Bílina – Sokolov 3:7 (kon.) | Nový Jičín – Opava 5:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 0:2 (kon.)
Poruba 2011 – Šumperk 5:2 (kon.) | Nymburk – Písek 4:1 (kon.) | Řisuty – Letňany 8:2 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 7:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 5:3 (kon.)
Trutnov – Jablonec n/N 1:2 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 2:5 (kon.) | Děčín – Most 5:0 (kont.)
Vrchlabí – Kobra 2:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
8:2 (0:0, 3:1, 5:1)
HC Letci Letňany
Sobota 10.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:05:11)
     
    59:43
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali alespoň malé náplasti. MICHAEL ŠVARC pláchl svému strážci po pravé straně a zakončil k tyči. Asistence: Dominik Volek, Ivan Lytvynov.
     
    59:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    PETR PATYK přidává další branku! Chtěl sice pouze přihrávat na zadní tyč, jeden z Letců si však puk srazil do vlastní sítě, 8:1!
     
    58:37
    Volek si udělal z hráčů domácích kuželky, obehrál totiž tři a poté střílel k tyči, Ilašenko zas a znovu skvěle chytá.
     
    57:43
    Řisuty právě vstřelily branku!
    S góly se roztrhl pytel, Buldoci znovu udeřili! Po pasu Tomáše Roda napřáhl od modré čáry TOMÁŠ BABICKÝ, 7:1! Asistence: Tomáš Rod.
     
    57:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Bezchybná kombinace kladenské formace = další gól Řisut! Patyk byl u puku v rohu jako první a z otočky přihrál na Schildhabela. Ten ještě našel volného FRANTIŠKA MATULU, který v klidu zakončil. Asistence: Křešimír Schildhabel, Petr Patyk.
     
    56:15
    Patyk zkoušel znovu překonat brankáře na přední tyči, tentokrát se mu to ale, narozdíl od jeho prvního gólu, nepodařilo.
     
    56:05
    Znovu v akci Daniel Kružík, ten tentokrát zůstal osamocen na pravé straně, odkud tvrdě vystřelil na branku, Pírs al tentokrát chytá.
     
    55:20
    Dostálovo nahození tečoval Kružík pouze vedle branky.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Krpata – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Václav Prchal – 2 min., krosček + 2 min., hrubost). Trest odpyká Vojtěch Prchal.
     
    53:56
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté zuří, domácí slaví! Letci trestuhodně přišli o puk ve středním pásmu. Patyk poté našel za obráncem DANIELA KRUŽÍKA, ten jel sám na brankáře, tomu poslal puk do levého dolního rohu. Asistence: Petr Patyk.
     
    53:12
    Hosté se snažili o odpověď, po kratším tlaku ale přihrál jeden z hráčů nepřesně a domácí útočí.
     
    52:01
    Pátý gól mohl přidat domácí kapitán, ten však rozšířil sbírku domácích neproměněných šancí a trefil pouze helmu brankáře.
     
    51:41
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci udeřili počtvrté a snad nikdo neví, jak! KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL si přebral puk za brankou a chtěl přihrát před branku, k překvapení všech puk skončil za zády Pírse! Asistence: František Matula.
     
    50:52
    Již to vypadalo, že pojede Záleský sám na brankáře, pod nohy se mu však položil Václav Beran a nedovolil mu dostat se k puku.
     
    49:24
    Domácí tým se dostal do velké šance! Po rychlé kombinaci střílel Havelka, Pírs vyrazil. Na dorážku se poté natahovalo hned několik hráčů Řisut, ti ale nedosáhli na kotouč.
     
    47:28
    Skvělou přihrávkou Rod vyslal Kužela, ten byl úplně volný na levém křídle, bohužel však pro domácí tým ho dohnal obránce a nedovolil mu zakončit.
     
    46:50
    Ilašenko s klidem chytá slabou střelu Dyrynka z levé strany. Puk poté již nepouští, bude se tedy vhazovat na pravé straně od jeho branky.
     
    45:16
    Rod vystihl rozehrávku obránce, mohl střílet, nakonec ale přihrál na Kosa. Ten jakoby to nečekal a ihned vrátil puk na Roda, jehož pokus vyrazil Pírs.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 29. Patyk (Kružík, Schildhabel), 33. Krpata (Rod), 38. Schildhabel (Matula, Kružík), 52. Schildhabel (Matula), 54. Kružík (Patyk), 58. Matula (Schildhabel, Patyk), 58. Babický (Rod), 60. Patyk – 27. Kotyra (Dyrynk, Saňa), 60. Švarc (Volek, Lytvynov)


    HC Řisuty: Ilašenko, Švihálek – Babický (A), Kužel, Potěchin, Dostál, Havelka, Matula – Krpata, Kos (C), Rod – Záleský, Vyskočil, Kružík – Bláha, Patyk, Schildhabel – Kellerstein, Mařík, Fortelka – Zderadička, Choc
    HC Letci Letňany: Pírs, Sljusarčuk – Gebell, Kučera L., Uhlíř, Lytvynov, Beran, Kučera J., Chvála, Saňa (A) – Švarc, Prchal Vo., Dyrynk – Kadaně (A), Volek, Janiurek – Kotyra (C), Nárovec, Soukup – Horák, Havlůj, Prchal Vá.

    Rozhodčí: Jaroš – Marek, Gabriel
    ocianews.com