Villach – Znojmo 4:2 (kon.)
konec
EC Villach SV
4:2 (2:0, 1:0, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Čtvrtek 08.02.2018, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se ještě nevzdává a zatlačilo domácí v pásmu. Následovala střela od modré v podání DOMINIKA TEJNORA. Velmi dobře stínil před gólmanem jeden z útočníků, takže Kickert toho příliš neviděl, a tak přízemní rána prošla kolem tyče až za čáru. Bez asistence.
     
    49:15
    Villach právě vstřelil branku!
    Znojemští hokejisté ale v euforii po vstřelené brance zapomněli na bránění vlastního pásma. Odražený kotouč se od mantinelu dostal až mezi kruhy, kde byl pohotový ISTVAN SOFRON a prostřelil Schwarze do horní části branky. Napravil tak svůj zbytečný faul před několika minuty a následné inkasování. Asistence: Jordan Hickmott.
     
    48:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovku poměrně rychle a snižují na rozdíl dvou gólů. Autorem branky je TOMÁŠ PLÍHAL, jenž tečoval prudké nahození Codyho Corbetta a změnil směr kotouče tak, že Kickert nestačil reagovat. Asistence: Cody Corbett.
     
    22:30
    Villach právě vstřelil branku!
    Po ofsajdu ve středním pásmu získali domácí kotouč na své hokejky. Sarauer přihrál na modré na JORDANA HICKMOTTA, jenž byl na pravé straně osamocený a z vrcholu kruhu pro vhazování trefil ukázkově vzdálenější horní rok Schwarzovy branky. S tím gólman nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Andrew Sarauer.
     
    13:59
    Villach právě vstřelil branku!
    A právě jeden takový protiútok Villach využívá a ujímá se do komfortního dvougólového vedení. Sofron od pravého mantinelu přihrával v přečíslení tři na dva na volného RYANA GLENNA na levé straně, ten pak tváří v tvář Schwarzovi přehodil puk přes vyrážečku. Asistence: Istvan Sofron, Andrew Sarauer.
     
    10:41
    Villach právě vstřelil branku!
    Němec se zlobí na hlavního rozhodčího a po návratu z trestné s ním diskutuje, to však nemění nic na tom, že domácí využili početní výhodu a ujímají se vedení. Po střele od modré se ke kotouči dostal ISTVAN SOFRON a z pravého kruhu puk poslal do odkryté klece. Asistence: Ryan Glenn, Stefan Bacher.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 11. Sofron (Glenn, Bacher), 14. Glenn (Sofron, Sarauer), 23. Hickmott (Sarauer), 50. Sofron (Hickmott) – 49. Plíhal (Corbett), 56. Tejnor


    EC Villach SV: Kickert (Herzog) – Bacher, Glenn, Schlacher, Stebih, Shields, Labrecque, Kragl – Sofron, Sarauer, Hickmott – Beach, Leiler, Petrik B. – Petrik N., Maxa, Kromp – Antonitsch, Walter, Jennes.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Corbett, Biro, Stehík, Tejnor, Lattner, Bořuta, Šnajnar, Zajíc – Yellow Horn, Olsen, Číp – Matuš, Bartoš, Špaček – Němec, Raška, Mrázek – Novák, Plíhal, Csamangó.

    Rozhodčí: Kellner, Piragic – Ettlmayr, Seewald
    bahis siteleri