Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Calgary Flames
Pátek 09.02.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:23 Pavel ZACHA - 2:3
     
    47:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Rychlá akce New Jersey končí snížením stavu na rozdíl jediné branky! Brian Boyle zavezl puk až za branku, zpoza které našel před brankou osamoceného PAVLA ZACHU! Rodák z Brna si zastavil puk mezi bruslemi a z otočky sklepl kotouč mezi Rittychovy betony. Asistence: Brian Boyle a Taylor Hall.
    38:05 Sean MONAHAN - 1:3
     
    38:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla pěkná ťukaná. Johny Gaudreau posunul hru na rozjetého SEAN MONAHAN, který z levé strany nastřelil zápěstím pouze vzdálenější pravou tyč. Od té se kotouč ovšem odrazil přímo do přilby bránícího Greena a od toho se puk srazil přímo k levé tyči, kam se dostal opět Monahan. Ten z ostrého úhlu napálil opět tyč, ale s tím rozdílem, že se od ní tentokrát kotouč dostal za brankovou čáru. Asistence: Johnny Gaudreau a TJ Brodie.
    34:33 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    34:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Co se to teď stalo! Při rychlé hře se zapomněl na útočné modré JOHNNY GAUDREAU, kterému adresoval přihrávku až z obranné třetiny Michael Ferland. Třináctka Calgary Flames poté v individuálním bekhendovém zakončením propašovala kotouč mezi betony Kinkaida. Asistence: Michael Ferland.
    27:23 Taylor HALL - 1:1
     
    27:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Chybou Dougie Hamiltona je srovnáno! Obránce Flames zpoza své branky namazal kotouč přímo na čepel TAYLORA HALLA, jehož první střelu mezi betony Rittich úspěšně vyrazil. Pro jeho smůlu puk vyrazil zpět na šestadvacetiletého Kanaďana, který svou dorážku vsítil k pravé tyči. Hall touto brankou prodlužuje sérii zápasů, ve kterých bodoval (12). Bez asistence.
    24:16 Sean MONAHAN - 0:1
     
    24:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají stav utkání! Střelu Dougie Hamiltona srazil Kinkaid na vnitřní část levého kruhu, kde se bez sebemenších problémů dostal k dorážce SEAN MONAHAN. Ten svou střelou do odkryté branky potrestal nedůraz domácí obrany. Asistence: Dougie Hamilton a Mark Giordano.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 28. Hall, 48. Zacha (Boyle, Hall) – 25. Monahan (D. Hamilton, Giordano), 35. J. Gaudreau (Ferland), 39. Monahan (J. Gaudreau, Brodie)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Wood, Zacha, Palmieri – Coleman, Zajac, Noesen – Boyle, Stafford, Quenneville.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Brouwer – Lomberg, Stajan, Hathaway.
    thejrc.org