NY Islanders – Detroit 7:6 (po pr.) | NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Vancouver 4:1 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:5 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
Vancouver Canucks
Sobota 10.02.2018, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:27 Justin WILLIAMS - 4:1
     
    47:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět tříbrankový náskok, když Skinner vybojoval ve středním pásmu puk, posunul jej na JUSTINA WILLIAMSE a ten po najetí si do pozice vymetl horní růžek Markströmovy branky. Asistence: Jeff Skinner.
    23:30 Michael Del Zotto - 3:1
     
    23:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Hosté se udrželi v pásmu, Darling nejprve zvládl vyrazit jednu nepříjemnou střelu, ale na ránu MICHAEL DEL ZOTTA, která byla hned dvakrát tečována, už nedosáhl. Asistence: Alex Biega, Sven Bärtschi.
    19:04 Sebastian AHO - 3:0
     
    19:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    A už je to 3:0. SEBASTIAN AHO byl skvěle nabruslený, dostal přihrávku do sóla a to proměnil bekhendovou střelou mezi Markströmovy betony. Asistence: Jaccob Slavin, Brett Pesce.
    14:43 Phillip Di Giuseppe - 2:0
     
    14:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí tým se dostává do uklidňujícího dvoubrankového náskoku, když po krátké kombinaci v pásmu přilétlo od modré nahození, to se zpoza branky vrátilo před branku, kde se nejlépe zorientoval PHILLIP DI GIUSEPPE a sklepl puk za Markströma. Asistence: Elias Lindholm, Noah Hanifin.
    00:14 Brett PESCE - 1:0
     
    00:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle je rychlý úvod! Domácí se ihned vřítili do útočného pásma, po kombinaci se k puku dostal BRETT PESCE a z mezikruží vyslal gólovou střelu o tyčku. Asistence: Jordan Staal, Sebastian Aho.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Pesce (J. Staal, Aho), 15. Di Giuseppe (E. Lindholm, Hanifin), 20. Aho (Slavin, Pesce), 48. Williams (Skinner) – 24. Del Zotto (Biega, Bärtschi)


    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Pesce, Slavin, Faulk (C), Dahlbeck, T. van Riemsdyk, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal (A), Aho – Williams, V. Rask, B. McGinn – Di Giuseppe, E. Lindholm, Skinner (A) – Stempniak, D. Ryan, Nordström.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Stecher, Edler, Biega, Del Zotto, Gudbranson, B. Hutton, D. Pouliot – Horvat, Bärtschi, Virtanen – H. Sedin (C), D. Sedin (A), Eriksson – B. Sutter (A), Boucher, Vanek – Dowd, Archibald.

    Rozhodčí: Brenk, Pochmara – Kovachik, Miller

    Diváci: 13 123
    thejrc.org