Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Dallas Stars
Pátek 09.02.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Tyler SEGUIN - 2:4
     
    59:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující celek navyšuje vedení, ze středního pásma poslal kotouč do prázdné domíácí branky TYLER SEGUIN. Asistence: Greg Pateryn.
    39:55 Tyler PITLICK - 2:3
     
    39:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, po rychlé akci se prosazuje ránou pod horní tyčku ze střední vzdálenosti TYLER PITLICK. Asistence: John Klingberg.
    32:48 Arťom ANISIMOV - 2:2
     
    32:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilovce znamená, že je vyrovnáno. První střela domácích v početní výhodě znamená gól. Odražený kotouč od zadního mantinelu poslal z předbrankového prostoru za brankovou čáru ARŤOM ANISIMOV. Asistence: Brent Seabrook a Vinnie Hinostroza.
    26:43 Stephen JOHNS - 1:2
     
    26:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující celek otáčí průběh zápasu a dostává se do vedení. Po střele od modré čáry tečoval kotouč před brankou nechytatelně STEPHEN JOHNS. Asistence: Remi Elie a Radek Faksa.
    25:44 Tyler SEGUIN - 1:1
     
    25:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující celek dokázal po krásné akci vyrovnat. Parádní přihrávku vymyslel Radulov na zcela volného spoluhráče, a tak mohl snadno zakončovat TYLER SEGUIN, který poslal puk do horní části branky. Asistence: Alexandr Radulov a Dan Hamhuis.
    09:07 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    09:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    V sedmém zápase v řadě se Chicago prosazuje jako první. Krásnou přihrávkou vyslal Brent Seabrook do šance JONATHANA TOEWSE. Ten si vybruslil do oblasti kruhu a rychlou střelou na první tyčku prostřelil brankáře Dallasu. Asistence: Brent Seabrook.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 10. J. Toews (Seabrook), 33. Anisimov (Seabrook, Hinostroza) – 26. Seguin (Radulov, Hamhuis), 27. Johns (Elie, Faksa), 40. Pitlick (J. Klingberg), 60. Seguin (Pateryn)


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (J. Glass) – Keith, C. Murphy, E. Gustafsson, Seabrook, Kempný, Oesterle – DeBrincat, J. Toews, Duclair – Hartman, Anisimov, P. Kane – Saad, Schmaltz, Hinostroza – Sharp, Kämpf, Wingels.
    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Johns, Honka – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Janmark, Spezza, D. Shore – Roussel, Faksa, Pitlick – Elie, Hanzal, B. Ritchie.

    Rozhodčí: Nicholson, Lee – Cormier, Cherrey
    thejrc.org