Tottenham – Newport County AFC 2:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
2:0 (2:0)
Newport County AFC
Středa 07.02.2018, 20:45 • Wembley Stadium, London • FA Cup • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:41:40)
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 9:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.
     
    Je konec! Tottenham zvládl opakované utkání a postupuje do osmifinále FA Cupu! V úvodu měli domácí fotbalisté problémy s kombinací. Vše se zlomilo ve 26. minutě, kdy si Dan Butlersrazil Sissokův centr do vlastní branky! Od té doby Newport úplně přestal hrát a Tottenham zcela ovládl dění na hrací ploše. Deset minut před přestávkou navíc přidal druhou branku Erik Lamela! Po přestávce Tottenham nadále kontroloval průběh hry. Domácí celek si navíc vypracoval další šance. Llorente z voleje minul zadní tyč a Alli svůj únik zakončil střelou do břevna.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hostující fanoušci dlouhým potleskem odměňují své oblíbence, kteří v letošním ročníku FA Cupu předvedli opravdu dobrý výkon a zahráli si ve Wembley.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Alli operoval s míčem na levé straně, vyměnil si jej s Walkerem-Petersem, jež přihrál do pokutového území, ale nikdo v bílém se nedostal ke střele.
     
    89
    Eriksen se skvěle vrátil na vlastní polovinu a zastavil rodící se protiútok Newportu. Tottenham už chce dohrát dnešní souboj s čistým kontem.
     
    88
    Z následného rohu Tottenham branku soupeře neohrozil. K odraženému míči se sice dostal Erik Lamela, ale jeho ránu srazila obrana na další roh.
     
    87
    Alli si hrudí zpracoval vysoký centr a vyslal skákavou střelu pravačkou. Vynikající John Day se stačil přesunout k pravé tyči a skákavou střelu vyrazil.
     
    86
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Rose, přichází Walker-Peters.
     
    85
    Tottenham tentokrát zahrával přímý kop. Eriksen ale rozehrál do kombinace. Míč poté získal Alli, jenže obloučkem nenašel Llorenteho.
     
    84
    Po delší době se probudili fanoušci Tottenhamu, kteří hlasitým skandováním ženou svůj celek do útoku. Zápas se pomalu chýlí ke konci.
     
    83
    Alli běžel sám na branku Newportu! Střídající fotbalista si mohl vybrat, kam zakončí, jenže technickou střelou pouze orazítkoval břevno!
     
    82
    Eriksen chtěl zpětnou přihrávkou vybídnout ke střele Alliho, jenže druhý jmenovaný stál trošku dál než Eriksen předpokládal. Newport se ale rychle zbavil míče.
     
    81
    Willmott si posunul míč podél pravé postranní čáry, ale neustál souboj s Winksem a poroučel se k zemi. Tottenham už je znovu u míče.
    80. Llorenteho šance
     
    80
    Llorente promrhal obrovskou šanci! Domácí útočník si naběhl na přihrávku za obranu, jenže z voleje minul zadní tyč soupeřovy branky!
     
    79
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Wanyama, přichází Alli.
     
    78
    Střídání v týmu Newport County AFC: ze hřiště odchází White, přichází O´Brien.
     
    77
    Llorente si naběhl na oblouček do pokutového území, jenže podle asistenta rozhodčího stál v době přihrávky v ofsajdu. Rozehrávat bude Newport.
     
    76
    Lamela držel dlouho míč u postranní čáry. Hostující fotbalista přihrál Wanyamovi a Tottenham už opět obléhá pokutové území soupeře házenkářským způsobem.
     
    75
    Zadáci Tottenhamu už znovu kombinují na vlastní polovině. Rozehrávku ligového celku diriguje Alderweireld, kterému se nikdo v bílém nehlásí na přihrávku.
     
    74
    Sissoko si naběhl na přetažený centr před branku Newportu a placírkou vracel míč na malé vápno. Akce Tottenhamu však nemohla pokračovat kvůli ofsajdu.
     
    72
    Nouble si zpracoval nepřesnou přihrávku soupeře. Hostující křídelník se poté vydal k rohovému praporku, odkud mu Foyth ukopl míč.
     
    71
    Newport měl k dispozici přímý kop. Na vysoký centr si naběhl Amond, jenže Aurier jej skvělou poziční hrou nepustil do zakončení. Newport bude jen vhazovat.
     
    70
    Day se zapojil do rozehrávky Newportu. Hostující fotbalisté se snažili projít na polovinu Tottenhamu, jenže domácí defenzíva pracuje na jedničku.
     
    69
    V další možnosti našel Rose pěknou zpětnou přihrávkou rozběhnutého Eriksena, který střílel bez přípravy, jenže levačkou vypálil mimo tři tyče.
     
