámky dali gól!
    Opäť je vyrovnané. na pravej strane teraz unikol VLADIMÍR ŠKODA, ktorý si povytiahol Habala z bránky a efektným zakončením rozvlnil sieť na košickej bránke. Asistencia: Timotej Šille.
     
    35:33
    Zakončoval aj Zbořil, jeho pokus ale košická defenzíva vytesnila na ochrannú sieť za domácou svätyňou. Buly po pravici Vladislava Habala.
     
    36:06
    Nešťastná situácia, po ktorej sa z ľadu ťažko zbieral hosťujúci obranca Karel Plašil. Našťastie sa zdá, že sa to zaobíde bez vážnejšieho zranenia.
     
    37:48
    Jenčík miešal puk za košickou bránkou a snažil sa vymyslieť, ako čo najrýchejšie prejsť pred Baroša. Stredom mu to nevyšlo, defenzíva Nových Zámkov tento úmysel včas prečítala.
     
    38:16
    Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny.
     
    38:35
    V páde zakončoval Jurík, táto strela nemohla gólmana Habala nijako prekvapiť. Napriek tomu český brankár hru prerušil, vhadzovať sa bude v obrannom pásme Košíc.
     
    39:30
    Je tu záverečná minúta. Pravdepodovne sa už pred prestávkou nič neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Za sebou máme už dve tretiny riadnej hracej doby, po 40 minútach hry sa do šatní odíde za priebežného stavu 2:2.

    Pomer striel po 2. tretine 20:21

    Tretia tretina sa začne približne o 19:28.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:20
    Záverečná časť riadnej hracej doby sa začala. Budeme zvedaví, či prinesie ešte výraznejšiu zmenu skóre, alebo sa dnes v Košicach dočkáme aj predĺženia, prípadne samostatných nájazdov.
     
    41:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Šoltés – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    41:42
    Košičania sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary. Samuel Baroš teraz bude chcieť byť s rozohrávkou opatrný.
     
    42:38
    Ďalšie vystrelenie puku cez všetky čiary. Novozámčanom sa dnes v početnýchvýhodách príliš nedarí, chýba im väčší pokoj na čepeliach.
     
    43:16
    Košičania pokračujú s piatimi korčuliarmi. Vylúčený Dávid Šoltés sa okamžite zapojil do diania na ľadovej ploche.
     
    44:47
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Róbert Varga – 2 min., podrazenie).
     
    45:30
    Košičania sa usadili v pásme, kde to skúšali strieľanou prihrávkou od modrej čiary. Letiaci puk ešte tečoval Miklík, avšak priestor troch žrdí v tomto prípade netrafil.
     
    46:16
    Jenčík sa cez Saliju nepretlačil, Košice ale ešte v pásme ostali. Napokon prišla prihrávka na voľného Spilara, ktorý si ešte pred Barošom puk premiešal, následne sa ale gólovo neprezentoval.
     
    46:40
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    47:27
    Nové Zámky kombinujú v útočnej tretine a svojím pohybom komplikujú život košickej defenzíve. Chýba tomu však presnejšie zakončenie.
     
    48:20
    Stále sa hostia držia v pásme. Košickí korčuliari sú už evidentne unavení.
     
    48:35
    Až teraz puk letí cez všetky čiary. Oba celky teraz budú striedať počas hry.
     
    49:19
    Medzičasom už hrajú domáci s plným počtom korčuliarov. My sa ale pozeráme na ďalší nepríjemný moment, keď ostáva na ľadovej ploche ležať jeden z hostí. Tomu už na pomoc beží doktor z košického tímu.
     
    49:19
    Zraneným bol napokon Michal Novák, ktorý za pomoci doktora a spoluhráčov s obrovským sebazaprením odkorčuľoval z ľadovej plochy. Zdá sa, že sa preňho dnešný zápas končí.
     
    50:51
    Zápas poriadne stratil na svojom tempe. Ani jeden z celkov už nechce do konca riadnej hracej doby inkasovať, a tak sa teraz z defenzív častejšie nevychádza.
     
    51:58
    Stále pokračujeme v nezáživnom hokeji, hráči si puk medzi sebou doslova len vymieňajú. Diváci v Steel aréne teraz príliš veľa dôvodov na radosť nemajú.
     
    52:37
    Jass sa teraz snažil predrať do šance, dráhu mu ale výborne skrížil Miklík. K puku sa tak dostal ako prvý Habal, ktorý mohol v pokoji hokejkou rozohrať.
     
