Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
New York Islanders
Pátek 09.02.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta. Jaroslav Halák už je na střídačce!
    55:46 Sam REINHART - 4:3
     
    55:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel z vnějšího oblouku pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde se v mezikruží Evan Rodrigues neprosadil, SAM REINHART už ale vzápětí ano! Sabres znovu vedou, tentokrát 4:3! Asistence: Evan Rodrigues a Jack Eichel.
    54:33 Anders LEE - 3:3
     
    54:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANDERS LEE v blízkosti pravé tyče využil po střele Joshe Baileyho z vrcholu pravého kruhu pro vhazování odrazu puku od hrazení za bránou a dorazil puk vedle levého betonu Robina Lehnera do brány! Islanders využili přesilovou hru a vyrovnali na 3:3! Asistence: Josh Bailey a Nick Leddy.
     
    53:32
    Jack Eichel v obranném pásmu podrazil Mathewa Barzala a dostal dvě minuty za podržení. Islanders si zahrají třetí přesilovou hru v zápase a mají velkou šanci vyrovnat.
     
    52:50
    Sabres se ocitli u levé tyče ve velké šanci, jenže ani nadvakrát Jaroslava Haláka nepřekonali!
     
    48:59
    Sabres střelou z levého křídla orazítkovali brankovou konstrukci a jejich další akci zastavil ofsajd! Komerční přestávka.
    47:30 Ross JOHNSTON - 3:2
     
    47:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    ROSS JOHNSTON napřáhl v mezikruží ke krásné střele, kterou vymetl pravý horní roh brány! Islanders skórovali dvakrát v řadě a prohrávají pouze o gól! Asistence: Cal Clutterbuck.
     
    43:27
    Ryan Pulock na vrcholu levého kruhu po krásném přenesení hry vypálil bez přípravy na přední tyč, u které Robin Lehner puk pravým betonem skvěle vyrazil!
     
    42:10
    Nick Leddy na pravé straně napřáhl od modré čáry k nádherné ráně, která se od tyče odrazila zpět do hry!
     
    41:34
    Viktor Antipin vyfasoval dvě minuty za hákování a Islanders si zahrají druhou přesilovou hru v zápase.
    33:06 John TAVARES - 3:1
     
    33:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Robin Lehner nedokázal zastavit střelu Brocka Nelsona z levého kruhu, když mu puk prošel mezi betony a JOHN TAVARES ho dorazil nadvakrát do sítě poté, co v pravém rohu útočného pásma schytal tvrdý hit a ještě předtím se vrátil na led z trestné lavice! Asistence: Brock Nelson a Thomas Hickey.
     
    30:50
    John Tavares usedl na trestnou lavici na dvě minuty, aby odseděl po komerční přestávce trest za vysokou hůl.
     
    30:31
    Dlouho nepřicházela žádná šance, poté se ale Islanders ocitli v pravém kruhu ve velké příležitosti, když z blízkosti mířili bekhendem těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Robin Lehner ale pravým betonem skvěle puk vykopl!
    27:18 Ryan O'REILLY - 3:0
     
    27:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rasmus Ristolainen napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou v mezikruží tečoval RYAN O'REILLY, a puk zamířil do pravého horního rohu brány! Sabres využili přesilovou hru a vedou už 3:0! Asistence: Rasmus Ristolainen a Kyle Okposo.
     
    26:49
    Sebastian Aho dostal dvě minuty za hákování a přesilovou hru si po komerční přestávce zahraje Buffalo.
     
    26:47
    Jack Eichel se po krásné kolmé přihrávce ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže ztroskotal na levém betonu Jaroslava Haláka, který puk vyrazil!
     
    22:06
    Johan Larsson se stal prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu, když dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    21:50
    A další šance Sabres, ve které byl Zemgus Girgensons, z blízkosti ale brankáře Islanders nepropálil!
     
    21:50
    Sabres krásně vystřelili z vrcholu mezikruží a puk těsně nad ledem mířil k levé tyči, Jaroslav Halák ho ale na poslední chvíli vyrazil pravým betonem mimo!
     
    21:29
    Jordan Eberle mohl u levé tyče skórovat z ostrého úhlu, když mířil krásnou střelou do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Robin Lehner ale puk fantanticky vyrazil lapačkou do ochranné sítě!
     
    19:40
    Dlužím Vám velkou omluvu, protože to byli Islanders, kteří v úvodu zápasu vedli na střely 7:1.
     
    13:59
    John Tavares předvedl v levém kruhu krásnou stahovačku a mezi hráči Buffala napřáhl k nádherné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Robin Lehner předvedl fantastický semafor!
    13:21 Evan RODRIGUES - 2:0
     
    13:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Marco Scandella napřáhl od modré čáry ke střele, která těsně nad ledem minula levou tyč, jenže puk se vzápětí odrazil od hrazení za bránou před brankoviště, čehož využil EVAN RODRIGUES, když po ledě poslal puk z mezikruží k pravé tyči! Jaroslav Halák byl venku z brány a nedokázal zasáhnout. Asistence: Marco Scandella a Sam Reinhart.
    07:41 Jack EICHEL - 1:0
     
    07:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL si v pravém kruhu zpracoval puk a napřáhl k nádherné střele zápěstím, která vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Nádherný gól, po kterém Sabres vedou nad Islanders 1:0! Asistence: Sam Reinhart a Casey Nelson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Eichel (S. Reinhart, C. Nelson), 14. Rodrigues (Scandella, S. Reinhart), 28. R. O'Reilly (Ristolainen, Okposo), 56. S. Reinhart (Rodrigues, Eichel) – 34. Tavares (B. Nelson, Hickey), 48. Johnston (Clutterbuck), 55. Lee (Jo. Bailey, Leddy)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Beaulieu, Ristolainen, Scandella, C. Nelson, Gorges, Antipin – Rodrigues, Eichel (A), S. Reinhart – E. Kane, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – Girgensons, Jo. Larsson, Pominville – B. Pouliot, Josefson, Nolan. Hlavní trenér: Phil Housley.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Aho, Pelech, D. Seidenberg, Hickey, Pulock – Beauvillier, Tavares (C), Jo. Bailey – Lee, Barzal, Eberle – Ladd (A), B. Nelson, Clutterbuck (A) – Johnston, Cizikas, Chimera. Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Furman South. Čároví: Scott Driscoll, Vaughan Rody

    Diváci: 16872
    thejrc.org