    68
    Střídání v týmu Newport County AFC: ze hřiště odchází Pipe, přichází McCoulsky.
     
    67
    Pipe na polovině hrací plochy trefil ostrým skluzem rozběhnutého Eriksena a dostává poslední varování. Přístě už uvidí žlutou kartu.
     
    66
    Lamela se zjevil v první obrovské šanci druhého poločasu! Hráč Tottenhamu střílel ve skluzu, ale Day proti němu předvedl parádní zákrok!
     
    65
    Erik Lamela sprintoval za přihrávkou na polovinu Newportu, jenže špičkou kopačky si ukopl míč daleko od nohy a hostující zadák stačil zasáhnout.
     
    64
    Pipe vyrazil středem hrací plochy vpřed, jenže celou akci zabrzdil zbytečnou přihrávku na spoluhráče z defenzívy. Tottenham kontroluje vývoj utkání.
     
    63
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son, přichází Eriksen.
     
    62
    Llorente se natahoval po centru z pravé strany. Španělský útočník na balón nedosáhl a asistent rozhodčího stejně signalizoval ofsajd.
     
    61
    Lamela zahrával další přímý kop domácího celku. Jeho centr se tentokrát snesl na značku pokutového kopu, kde zasáhl pozorný obránce White.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Tottenham stále vede o dvě branky. Po přestávce tempo hry poněkud opadlo. Ani jeden z týmů se nikam nežene.
     
    59
    Střídání v týmu Newport County AFC: ze hřiště odchází Tozer, přichází Dolan.
     
    58
    Tottenham se po přestávce nikam nežene. Rose táhl akci po pravé straně, na polovině hřiště se s míčem otočil a raději přihrál vlastnímu gólmanovi.
     
    57
    Son upadl v souboji s hostujícím obráncem. Korejský fotbalista zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za hrudník. Uvidíme, zda bude muset střídat.
     
    56
    Nouble si krásnou kličkou uvolnil cestu do pokutového území, jenže místo přihrávky na lépe postaveného Tozera odevzdal míč zadákům Spurs.
     
    55
    Willmott táhl akci Newportu po pravé straně. Hostující záložník chtěl poslat přihrávku na rozběhnutého Amonda, jenže Winsk míč zakopl do autu.
     
    54
    Sissoko dostal pěknou přihrávku na pravou stranu. Okamžitě se jej vydal křižovat Pipe, od nějž se Sissokův prudký centr odrazil na rohový kop.
     
    53
    Amond sprintoval za dlouhou přihrávkou na hranici pokutového území. V souboji s Foythem si však pomohl loktem a hlavní rozhodčí odpískal faul.
     
    52
    Llorente si na hranici pokutového území vyměnil míč se Sonem. Druhý jmenovaný musel v těžké pozici přihrát Aurierovi, jehož centr schoval do rukavic Day.
     
    51
    Tottenham uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu si zrovna aktivním pohybem neříká o přihrávku do volného prostoru.
     
    50
    Exekuce rohového kopu se ujal Erik Lamela. Tentokrát vymyslel prudký centr na malé vápno, jenže Labadie míč k Llorentemu nepustil.
     
    49
    Rose dostal pěknou přihrávku na pravou stranu a okamžitě odcentroval. Nouble jeho prudký centr srazil na rohový kop.
     
    48
    Hosté vyslali další dlouhé vhazování do pokutového území. K hlavičce se probíjel Labadie, jenže důrazný stoper Foyth jej nenechal hlavičkovat.
     
    47
    Newport v úvodu druhé půle působí hodně opařeným dojmem. Willmott chtěl rozjet akci hostujícího celku, ale přihrál do prostoru, kde nebyl nikdo ve žlutém.
     
    46
    Tottenham obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Ani jeden z trenéru neudělal přes začátkem druhé půle nějakou změnu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Newport sice zahájil dnešní utkání velmi dobře, jenže Tottenham přesto vykročil za postupem. V úvodu měli domácí fotbalisté problémy s kombinací. Vše se zlomilo ve 26. minutě, kdy si Dan Butlersrazil Sissokův centr do vlastní branky! Od té doby Newport úplně přestal hrát a Tottenham zcela ovládl dění na hrací ploše. Deset minut před přestávkou navíc přidal druhou branku Erik Lamela! Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Tottenham v závěru prvního poločasu kombinuje na vlastní polovině. Domácí celek už chce dohrát první půli bez inkasované branky.
     
    44
    Sissoko dohnal dlouhou přihrávku za obranu Newportu a bez přípravy se pokusil oslovit Llorenteho. Domácí útočník na jeho pobídku nedosáhl.
     
