Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
Colorado Avalanche
Pátek 09.02.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:48
    Teď už se přerušilo. Colorado půjde do přesilovky, protože dvě minuty za hákování dostává Carl Gunnarsson. Už se ale jedná spíše o symbolický trest, na dělbě bodů nic nezmění.
     
    46:50
    Počet hráčů na ledě se srovná. Hostující Samuel Girard dostává dvě minuty za nedovolené bránění a musí se tedy odebrat na trestnou lavici.
     
    46:20
    St. Louis Blues budou hrát oslabení, protože Jay Bouwmeester dostává od sudích menší trest za vysokou hůl.
     
    38:45
    Alex Pietrangelo dal pátou branku Blues, teď ale musí pykat. Rozhodčí mu udělují dvě minuty za držení protihráče. Šance pro Avalanche, jak se ještě vrátit do zápasu.
     
    31:00
    Hosté si zahrají početní výhodu. Domácí Tage Thompson dostává dvě minuty za hákování a bude doufat, že jeho spoluhráči oslabení zvládnou.
     
    10:10
    Dvě minuty za hrubost dostává domácí Vladimir Tarasenko, takže Avalanche čeká také první přesilovka v zápase. Povede se jim vyrovnat?
     
    08:05
    Bude se poprvé v zápase vylučovat, dvě minuty za hákování inkasuje hostující hokejista Dominic Toninato. A je tu tedy první větší šance pro jeden z týmů otevřít skóre.
     
    00:03
    Proběhlo úvodní buly, ale moc dlouho se nehrálo. Domácí Schenn a hostující Landeskog shodili rukavice a pustili se do nečekané, ale o to drsnější bitky. Oba pochopitelně dostanou pětiminutové tresty za bitku. Zajímavý začátek.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 9. B. Schenn (Schwartz, Dunn), 25. Barbašev (Parayko, Upshall), 26. B. Schenn (Berglund), 28. Brodziak (Steen, Dunn), 36. Pietrangelo (Dunn, Stastny), 46. Stastny (Bouwmeester, Gunnarsson) – 23. G. Bourque


    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Dunn – Steen, Stastny, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Berglund – Jaškin, Sobotka, T. Thompson – Upshall, Brodziak, Barbašev.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (26. Varlamov) – Zadorov, E. Johnson, A. Lindholm, Barrie, Nemeth, Girard – Landeskog, Kerfoot, Rantanen – Compher, Jost, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Comeau – G. Bourque, Toninato, Jakupov.

    Rozhodčí: Morton, Furlatt – Alphonso, Brisebois

    Diváci: 18 951
    thejrc.org