Č. Budějovice – Kladno 3:5 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 8:2 (kon.) | HC Plzeň – Mountfield HK 3:0 (kon.)
Letňany – Žďár n/S 2:3 (0:1 po s.n.) | Sparta – Jihlava 7:1 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:2 (po pr.)
Vsetín – Olomouc 6:7 (kon.) | K. Vary – Pardubice 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 5:6 (1:2 po s.n.)
Třinec – Havířov 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:2 (1:2, 3:0, 4:0)
HC Kometa Brno
Pátek 09.02.2018, 17:00Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    59:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před koncem pečetí výhru Liberce gólem z předbrankového prostoru MILOSLAV ADAMEC. Asistence: Petr Had.
     
    52:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení, to tu dnes ještě nebylo. Svoboda chtěl vypálit od modré, ale trefil jen MICHAELA DRÁBKA, který rázem šel sám na bránu. Svůj únik zakončil suverénně mezi betony gólmana. Bez asistence.
     
    50:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brněnští hráči naprosto rezignovali a patnáct sekund po Liškově gólu přichází další trest. Nepokrytý JAN KŘEPELKA dostal nabito od Hájka a z voleje propálil Holatu. Asistence: Matěj Hájek, Michael Drábek.
     
    50:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    to je dost možná fatální rána pro brněnskou Kometu. ADAM LIŠKA ujel do přečíslení dva na jednoho, které zakončil sám se vší parádou střelou do horního růžku. Bez asistence.
     
    30:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlovský nabral velkou rychlost u pravého mantinelu a křižným pasem napříč útočným pásmem vyzval ke skórování JANA ŽEMBU. Ten přesně v polovině základní hrací doby prostřelil Kašpara. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    24:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jsou po návratu na led jako vyměnění a poprvé se ujímají vedení. Bitmanova zblokovaná rána skončila u JANA KŘEPELKY, který byl připravený u levé tyče. Jeho dorážka zamířila pod víko brněnské klece. Asistence: Petr Bitman, Michael Drábek.
     
    21:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! PETR BITMAN nabral velkou rychlost ve středním pásmu a hned poté, co přejel modrou čáru, vyslal na bránu skrytou střelu zápěstím. Trefil se nechytatelně do horního růžku. Asistence: Jan Hampl.
     
    17:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se dočkali! Od Charváta, který stál na modré čáře, se puk dostal přes Žembu a Rychlovského k PETRU HADOVI. Ten byl dobře zaparkovaný před hostující klecí a nadvakrát protlačil puk do sítě. Asistence: Jan Žemba, Jakub Rychlovský.
     
    12:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí obrana propadla u vlastní modré a Kometa šla zničehonic ve dvou na brankáře. Minárik se zakončujícím MICHALEM KUNCEM to sehráli s velkým přehledem a ležící Novák se bezmocně díval, jak kotouč mizí v jeho síti. Asistence: Marek Minárik.
     
    04:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká chyba v tygří rozehrávce znamená první gól zápasu. MATĚJ SVOBODA se vydal napadat a za svoji snahu byl odměněn dárečkem od domácích hráčů. Dostal namazáno a poté zamířil nechytatelně k tyči. Bez asistence.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 18. Had (Žemba, Rychlovský), 22. Bitman (Hampl), 25. Křepelka (Bitman, Drábek), 30. Žemba (Rychlovský), 51. Liška, 51. Křepelka (Hájek, Drábek), 53. Drábek, 60. Adamec (Had) – 5. Svoboda, 13. Kunc (Minárik)


    Bílí Tygři Liberec: Novák (Zajíček) – Aubrecht, Adamec, Šuráň, Hampl, Charvát, Had, Ira – Rychlovský, Liška, Drábek, Cikhart, Křepelka, Bitman, Hájek (C), Kotyza, Žemba, Šeliga
    HC Kometa Brno: Kašpar (30. Holata) – Věžník, T. Sedláček, Mlčák, Kučeřík, J. Sedláček, Vašíček, Studený – Popelka, Caha, Minárik, Svoboda, Meluzin, Zajíček, Kavický, Del Favero, Kunc (C). Kadlic

    Rozhodčí: Veselý – Řezníček, Axman
    thejrc.org