    43
    Lamela fantastický skluzem vybojoval míč u postranní čáry. Domácí záložník měl problém zvednout se na nohy, jenže dotírající Nouble jej o míč nedokázal připravit.
     
    42
    Nouble si v pokutovém území nabíhal na krásnou přihrávku z levé strany. Hostující hráč se snažil zakončovat v pádu, jenže obránce Foyth jeho ránu zablokoval.
     
    41
    Tottenham nyní hraje spíše házenou. Fotbalisté v bílých dresech kombinují na hranici pokutového území, ale nikdo si zatím netroufl na střelu.
     
    40
    Llorente vracel odražený míč do běhu Lamelovi, nicméně vracející se stoper White se na poslední chvíli otočil a odkopl balón ven z pokutového území.
     
    39
    Son se další krásnou kličkou uvolnil na hranici pokutového území a levačkou odcentroval na malé vápno. Za míčem se tlačil Llorente, ale Day balón schoval do rukavic.
     
    38
    Exekuce přímého kopu se nakonec zhostil Son. Domácí rychlík zkusil překvapit obranu Newportu prudkou střelou, jenže trefil jen obránce ve zdi.
     
    37
    Rose upadl po souboji na hranici pokutového území a vybojoval pro Tottenham zajímavý přímý kop. Balón si už připravuje Erik Lamela.
     
    36
    Do pokutového území Tottenhamu přiletěl další dlouhý aut. Hostům tentokrát překvapení vůbec nevyšlo a obrana Tottenhamu s přehledem zasáhla.
    34. Erik LAMELA - 2:0
     
    34
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham po krásné akci navyšuje své vedení na 2:0! Son táhl další akci domácího celku, parádní přihrávkou uvolnil ERIKA LAMELU, který zachoval chladnou hlavu a střelou kolem brankáře uklidil míč do sítě!
     
    33
    Son si po krásné přihrávce Llorenteho navedl míč na pravačku a technickou střelou vyplašil soupeřova brankáře. Jeho rána před Dayem skočila a odrazila se mimo tři tyče.
     
    32
    Winks uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy, jenže od jeho hlavy se balón odrazil do zámezí. Newport bude vhazovat.
     
    31
    Son se po Lamelově střele dostal k odraženému míči, krásně se otočil kolem obránce, jenže z ostrého úhlu trefil jen připraveného brankáře Newportu!
     
    30
    Sissoko hledal Llorenteho, který efektním zpracováním nasadil soupeři jesličky, jenže obránce White se stačil vrátit a zakopl balón do bezpečí.
     
    29
    Rose po souboji s obráncem upadl v pokutovém území. Hlavní rozhodčí se ještě radil s kolegou u videa a pokutový kop nakonec nenařídil.
     
    28
    Tottenham pokračuje v aktivní hře. Domácí celek zahrával rohový kop, jenže prudký centr na malé vápno s přehledem odvrátil stoper White.
    26. Dan BUTLER - 1:0
     
    26
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tottenham se dostává do vedení! Tohle je pro Newport rozhodně krutá chvilka! Sissoko centroval z hranice poikutového území. Jeho pobídku chtěl zablokovat DAN BUTLER a nešťastně si míč srazil do vlastní branky!
     
    25
    Son operoval s míčem na hranici pokutového území. Korejský fotbalista dlouho váhal s rozehrávkou a obrana Newportu se stačila srovnat na hranici šestnáctky.
     
    24
    Erik Lamela si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, jenže zbytečnou kličkou se připravil o možnost zakončit. Právě Lamela si navíc pomohl útočným faulem.
    23. Rose v první šanci utkání
     
    23
    Tottenham zahodil první velkou šanci! Rose si v pokutovém území naběhl na centr vnějším nártem, ale levačkou míč netrefil zrovna ideálně. Jeho rána rozvlnila jen boční síť!
     
    22
    Rose vymyslel krásnou přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde si míč hrudí zpracoval Son, jenže obránce Pipe k němu bleskově přistoupil a dokonce vybojoval vhazování.
     
    21
    Newport se hnal do rychlého protiútoku, jenže Nouble si nepohlídal své postavení a asistent rozhodčího mu odmával ofsajd! Tottenham bude rozehrávat.
     
    20
    Hra je přerušená! Na trávníku totiž zůstává ležet Harry Winks, který se právě dnes vrátil do hry po vleklém zranění kotníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    19
    Nouble včasným skluzem vypíchl míč Aurierovi, jenže domácí obránce souboj ustál, dostal se k míči a Nouble celou situaci zajistil zatažením za dres.
     
    18
    Sissoko zavrávoral na hranici pokutového území. Domácí záložník se souboj snažil ustát, ale nakonec se poroučel k zemi a navíc se míče dotkl rukou.
     
