Bílina – Sokolov 3:7 (kon.) | Nový Jičín – Opava 5:4 (po pr.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 0:2 (kon.)
Poruba 2011 – Šumperk 5:2 (kon.) | Nymburk – Písek 4:1 (kon.) | Řisuty – Letňany 8:2 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 7:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 5:3 (kon.)
Trutnov – Jablonec n/N 1:2 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 2:5 (kon.) | Děčín – Most 5:0 (kont.)
Vrchlabí – Kobra 2:3 (kon.)
konec
HC Řisuty
8:2 (0:0, 3:1, 5:1)
HC Letci Letňany
Sobota 10.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali alespoň malé náplasti. MICHAEL ŠVARC pláchl svému strážci po pravé straně a zakončil k tyči. Asistence: Dominik Volek, Ivan Lytvynov.
     
    59:24
    Řisuty právě vstřelily branku!
    PETR PATYK přidává další branku! Chtěl sice pouze přihrávat na zadní tyč, jeden z Letců si však puk srazil do vlastní sítě, 8:1!
     
    57:43
    Řisuty právě vstřelily branku!
    S góly se roztrhl pytel, Buldoci znovu udeřili! Po pasu Tomáše Roda napřáhl od modré čáry TOMÁŠ BABICKÝ, 7:1! Asistence: Tomáš Rod.
     
    57:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Bezchybná kombinace kladenské formace = další gól Řisut! Patyk byl u puku v rohu jako první a z otočky přihrál na Schildhabela. Ten ještě našel volného FRANTIŠKA MATULU, který v klidu zakončil. Asistence: Křešimír Schildhabel, Petr Patyk.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Krpata – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Václav Prchal – 2 min., krosček + 2 min., hrubost). Trest odpyká Vojtěch Prchal.
     
    53:56
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté zuří, domácí slaví! Letci trestuhodně přišli o puk ve středním pásmu. Patyk poté našel za obráncem DANIELA KRUŽÍKA, ten jel sám na brankáře, tomu poslal puk do levého dolního rohu. Asistence: Petr Patyk.
     
    52:01
    Pátý gól mohl přidat domácí kapitán, ten však rozšířil sbírku domácích neproměněných šancí a trefil pouze helmu brankáře.
     
    51:41
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci udeřili počtvrté a snad nikdo neví, jak! KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL si přebral puk za brankou a chtěl přihrát před branku, k překvapení všech puk skončil za zády Pírse! Asistence: František Matula.
     
    49:24
    Domácí tým se dostal do velké šance! Po rychlé kombinaci střílel Havelka, Pírs vyrazil. Na dorážku se poté natahovalo hned několik hráčů Řisut, ti ale nedosáhli na kotouč.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Michael Švarc – 2 min., hákování).
     
    37:21
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci začali proměňovat své šance a dostávají se do dvoubrankového vedení! KŘEŠIMÍR SCHILDHABEL z vrcholu levého kruhu vystřelil přesně k přední tyči, 3:1! Asistence: František Matula, Daniel Kružík.
     
    36:47
    V přečíslení Letňan Havlůj na zadní tyči našel Ivana Lytvynova, který nedokázal trefit odkrytou část branky!
     
    35:35
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Lukáš Kučera – 2 min., hákování).
     
    32:21
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Letci své vedení ztratili, Řisuty vedou! Tomáš Rod perfektně přidržel kotouč mezi kruhy, nikdo ho trestuhodně nenapadal. Rod si poté všiml na zadní tyči volného ONDŘEJE KRPATY, ten si puk zpracoval a doklepl ho do branky! Asistence: Tomáš Rod.
     
    31:08
    Schildhabel skvěle našel na pravé straně volného Daniela Kružíka, ten mířil do levého horního rohu, branku však o chlup přestřelil!
     
    28:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vedení Letců však netrvalo dlouho! PETR PATYK ujel obráncům po levé straně, vypadalo to, že bude přihrávat do středu, překvapivě však zvolil střelu na přední tyč, kterou překonal Pírse! Asistence: Daniel Kružík, Křešimír Schildhabel.
     
    27:20
    Domácí mají šance, ty však stále nedokázali využít! Do přečíslení dva na jednoho se dostali Bláha se Záleským, první jmenovaný to vzal na sebe a chtěl překvapit Pírse, ten znovu skvěle chytá.
     
    26:20
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté ale rychle zaútočili zpět a dostávají se do vedení! Dyrynk vystřelil z mezikruží pouze do břevna, od kterého se puk odrazil za záda Ilašenka, ale ne za brankovou čáru. MARTIN KOTYRA poté zareagoval ze všech nejrychleji a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Tomáš Dyrynk, Josef Saňa.
     
    26:05
    Po skvělé přihrávce spoluhráče byl v úniku Schildhabel, ten mířil mezi nohy, Pírs vyráží hokejkou!
     
    22:19
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ivan Záleský – 2 min., hákování).
     
    22:13
    David Pírs vyjel z branky pro puk, ten však minul a nechal tak úplně volnou branku, do které se nedokázal backhandem trefit David Vyskočil!
     
    16:14
    Znovu příležitost i na druhé straně, prudkou přihrávku z levé strany chytře tečoval Dominik Volek do protipohybu Ilašenka, ten ale znovu předvedl vynikající zákrok!
     
    14:44
    Další velká šance domácích! Rod za brankou vybojoval puk a poslal ho do levého kruhu na Babického, jeho nebezpečnou střelu Pírs vyrazil pouze na hůl Krpaty, jeho dorážku znovu vychytal brankář!
     
    14:04
    Puk chvilku poskakoval před poloprázdnou brankou, Patyk s Kružíkem se snažili ho doklepnout za brankovou čáru, neúspěšně!
     
    12:38
    Jiří Horák dostal skvělý pas na levou stranu, kde byl úplně volný a měl před sebou prázdnou branku. Vystřelil z prvního dotyku, Jan Ilašenko se ale perfektně roztáhl přes celou šířku branky a zastavil puk!

    David Klier

    Branky a nahrávky: 29. Patyk (Kružík, Schildhabel), 33. Krpata (Rod), 38. Schildhabel (Matula, Kružík), 52. Schildhabel (Matula), 54. Kružík (Patyk), 58. Matula (Schildhabel, Patyk), 58. Babický (Rod), 60. Patyk – 27. Kotyra (Dyrynk, Saňa), 60. Švarc (Volek, Lytvynov)


    HC Řisuty: Ilašenko, Švihálek – Babický (A), Kužel, Potěchin, Dostál, Havelka, Matula – Krpata, Kos (C), Rod – Záleský, Vyskočil, Kružík – Bláha, Patyk, Schildhabel – Kellerstein, Mařík, Fortelka – Zderadička, Choc
    HC Letci Letňany: Pírs, Sljusarčuk – Gebell, Kučera L., Uhlíř, Lytvynov, Beran, Kučera J., Chvála, Saňa (A) – Švarc, Prchal Vo., Dyrynk – Kadaně (A), Volek, Janiurek – Kotyra (C), Nárovec, Soukup – Horák, Havlůj, Prchal Vá.

    Rozhodčí: Jaroš – Marek, Gabriel
    thejrc.org