Toronto – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.) | NY Rangers – Boston 1:6 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
1:6 (1:2, 0:3, 0:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 08.02.2018, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:34 Sean KURALY - 1:6
     
    46:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tentokrát už je Pavelec překonán. Mezi rukou a tělem mu do branky propadla rychlá střela zápěstím z pravého kruhu od SEANA KURALYHO. Rangers se nepoučili, dál nechávali Boston si dělat v jejich pásmu, co se mu chtělo a to se mu nevyplatilo. Asistence: Austin Czarnik, Matt Grzelcyk.
    30:00 Patrice BERGERON - 1:5
     
    30:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston dnes nic nezastaví, ani hra ve čtyřech. Marchand získal ve středním pásmu puk, nabruslil k Pavelcově brance a počkal na své spoluhráče. Pak našel přesnou přihrávkou PATRICE BERGERONA, který svým druhým gólem v utkání navyšuje náskok hostů na 5:1. Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára.
    27:25 Tim SCHALLER - 1:4
     
    27:25
    Bruins právě vstřelili branku!
    Krásný gól Bostonu! TIM SCHALLER si krásnou kličkou prohodil obránce DeAngela a pak překonal střelou z blízka pod horní tyčku Lundqvista! Boston se blíží i první výhře nad Rangers po sedmi nezdarech. Asistence: Matt Grzelcyk, Anton Chudobin.
    23:47 Patrice BERGERON - 1:3
     
    23:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Při přechodu modré čáry to bylo hodně těsné, Pastrňák ale dokázal udržet svou brusli na modré čáře. Pak hned PATRICE BERGERON vypálil z levé strany a dokázal překonat Lundqvista i díky tomu, že byl puk tečovaný obráncem. Asistence: David Pastrňák, Torey Krug.
    16:09 Zdeno CHÁRA - 1:2
     
    16:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    ZDENO CHÁRA napravuje svou chybu u prvního gólu a posílí Boston do vedení! Nejprve skvělým způsobem udržel u mantinelu kotouč a nedovolil Rangers opustit střední pásmo. Pak si našel pozici na ose kluziště, odkud následně tvrdou střelou propálil Lundqvista. Asistence: Jake DeBrusk,
    07:54 Riley NASH - 1:1
     
    07:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, také Boston se prosazuje z rychlého přečíslení. A také za hosty se prosadil Nash. Byl to ale RILEY NASH. Ten měl už práce celkem snadnou, dorazil z blízka do prázdné brány předchozí Backesovu střelu, kterou ještě dokázal Lundqvist vyrazit. Asistence: David Backes, Danton Heinen.
    05:01 Rick NASH - 1:0
     
    05:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers vyrazili do rychlého protiútoku, který proměnili a jdou do vedení! RICK NASH si obhodil u pravého mantinelu Zdena Cháru a pak už měl volnou cestu k brance. Trefil se krásně k tyči a poslal svůj tým svým šestnáctým gólem v sezoně do vedení. Bez asistence.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. Rick Nash – 8. Riley Nash (Backes, Heinen), 17. Chára (DeBrusk), 24. Bergeron (Pastrňák, Krug), 28. Schaller (Grzelcyk, Chudobin), 30. Bergeron (Marchand, Chára), 47. Kuraly (Czarnik, Grzelcyk)


    New York Rangers: H. Lundqvist (28. Pavelec) – DeAngelo (C), McDonagh, Holden, Skjei, Kampfer, Br. Smith (A) – Zuccarello, Zibanejad, Rick Nash – Lettieri, Desharnais, J. T. Miller – Fast, K. Hayes, Grabner – Carey, Holland, C. McLeod.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Spooner, Krejčí (A), DeBrusk – Backes, Riley Nash, Heinen – Czarnik, Kuraly, Schaller.

    Rozhodčí: Brenk, Joannette – Murphy, Racicot

    Diváci: 18 006
    thejrc.org