Ath. Bilbao – Las Palmas 0:0 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
0:0 (0:0)
UD Las Palmas
Pátek 09.02.2018, 21:00 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:54:36)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 21:29.
     
    Je konec! Ani jeden z celků nedokázal v dnešním duelu překonat obranu soupeře. Bilbao se tak s Las Palmas rozchází bez branek. Šance se urodily až po změně stran. Viera po hodině hryl střílel ve velké rychlosti, ale Kepa Arrizabalaga dokázal zasáhnout. Poté se do šance dostali i Bilbao, jenže Susaetovu hlavičku udržel Leandro Chichizola na brankové čáře. V samotném závěru šel Iñaki Williams sám na branku, ale Chichizola proti němu vyběhl a míč vykopl mimo tři tyče!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Iñigo Martínez našel dlouhou přihrávkou Beňata, jenže ani jeho centr neoslovil nikoho z domácích střelců v pokutovém území. Las Palmas skvěle brání.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Bilbao se v závěru utkání usadilo na hranici pokutového území soupeře. Óscar de Marcos dokázal odcentrovat, ale Leandro Chichizola si s přehledem došel pro míč.
     
    89
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Pedro Bigas.
     
    88
    Iñaki Williams šel z pravé strany hrací plochy sám na brankáře, jenže Leandro Chichizola vyrazil ven z branky a obrovskou šanci Bilbaa zneškodnil!
     
    87
    Leandro Chichizola vyrazil z brankové čáry až na hranici pokutového území, kde před rozběhnutým Adurizem schoval míč do rukavic.
     
    86
    Yeray zůstává ležet na polovině hostujícího celku a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    85
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Enric Saborit, přichází Iñigo Lekue.
     
    84
    Viera si na hranici pokutového území zpracoval odražený míč, přehodil si jej na levačku, ale v záklonu vystřelil jen vysoko nad břevno.
     
    82
    Jonathan Calleri centroval z levé strany do pokutového území, jenže tam nebyl nikdo ve žlutém dresu a balón proskákal do zámezí.
     
    81
    Po delší době se do útoku dostalo Las Palmas. Alberto Aquilani se snažil přihrát hlavičkou, jenže jeho spoluhráč se nechal chytit do ofsajdu.
     
    80
    Iñaki Williams prošel z pravého křídla až do pokutového území, kam poslal prudkou přihrávku, jenže Aduriz na jeho pobídku nedosáhl.
     
    79
    Beñat Etxebarria vyslal prudký centr do pokutového území. Na jeho pobídku si naskočil Aduriz, ale hlavičkoval mimo tři tyče hostující branky.
     
    78
    Raúl García si zpracoval míč na hranici pokutového území soupeře, jenže Míchel jej rukou stáhl k zemi. Bilbao bude zahrávat další přímý kop.
     
    77
    Ximo Navarro musel opustit hrací plochu, aby si mohl vyměnit krvavý dres. Hostující fotbalista si v jednom ze soubojů roztrhl obočí.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   13. Aduriz (ATB), 52. Saborit (ATB), 54. Arrizabalaga (ATB) – 13. Gálvez (LPA), 41. Calleri (LPA)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 21:29.
    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Yeray, I. Martínez, Saborit (85. Lekue) – M. Rico, Iturraspe (63. Etxebarria) – Susaeta (74. I. Córdoba), Raúl García, I. Williams – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – San José, Etxebarria, Núñez, Lekue, Aketxe, I. Córdoba.

    UD Las Palmas: Chichizola – Míchel, Navarro, Gálvez, Aguirregaray – Peňalba, Samper – Toledo (33. Tana), Viera, Gil (69. Aquilani) – Calleri (89. Bigas).
    Náhradníci: Lizoain – Halilović, Jairo, Bigas, D. Castellano, Tana, Aquilani.

    Rozhodčí: Estrada – Martinez, Martín
    thejrc.org