Kladno – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.) | Letňany – Žďár n/S 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Přerov 1:2 (kon.)
Liberec – Chomutov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 3:6 (kon.) | Ústí n/L – Třemošná 4:3 (kon.)
Vsetín – Technika Brno 5:0 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 5:4 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Pardubice – Jihlava 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.)
Poruba – Warriors Brno 3:0 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – Vítkovice 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 08.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce. Valaši přidali v posledních minutách třetí třetiny dvě branky, čímž definitivně potvrdili své vítězství v dnešním utkání. I přes četná vyloučení na obou stranách padla v duelu jen jedna branka v přesilovce. Valaši se dokázali prosadit i v početní nevýhodě a cestu ke své brance naopak hostujícímu celku zavřeli a ani jednou v zápase neinkasovali.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:13:19)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Brno se snaží připravit Málka o čisté konto, a tak se ve třech vydalo do přečíslení. Hassaniho v mezikruží odzbrojil Houser a Valaši se vydávají do útočného pásma.
     
    59:15
    Vsetínští se i v poslední minutě drží v útočném pásmu a srdnatě bojují o kotouč u mantinelu.
     
    57:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se pohybovali blízko Čazimiho brankoviště a Čajanová poslala kotouč od pravé tyčky do chumlu hráčů před brankou. Z hranice brankoviště usměrnil puk mezi betony MATYÁŠ VESELÝ. Asistence: Sára Čajanová, Jan Půček.
     
    57:15
    Šujan pouze nabruslil na útočnou modrou čáru a poslal lehkou střelu na vsetínskou branku. Kotouč konstrukci přeletěl, ale nemířil tak vysoko, jak se vsetínskému brankáři původně zdálo, a ten tak v brankovišti trochu zazmatkoval.
     
    56:43
    Domácí v plném počtu.
     
    56:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se rozhodli strávit oslabení v útočném pásmu, a tak si tento pobyt okořenili gólem. Calaba nahrál zpoza branky do mezikruží na JANA PŮČKA, který z první poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Calaba.
     
    54:49
    Centr přesilovkové útočné formace Brna vyhrál vhazování na Čoupka, který přesným pasem našel Kubicu. Kubicova tvrdá rána z pravého kruhu končí ve výstroji Málka.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:03
    Kunst má puk na hokejce a snaží se uklidnit hru zavezením kotouče do pásma. To se mu ale nedaří, protože pro jeho konání nemají pochopení Kubový s Lískou.
     
    53:43
    Hosté v plném počtu.
     
    52:47
    Přesilovka Vsetína zatím nejeví žádné známky úspěšnosti. Hraje se především ve středním pásmu a ke střele se dostal pouze Turek, jenž se nadvakrát pokusil překonat hostujícího gólmana.
     
    51:43
    Šujanovu střelu od modré zblokoval Vrána, který se tak dostal do úniku. Kotouč mu ale z hokejky sjel a nedokázal od pravé tyčky zakončit. V této situaci byl také faulován a na trestnou lavici odchází Šujan. Provinil se držením.
     
    50:21
    Veselý vystřelil ihned po přechodu do útočné třetiny. Nenápadná a na pohled jednoduchá střela ale nadělala brněnskému brankáři velké problémy, jelikož skákavý puk se mu dlouho nedařilo uklidnit. Vsetínští už se možná radovali z gólu, Čazimi ale kotouč betony přeci jen zastavil.
     
    50:05
    Domácí v plném počtu.
     
    49:31
    V brejku se ocitl Babeliak, který se dostal do velmi dobré střelecké pozice. Než však puk zpracoval, najel si k němu Kubica a finální střelu zablokoval.
     
    49:22
    Povedený zákrok předvedl Kunst, který ulehčil práci svému gólmanovi. Valaši mají nyní kotouč pod kontrolou.
     
    49:05
    Hosté v plném počtu.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Babeliak (Vrána), 9. Bednařík (Dědek, Veselý), 17. Sviták (Velikovský), 57. Půček (Calaba), 58. Veselý (Čajanová, Půček)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Zeman, Kunst, Kočí, Houser, Velikovský, Sviták – Bednařík, Babeliak, Vrána – Calaba, Půček, Turek – Čajanová, Dědek, Veselý – Kuchařík.
    Technika Hockey Brno: Čazimi (Schäffer) – Irajn, Kučírek, Kubica, Kala, Šujan, Groch – Kubový, Hassani, Líska, Staněk, Frýza, Lancouch, Daněček, Čoupek.

    Rozhodčí: Beránek – Hlavatý, Vengřín
    ocianews.com