Toronto – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.) | NY Rangers – Boston 1:6 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 08.02.2018, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Anže KOPITAR - 5:2
     
    59:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se znovu odhodlali ke hře bez brankáře, čehož využil ANŽE KOPITAR, který ze svého obranného pásma trefuje prázdnou branku Edmontonu. Asistence: Dustin Brown.
    58:17 Alex IAFALLO - 4:2
     
    58:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se rozhodli pro hru bez brankáře, dostali se do útočného pásma. Anže Kopitar výborně dostal hru z obranné třetiny, a pak přenechal kotouč spoluhráči. Tím bylALEX IAFALLO, který snadno trefil prázdnou branku. Asistence: Anže Kopitar a Drew Doughty.
    54:33 Paul LADUE - 3:2
     
    54:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a domácí celek vede. Tanner Pearson skvěle clonil před brankou, díky jeho pohybu neviděl hostující brankář střelu, kterou vyslal PAUL LADUE. Asistence: Trevor Lewis a Kevin Gravel.
    30:20 Connor MCDAVID - 2:2
     
    30:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostující celek smazal dvoubrankové manko, je vyrovnáno. Nyní puk ve středním pásmu
    získal CONNOR MCDAVID, který se propracoval až do útočného pásma a střelou mezi betony domácího brankáře poslal puk. Asistence: Michael Cammalleri.
    23:28 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    23:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Velmi rychle využívá Edmonton přesilovou hru, a tak je sníženo na rozdíl jediné branky. Zkušeně to udělal LEON DRAISAITL, který stál na konci rychlé kombinace. Vystřelil na bližší tyč, a tak prostřelil brankáře Kings.. Asistence: Connor McDavid a Oscar Klefbom.
    20:58 Adrian KEMPE - 2:0
     
    20:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Podobně jako v první třetině, tak i krátce po začátku druhé části hry se prosazuje domácí celek. Do střelecké pozice se dostal ADRIAN KEMPE, jehož střela na vzdálenější tyč zapadla přesně k tyče, a tak Kings vedou o dva góly. Asistence: Drew Doughty.
    01:10 Kyle CLIFFORD - 1:0
     
    01:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se rychle dostává do vedení. Trevor Lewis vyhrál buly v útočném pásmu a rychlou střelou ihned po vhazování se prosazuje zkušený KYLE CLIFFORD. Asistence: Trevor Lewis.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Clifford (Lewis), 21. Kempe (Doughty), 55. LaDue (Lewis, Gravel), 59. Iafallo (Kopitar, Doughty), 59. Kopitar (D. Brown) – 24. Draisaitl (McDavid, Klefbom), 31. McDavid (Cammalleri)


    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Forbort, Doughty, Muzzin, LaDue, Gravel, Folin – Iafallo, Kopitar, Toffoli – Pearson, Kempe, D. Brown – Clifford, T. Mitchell, Lewis – Andreoff, Amadio, Brodzinski.
    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Klefbom, Benning, Nurse, Russell, Sekera, Davidson – Cammalleri, McDavid, Draisaitl – Lucic, Khaira, Puljujärvi – Maroon, R. Strome, Caggiula – Pakarinen, Letestu, Kassian.

    Rozhodčí: Hanson, Watson – Heyer, Murchison

    Diváci: 18 230
    thejrc.org