Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:3 (0:0, 2:2, 3:1)
Montreal Canadiens
Pátek 09.02.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Ivan PROVOROV - 5:3
     
    59:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nejspíš je rozhodnuto! IVAN PROVOROV předvedl neuvěřitelné umění, když se trefil do prázdné branky přes úplně celé hřiště. Asistence: Brian Elliott.
    57:06 Brendan GALLAGHER - 4:3
     
    57:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montrealu se risk vyplatil a po využití přesilovky už prohrává jen o jeden gól. Od modré čáry vystřelil Drouin a kotouč těsně před Elliottem nechytatelně tečoval BRENDAN GALLAGHER. Asistence: Jonathan Drouin, Alex Galchenyuk.
    41:28 Travis KONECNY - 4:2
     
    41:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Skvělý nástup Flyers do třetí třetiny pokračuje! Price předvedl zákrok proti střele Gostisbehera do modré, ale puk v moci neměl, ten mu projel mezi nohama. Než si brankář Montrealu uvědomil, kde puk je, našel si ho TRAVIS KONECNY a doklepl do branky. Asistence: Shayne Gostisbehere.
    40:27 Jakub VORÁČEK - 3:2
     
    40:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a potřetí v zápase se dostávají do vedení. Z pravého bodu pro vhazování ke střele natáhl JAKUB VORÁČEK a trefil se přesně. Kotouč se odrazil od masky Priceho, pak do břevna a následně do branky. Asistence: Shayne Gostisbehere, Claude Giroux.
    38:49 Logan SHAW - 2:2
     
    38:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí si o inkasování tak nějak říkali. Měli několik příležitostí dostal puk z vlastního pásma, ale to se jim nikdy nepovedlo. A to dokázal potrestat LOGAN SHAW, který z mezikruží prostřelil Elliotta. Asistence: Byron Froese.
    29:37 Claude GIROUX - 2:1
     
    29:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je tu okamžitá reakce Flyers. Domácí využili přesilovku a jsou opět ve vedení. Z levé strany se tvrdě opřel do puku CLAUDE GIROUX a dokázal propálit vše včetně brankáře Priceho, Ten neodvedl dobrou práci, čekal zřejmě střelu k opačné tyči, protože k ní skluzem směřoval. Asistence: Shayne Gostisbehere, Wayne Simmonds.
    29:09 Artturi LEHKONEN - 1:1
     
    29:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po chybě Jakuba Voráčka hosté vyrovnávají. V oslabení se k puku dostal ve středním pásmu ARTTURI LEHKONEN a měl volnou cestu k brance. Prosadil se krásnou a přesnou střelou k tyči, Bez asistence.
    20:42 Travis KONECNY - 1:0
     
    20:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia se po rychlé kombinaci ujímá vedení! Gostisbehere získal puk a pak se po trase Coturier – Giroux dostal puk k TRAVISI KONECNEMU a tan dokázal puk zasunout kolem Priceho do branky. Asistence: Sean Couturier, Claude Giroux.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 21. Konecny (Couturier, Giroux), 30. Giroux (Gostisbehere, Simmonds), 41. Voráček (Giroux, Gostisbehere), 42. Konecny (Gostisbehere), 60. Provorov (Elliott) – 30. Lehkonen, 39. L. Shaw (Froese), 58. Gallagher (Drouin, Galchenyuk)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Neuvirth) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Voráček – Weal, Laughton, M. Raffl – Weise, Filppula, Lehterä.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Alzner, Jo. Benn, Morrow, Schlemko, Mete – Hudon, Byron, Pacioretty (C) – Ščerbak, Drouin, Galchenyuk – Gallagher (A), Plekanec (A), Lehkonen – L. Shaw, Froese, Deslauriers.

    Rozhodčí: Charron, McIsaac – Miller, Knorr

    Diváci: 19 655
    thejrc.org