NY Islanders – Detroit 7:6 (po pr.) | NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Vancouver 4:1 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:5 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:5 (0:0, 1:3, 1:2)
St. Louis Blues
Sobota 10.02.2018, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je to jasné, hosté vyhrávají tento duel. Puk do prázdné branky několik sekund před koncem zápasu dovezl JADEN SCHWARTZ. Bez asistence.
    52:45 Vladimir TARASENKO - 2:4
     
    52:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jay Bouwmeester vypálil, jeho projektil se odrazil od zadního mantinelu, do lepší pozice, kde byl VLADIMIR TARASENKO. Tarasenko poslal kotouč z ostrého úhlu pod horní tyčku. Blues znovu vedou o dva góly. Asistence: Jay Bouwmeester.
     
    51:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na drama. Tvrdou ránou v přesilové hře poslal kotouč pod horní tyčku PATRIK LAINE. Ten dostal výbornou přihrávku od Connora. Asistence: Kyle Connor a Blake Wheeler.
    37:33 Kyle CONNOR - 1:3
     
    37:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny se prosazuje také domácí celek. Pohodovou ránou zakončoval akci Winnipegu KYLE CONNOR. Jeho projektil se od ledu zvláštně odrazil a skončil u tyčky brankáře. Jake Allen s tímto nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Jack Roslovic.
    31:39 Alexander STEEN - 0:3
     
    31:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek přidává třetí branku. Nyní se do zakončení dostal Alex Pietrangelo. Jeho projektil domácí brankář vyrazil betony na druhou stranu, kde byl zcela volný ALEXANDER STEEN, který pohodlně zakončoval a dodává svému týmu vedení o tři góly. Asistence: Alex Pietrangelo.
    30:53 Patrik BERGLUND - 0:2
     
    30:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krátce po polovině zápasu navyšuje hostující celek své vedení. Po krásné přihrávce Bortuzza tečoval kotouč pod horní tyčku velmi pěkně PATRIK BERGLUND. Asistence: Robert Bortuzzo a Jaden Schwartz.
    24:18 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    24:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se dostává do vedení po pěkné přihrávce se prosazuje ránou do horní části branky z kruhu střílející VLADIMIR TARASENKO. Asistence: Brayden Schenn.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 38. Connor (Roslovic), 52. Laine (Connor, Wheeler) – 25. Tarasenko (B. Schenn), 31. Berglund (Bortuzzo, Schwartz), 32. Steen (Pietrangelo), 53. Tarasenko (Bouwmeester), 60. Schwartz


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, T. Myers, Enström, Byfuglien, Chiarot, D. Kulikov – Laine, Scheifele, Wheeler – Perreault, Little, Ehlers – Connor, Copp, Armia – Daňo, Petan, Roslovic.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Bortuzzo, Dunn – Steen, Stastny, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Berglund – Jaškin, Sobotka, Upshall – Brodziak, Barbašev, Thorburn.

    Rozhodčí: Kowal, Meier – Galloway, Wheler

    Diváci: 15 321
    thejrc.org