Pov. Bystrica – Nové Zámky B 10:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 0:3 (kon.) | Prešov – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
Topoľčany – Trnava 12:0 (kon.) | Skalica – Dubnica 7:2 (kon.)
konec
HK Skalica
7:2 (2:1, 4:0, 1:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Středa 07.02.2018, 18:00 • Hant Arena, Skalica • 1. liga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Dubnica dáva gól! Skalica zanevrela na defenzívu a výsledkom toho je druhý gól Dubnice. MICHAL KLUKA si po asistencií pripisuje aj presný zásah. Asistencia: Dominik Hegyi.
     
    49:54
    Skalica dala gól!
    VALERIJ KNIAZEV pridáva ďalší gól svojho tímu. Brankár hostí už musí byť z potencie hráčov Skalice na prášky. Asistencia: Kristián Kučera.
     
    46:16
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (tímové vylúčenie – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    45:25
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (. – 2 min., hákovanie).
    42:57 Dávid Schmidt
     
    42:57
    Dávid Schmidt nepremieňa samostatný nájazd! Skúsil to sťahovačkou, avšak brankára tým neprekvapil. Trelc si pripísal ďalší dôležitý zákrok.
     
    42:57
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (Ion Kostev – 2 min., podrazenie).
     
    36:30
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Pavol Pavešic – , držanie).
    34:44 Alexander KOTZMAN - 6:1
     
    34:44
    Skalica dala gól!
    ALEXANDER KOTZMAN nadväzuje na góly svojich spoluhráčov v tejto tretine. Aj on sa dostal do jednoduchej pozície, keď nemal pred sebou nikoho. Najskôr to skúsil umiestnenou strelou, aby následne mohol puk doraziť po kľučke do odkrytej brány. Asistencia: Adolf Straka.
     
    33:02
    Nádherná kombinácia hostí! Jeden z hráčov Dubnice mal na hokejke čistý gól, keď strieľal prakticky z metra. Bránu zrejme prestrelil, ale nie je vylúčený ani skvelý zákrok brankára.
    30:20 Jakub KUKLIŠ - 5:1
     
    30:20
    Skalica dala gól!
    Ďalšia strela z kategórie výstavných! JAKUB KUKLIŠ sa do toho oprel od modrej čiary a triafa presne pod brvno. Brankár moc toho nevidel, takže tento gól nejde na jeho konto. Asistencia: Dávid Okoličány.
    29:00 Ľubomír ŠKÁPIK - 4:1
     
    29:00
    Skalica dala gól!
    ĽUBOMÍR ŠKÁPIK využíva presilovú hru. Dostal ideálnu prihrávku na pravú stranu a okamžite bombou posiela puk pod brvno. Asistencia: Ľubomír Vaškovič.
     
    28:40
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (Tomaž Trelc – , podrazenie).
     
    28:37
    Dubnica útočila a nestačila sa vrátiť. Prišiel samostatný nájazd jedného z hráčov Skalice, ale brankára sa parádne stihol hodiť na zem. Bol to šťastný zákrok, ale úspešný.
     
    27:46
    Skalica začala presilovku aktívne. Nahodenie pred bránu takmer zožalo úspech. Cloniaci hráč tečoval puk len do betónov Trelca.
     
    27:26
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (Miroslav Habšuda – , držanie).
     
    26:29
    Škápik mal na čepeli ďalší gól svojho tímu. Dostal ideálnu prihrávku a priestor na presné zakončenie. Lenže on z vyloženej pozície trafil len dobre postaveného brankára.
    24:00 Valerij KNIAZEV - 3:1
     
    24:00
    Skalica dala gól!
    VALERIJ KNIAZEV dostal prihrávku spoza bránky do ideálnej pozície na strelenie ďalšieho gólu. Puk poslal z prvého dotyku presne k tyčke. Asistencia: Kristián Kučera.
     
    21:32
    Vylúčenie v tíme MHK Dubnica nad Váhom (Michal Kluka – , nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    14:25 Roman JURÁK - 2:1
     
    14:25
    Skalica dala gól!
    ROMAN JURÁK sa po prihrávke od spoluhráča dostal do samostatného úniku a brankárovi šikovne poslal puk medzi nohami do siete. Asistencia: Patrik Janáč.
    05:38 Dávid SCHMIDT - 1:1
     
    05:38
    Skalica dala gól!
    Skalica rýchlo odpovedá. DÁVID SCHMIDT jednoducho prešiel spoza brány až pred ňu a presne zakončil. Brankárovi poslal puk povedľa ruky do siete. Asistencie: Alexander Kotzman, Dávid Okoličány.
    04:25 Dominik HEGYI - 0:1
     
    04:25
    Dubnica dáva gól! Hostia nádherne vykombinovali obranu Skalice, keď na tri prihrávky rozobrali celý tím. DOMINIK HEGYI zakončoval poľahky ponad položeného brankára. Asistencie: Michal Kluka, Denis Trenčan.

    Patrik Žažo

    Branky a nahrávky: 6. Schmidt (Kotzman, Okoličány), 15. Jurák (Janáč), 24. Kniazev (Kučera), 29. Škápik (Vaškovič), 31. Kukliš (Okoličány), 35. Kotzman (Straka), 50. Kniazev (Kučera) – 5. Hegyi (Kluka, Trenčan), 58. Kluka (Hegyi)


    HK Skalica: Petrík – Horváth, Škápik, Mikéska, Sloboda, Pavešic, Janík, Straka, Kukliš – Hujsa, Dufek, Vaškovič – Janáč, Jarolín, Jurák – Kniazev, Kučera, Hluch – Okoličány, Schmidt, Kotzman.
    TSS GROUP Dubnica: Trelc – Bobček, Rehák, Kostev, Habšuda, Burzala, Lee, Vladimirov – Ibolya, Ďuriš, Trška – Berák, Jakubík, Kanaet – Kluka, Hegyi, Trenčan.

    Rozhodčí: Druga – Beniač, Vyšný.
    bahis siteleri