Třinec – Sparta 1:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Úterý 23.01.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Aittokallio je na střídačce, hosté to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    54:18
    Sparta má k dipozici přesilovou hru a tudíž výhodnou pozici ke srovnání. Lukáš Krajíček si za vlastní brankou pomohl nedovoleným zákrokem, svému týmu tak v následujících dvou minutách nepomůže.
     
    50:01
    Hra je přerušena po dalším zákroku brankáře Hrubce, sudí budou vylučovat na obou stranách. Za vzájemnou potyčku si na dvě minuty odpočinou Vladimír Svačina a Jan Buchtele. Pokračujeme ve čtyřech na obou stranách.
    40:56 Lukáš KRAJÍČEK - 1:0
     
    40:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a otevírají skóre zápasu! Kotouč putoval skrz celé hostující pásmo, až se dostal na modrou čáru, odkud vypálil LUKÁŠ KRAJÍČEK! Třinecký kapitán nasměroval kotouč na levou stranu branky, Aittokallio byl bezmocný! Asistence: Jakub Petružálek, Tomáš Marcinko.
     
    39:52
    Martin Růžička si vzal kotouč ve vlastním pásmu, nakopl své motory a prokličkoval se až k zakončení. To mu ale zmařil nedovolení zákrok Petra Kaliny, který Růžičku přidržel. Přesilovka pro Oceláře.
     
    38:04
    Aittokallio měl obrovské štěstí! Douderovo nahození od modré čáry zastavil jeden z bránících hráčů, k volnému kotouči se poté dostali Rákos a Martin Růžička. Oba jmenovaní chtěli dorazit puk do branky, oba ale trefili jen nic nevidícího Aittokallia!
     
    36:19
    Branka neplatí! Spartě se sice povedlo překonat brankáře Hrubce, Jan Buchtele ale kopl kotouč do třinecké branky, gól proto nemůže být uznán.
     
    36:19
    Hosté dostali kotouč do sítě třinecké branky, rozhodčí nyní vše konzultuje u videa!
     
    35:26
    Martin Růžička zkusil střelu mezi Aittokalliovy betony, hostující brankář si ale toto místečko pohlídal! Pokračujeme bez branek.
     
    35:26
    Martin Růžička obral o kotouč Jana Švrčka a mohl jít sám na branku! Marek Ďaloga ale zatáhl za záchrannou brzdu, Růžička si vše zopakuje při trestném střílení!
     
    31:01
    Uvidíme první početní výhodu utkání. Vladimír Dravecký se hnal za kotoučem, k puku se však nedostal, neboť jej zahákoval Dominik Uher. Přesilovka pro Oceláře.
     
    24:31
    Oceláři drží svého soka pod tlakem, Aittokalli měl co dělat, aby zastavil útočné snažení domácích! Hostujícího brankáře ohrožovali Růžička, Vlach a Rákos, ani jeden z třineckých útočníků ale v dobrých pozicích nenašel mezírku v Aittokalliově postoji!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 41. Krajíček (Petružálek, Marcinko)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), M. Doudera, Linhart, Roth, Jank, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Dravecký, R. Vlach, Petružálek – Adamský (A), Polanský, Svačina – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Z. Michálek, Ďaloga, Kalina, Mikuš, Švrček, T. Pavelka – Klimek, Pech (A), Forman – Buchtele, P. Vrána (C), Kudrna – Říčka, Černoch, Jarůšek – Kumstát (A), J. Hlinka, Uher – Rousek.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Zbyněk Kubičík – Petr Blümel, Jiří Ganger
    thejrc.org