Lipt. Mikuláš – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 6:1 (kon.) | Zvolen – Košice 1:2 (kon.)
Detva – Trenčín 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HK Poprad
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 09.02.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine už barani nedokázali zvrátiť nepriaznivý stav. Naopak, dvakrát ešte inkasovali. V 47. minúte sa presadil Paločko a na konečných 6:1 pre Poprad upravil v 57. minúte Svitana.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný zvyšok večera. (19:13:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Brittain našiel prihrávkou Giľaka pred bránkou, no táto strela skončila len na Kováčovom betóne.
     
    58:22
    Guillaume Asselin mal puk na hokejke v útočnom pásme. Napokon sa dostal medzi kruhy a vystrelil. Rozhodcovia však ešte skôr hru prerušili kvôli postaveniu útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    57:35
    Skalický si hľadal miesto na útočnej modrej čiare, no prihrávku Branislava Kubku sa mu spracovať nepodarilo.
     
    56:37
    Poprad dal gól!
    Domáci si užívajú tento zápasu a pridávajú už šiesty gól. König prihrávkou z obranného pásma našiel voľného PATRIKA SVITANU na útočnej modrej čiare. Svitana pokračoval sám na bránku a Lassilu prekonal strelou k pravej žrdi!
    Asistencia: Peter König.
     
    55:58
    Bortňák vyslal Mateja Giľaka do samostatného nájazdu. Giľak to skúšal strelou ponad lapačku, no fantastický Kováč opäť úradoval. Predviedol v tomto zápase už niekoľko vynikajúcich zákrokov.
     
    55:17
    Dávid Bondra smeroval po pravej strane a bekhendom vystrelil. Lassila sa pritlačil k žrdi a nenechal sa prekvapiť.
     
    54:16
    Delovku Trecapelliho Kováč vyrazil pred seba. Bola pred ním dvojica hráčov hostí, ktorí sa ešte snažili ako tak dorážať, Kováč ležal na ľade, no aj tak už skórovať nedokázali!
     
    53:48
    Bortňák posunul na modrej čiare Gélinasovi, ktorý švihom vystrelil na bránku. Brankár Kováč síce nemal úplne dobrý výhľad, ale dokázal túto strelu zachytiť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 098 divákov.
     
    52:43
    Barani vyhrali buly v útočnom pásme. Hohmann prihral na ľavý kruh Bartánusovi, ktorý sa natlačil pred bránku, ale už Kováča prekonať nedokázal.
     
    52:19
    Presilovka pre Banskú Bystricu. James McDowell si odsedí dve minúty za seknutie.
     
    51:14
    Josh Brittain vykorčuľoval po ľavom krídle a aj preveril popradského brankára. Kováč jeho strelu vyrazil vyrážačkou. V hre sa pokračuje. Popradčania zatiaľ majú zápas aj naďalej pod kontrolou.
     
    49:48
    Matej Češík vykorčuľoval po pravom krídle a dostal sa do zakončenia. Svoju strelu ešte aj bekhendom dorážal, no gólman Kováč bol stopercentný.
     
    48:39
    Tamáši posúval puk z pravej strany medzi kruhy, kde si ho spracoval Bartánus a urýchlene strieľal švihom. Mieril však iba do domáceho hráča. Kováč zasahovať nemusel.
     
    47:00
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú aj túto presilovú hru! Marcel Petran si spracoval puk medzi kruhmi a strieľal smerom na pravú žrď. Hokejku do strely ideálne vložil MATÚŠ PALOČKO, ktorý sa jemne dotkol puku a usmernil ho do bránky!
    Asistencia: Marcel Petran.
     
    46:43
    Buc si nerozumel so svojimi spoluhráčmi. Faille teda mohol vyviezť puk von z obranného pásma, a tak sa aj stalo. Nazbieral niekoľko cenných sekúnd.
     
    45:49
    Peter König sa oprel do puku na modrej čiare, no svojou delovkou napálil iba do Mareka Bartánusa, ktorý holenným chráničom zblokoval jeho strelu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 3. Abdul (Paločko ml., Bondra), 7. Buc (Svitana), 27. Štrauch, 37. Svitana (Buc), 47. Paločko (Petran), 57. Svitana (König) – 38. Brittain (Giľak, Trecapelli)


    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – D. Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Krempaský – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Miškovec, Ježek, Hvila
    HC´ 05 Banská Bystrica: Lukáš (37. Lassila) – Košecký, Sedlák, Mihálik (A), Kubka, Trecapelli, Gélinas, J. Brejčák, Delisle – Brittain, Bortňák, Giľak – Bartánus (C), Tamáši, Hohmann – Asselin, Faille (A), Skalický – Kabáč, Češík, Gabor

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Gebauer, Korba

    Diváci: 1 098
    bahis siteleri