Spal – AC Milán 0:4 (kon.) | Crotone – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Neapol – Lazio 4:1 (kon.)
konec
Spal
0:4 (0:1)
AC Milán
Sobota 10.02.2018, 15:00 • Stadio Paolo Mazza (Ferrara). • Italská Serie A • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Fabio BORINI - 0:4
     
    90
    AC Milán právě vstřelil branku!
    FABIO BORINI po přihrávce na levou stranu pokutového území vypálil směrem vzdálenější tyč, Meret si sice na míč sáhl, avšak levou rukou jej tečoval pouze do tyče, od kterého se balón odrazil za brankovou čáru.
    73. Lucas BIGLIA - 0:3
     
    73
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně darovaná branka. Meret celkem zbytečně rozehrál po zemi na nejbližšího spoluhráče, tomu se nepovedlo míč odkopnout, balónu se následně zmocnil LUCAS BIGLIA, který uviděl hodně prostoru u bližší tyče a ihned tím směrem vyslal svoji ránu. Trefil se parádně, Meret, jenž se rychle snažil vrátit do své svatyně, se natahoval marně.
    65. Patrick CUTRONE - 0:2
     
    65
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Podobná situace, jako u první branky. Suso vystřelil na vzdálenější tyč, Meret vyrazil míč před sebe, nehlídaný PATRICK CUTRONE následně dorážel do tyče, na druhý pokus už za brankovou čáru.
    2. Patrick CUTRONE - 0:1
     
    2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně svižný začátek. Suso poslal centr na vzdálenější tyč, kde nebezpečně hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčů, Meret sice dokázal míč vyrazit, ovšem pouze před sebe, k balónu se dostal nepokrytý PATRICK CUTRONE, který tvrdou ranou do volné části brány nedal ležícímu brankáři šanci.

    Petr Frömel

    Branky: 2. Cutrone, 65. Cutrone, 73. Biglia, 90. Borini (Montolivo)

    Karty:   29. Šimić (SPAL), 51. Mattiello (SPAL), 70. Schiattarella (SPAL) – 17. Kessié (ACM), 40. Biglia (ACM), 81. Bonucci (ACM)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:9. Střely mimo: 7:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:16.
    Spal: Meret – Šimić, Salamon, Felipe – Lazzari, Kurtić, Viviani, Grassi (62. Schiattarella), Mattiello (84. Dramé) – Antenucci (C), Everton Bilher (55. Paloschi).
    Náhradníci: A. Gomis, Marchegiani – Konate, Väisänen, F. Costa, Dramé, Schiattarella, Bonazzoli, Floccari, Vitale, Paloschi.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Bonucci (C), A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié (84. Borini), Biglia (75. Montolivo), Bonaventura – Suso, Cutrone (77. André Silva), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: Guarnone, An. Donnarumma – G. Gómez, C. Zapata, Musacchio, Bellanova, J. Mauri, Borini, Montolivo, Antonelli, Locatelli, André Silva.

    Rozhodčí: M. Mariani – V. Fiorito, G. Paganessi
    bahis siteleri