Třinec – Sparta 1:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Úterý 23.01.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:18
    Sparta má k dipozici přesilovou hru a tudíž výhodnou pozici ke srovnání. Lukáš Krajíček si za vlastní brankou pomohl nedovoleným zákrokem, svému týmu tak v následujících dvou minutách nepomůže.
     
    50:01
    Hra je přerušena po dalším zákroku brankáře Hrubce, sudí budou vylučovat na obou stranách. Za vzájemnou potyčku si na dvě minuty odpočinou Vladimír Svačina a Jan Buchtele. Pokračujeme ve čtyřech na obou stranách.
     
    39:52
    Martin Růžička si vzal kotouč ve vlastním pásmu, nakopl své motory a prokličkoval se až k zakončení. To mu ale zmařil nedovolení zákrok Petra Kaliny, který Růžičku přidržel. Přesilovka pro Oceláře.
     
    35:26
    Martin Růžička obral o kotouč Jana Švrčka a mohl jít sám na branku! Marek Ďaloga ale zatáhl za záchrannou brzdu, Růžička si vše zopakuje při trestném střílení!
     
    31:01
    Uvidíme první početní výhodu utkání. Vladimír Dravecký se hnal za kotoučem, k puku se však nedostal, neboť jej zahákoval Dominik Uher. Přesilovka pro Oceláře.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 41. Krajíček (Petružálek, Marcinko)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, Linhart, Roth, Jank, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Dravecký, R. Vlach, Petružálek – Adamský (A), Polanský, Svačina – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Z. Michálek, Ďaloga, Kalina, Mikuš, Švrček, T. Pavelka – Klimek, Pech (A), Forman – Buchtele, P. Vrána (C), Kudrna – Říčka, Černoch, Jarůšek – Kumstát (A), J. Hlinka, Uher – Rousek.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Zbyněk Kubičík – Petr Blümel, Jiří Ganger
    bahis siteleri