    17
    Tottenham má zatím velké problémy s přechodem na polovinu soupeře. Fotbalisté Newportu statickou rozehrávku Spurs skvěle atakují. Hosté hrají výborně.
     
    16
    White poslal další dlouhý balón za obranu domácího celku. Amond se hnal do pokutového území, ale nevyšel mu krok a míč proskákal do rukavic Vorma.
     
    15
    Sissoko si nabíhal na krásnou přihrávku za obranu Newportu, jenže míč se po mokrém trávníku svezl do autu. Brankář John Day si celou situaci pohlídal.
     
    14
    Alderweireld musel dávat pozor na dotírajícího Amonda. Hostující útočník dostal belgického stopera pod tlak, ale domácí zadák si pomohl malou domů.
     
    13
    Tozer poslal dlouhý míč z autového vhazování. Jeho pobídka přiletěla až do pokutového území, kde hlavičkoval Demetriou, jenže brankář Vorm si došel pro míč.
     
    12
    Newport našel cestičku skrz obranu Tottenhamu! Aurier neudržel krok s rozběhnutým soupeřem, na pěkný centr si naskočil Amond, jenže hlavičkoval nad břevno.
     
    11
    Llorente se pro přihrávku stáhl hluboko do herního pole. Domácí útočník si však nepotykal se zpracováním a nechal se připravit o míč.
     
    10
    Son vletěl s míčem do pokutového území, vyzval na taneček svého strážce, jenže jeho oblouček zneškodnil hostující brankář Day. Newport zatím brání na jedničku.
     
    9
    Rozehrávky přímého kopu se ujal Willmott. Hostující záložník zkusil technickou střelu, ale trefil jen nejvyššího hráče ve zdi, kterým byl Llorente.
     
    8
    Domácí středopolař Wanyama zajel na polovině Tottenhamu do Lebadieho a za svůj skluz dostává žlutou kartu.
     
    7
    Tottenham se nyní usadil na polovině čtvrtoligového celku. Son si nabíhal na přihrávku na levou stranu, jenže důrazný obránce jej nepustil k míči.
     
    6
    Butler vyslal krásný oblouček po levé straně. Jeho pobídku ale nikdo ve žlutém dresu nepochopil a domácí obrana může uklidnit hru.
     
    5
    Domácí brankář Vorm si riskantní rozehrávkou zadělal na problémy. Amond se nabídnuté příležitosti zalekl a nepředložil míč volnému spouhráči před brankou.
     
    4
    Son se z levé strany protlačil do pokutového území, krásnou přešlapovačkou se uvolnil ke střele, jenže z ostrého úhlu trefil boční síť.
     
    3
    Son poslal přihrávku na rozběhnutého Llorenteho, nicméně španělský útočník ve službách Tottenhamu si nepotykal se zpracováním. Hosté skvěle dostupují.
     
    2
    Newport dotíral na rozehrávku Tottenhamu na hranici pokutového území. Hosté se sice dostali k míči, jenže nepřesnou přihrávkou se sami zahnali do autu.
     
    1
    Newport obstaral výkop do dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže vysokou přihrávku na levé křídlo obrana Tottenhamu s přehledem odvrátila.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    První zápas

    Newport čekal mezi dvaatřiceti nejlepšími celky FA Cupu těžký oříšek. Doma totiž hostil ambiciózní Tottenham. Domácí celek se na utkání skvěle připravil a v první půli se zásluhou Amonda dokonce ujal vedení. Ve druhé půli Newport přečkal čtyři obrovské šance soupeře, jenže v 82. minutě vyrovnal Harry Kane! Právě střelec celku z Londýna mohl poslal Tottenham do dalšího kola, jenže v nastavení jeho ránu zablokoval obránce.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z opakovaného utkání FA Cupu mezi Tottenhamem Hotspur a Newportem County AFC. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 26. Butler (vla.), 34. Lamela

    Karty:   8. Wanyama (TOT)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 9:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:13.
    Tottenham Hotspur: Vorm – Aurier, Alderweireld, Foyth, Rose (86. Walker-Peters) – Wanyama (79. Alli), Winks – Sissoko, Lamela, Son (63. Eriksen) – Llorente
    Náhradníci: Alli, Eriksen, Gazzaniga, Kane, Sanchez, Trippier, Walker-Peters

    Newport County AFC: Day – Pipe (68. McCoulsky), White (78. O´Brien), Demetriou, Butler – Willmott, Labadie, Tozer (59. Dolan), Bennett, Nouble – Amond
    Náhradníci: Bittner, Dolan, Hayes, McCoulsky, O´Brien, Reid, Sheehan

    Rozhodčí: Attwell – Burt, Lennard

    Diváci: 38 947
    bahis siteleri