    53:27
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    54:55
    S pukom nakorčuľoval do pásma Šoltés, ktorý okamžite kombinoval so spoluhráčmi. Bolo to ale len pri mantineli, z tohto priestoru dokázali Nové Zámky puk vytlačiť do bezpečnej vzdialenosti.
     
    55:42
    Vhadzovať sa bude po pravici Samuela Baroša.
     
    56:35
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Arturs Salija – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    57:16
    Puk prepadol košickej defenzíve do stredného pásma, práve odtiaľ tak musia Oceliari zakladať svoju prípadnú útočnú akciu.
     
    57:30
    Aktívnejšie sú ale Nové Zámky, ktoré dvakrát pohrozili svojmu súperovi. Nuž, obe defenzívy si dnes budú mať po zápase zrejme čo povedať.
     
    58:01
    Ďalšie vyhodenie puku, Košičanom pristavuje za svojou bránkou Vladislav Habal. Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    58:40
    Hostia hrajú v plnom počte.
     
    59:09
    Záverečné sekundy riadnej hracej doby plynú pomerne pomaly, hra sa totiž v týchto momentoch často prerušuje. Udialo sa tak aj v tejto chvíli, vhadzovať sa bude po ľavici Samuela Baroša.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Zápas sa v riadnom hracom čase nerozhodol, po troch minútach tak budeme pokračovať predĺžením.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:16
    Predĺženie sa odohrá v už tradičnom, ale mimoriadne zaujímavom formáte troch proti trom. Budeme zvedaví, ktorý z celkov využije viac priestoru na ľadovej ploche vo svoj prospech.
     
    60:34
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Samuel Baroš – 2 min., podrazenie).
     
    61:10
    Košičania teraz pália zo všetkých možných pozícií, Samuel Baroš ale zatiaľ drží Nové Zámky v hre.
     
    61:57
    Puk letí k Habalovi, ktorý bude chcieť rozohrať.
     
    62:07
    Košičania sa držia v pásme svojho súpera, drvivá väčšina ich striel ale končí na pozornom Barošovi. Mladý gólman dnes svojim spoluhráčom výrazne pomáha.
     
    62:58
    Nové Zámky medzičasom v plnom počte.
     
    63:38
    Oba celky potrebovali striedať, Novozámčania preto puk podržali za vlastnou bránkou. Rýchlo sa blížime ku koncu predĺženia.
     
    64:05
    Videli sme najväčšiu šancu predĺženia. Ocitol sa v nej Zboříl, ktorý si položil Habala na ľadovú plochu a následne to skúsil z uhla. Český gólman ale včas zasiahol svojou lapačkou.
     
    64:46
    Oddychový čas hostí.
     
    64:57
    Gól nepadol ani po nahodení Dudáša, Baroš má puk pod kontrolou.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    V tejto chvíli je už jasné, že zápas rozhodnú samostatné nájazdy. Tie prídu na rad po krátkej úprave ľadovej plochy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:0
    Zbořil mieril Habalovi pod lapačku, neuspel.
     
    1. série
    1:0
    Gabriel Splar zakončil do protipohybu Samuela Baroša a rozvlnil tak sieť.
     
    2. série
    1:0
    Lorraine zakončil pomedzi betóny Habala, ten puk udržal pred bránkovou čiarou.
     
    2. série
    2:0
    Petr Kafka soj nájazd premieňa. Košice vyhrávajú po samostatných nájazdoch.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je GABRIEL SPILAR.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas medzi Košicami a Novými Zámkami sa skončil víťazstvom domácich, a to v pomere 3:2 po samostatných nájazdoch.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 28:31

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:22:38)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Pacan (Jenčík, Pulli), 31. Jenčík (Spilar, Šedivý), rozh. náj. Spilar – 24. Šimun (Zbořil), 35. Škoda (Šille)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Adam Zbořil (NZM)
    1:0   Gabriel Spilar (KOS)
    2. série:
    1:0   Filip Lorraine (NZM)
    2:0   Petr Kafka (KOS)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Dudáš (C), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Ovčačík, Michalčin – Spilar, Pacan, Jenčík (A) – Šoltés, Boltun, Miklík (A) – Kafka, Klíma, Koyš – Hričina, Vrábeľ, Petráš
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija (A), Husák, Plašil, Mich. Novák, Jass, Kuzma – Hřebejk, Jurík (C), Varga – Fábry (A), Šimun, Zbořil – Škoda, Šille, Lorraine

    Rozhodčí: Orolin, Mil. Novák – Bogdaň, Smrek
    thejrc.org