Salzburg – Kladno 8:0 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Liberec – Jihlava 0:7 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | HC Plzeň – Pardubice 1:5 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 10.02.2018, 12:30Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    61:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Slavie se od začátku prodloužení zatím úspěšně bránila, na tuto situaci už ale nestačila! V přečíslení dva na jednoho poslal přesnou přihrávku na vzdálenější tyč Martin Beránek a do odkryté části branky se neomylně trefuje MATĚJ TOMAN! Asistence: Martin Beránek, Michal Silný.
     
    51:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Radost na straně pražské Slavie je zřejmá, vyrovnává totiž skóre! Z velké části se o tento gól zasloužil Robin Všetečka, který se zorientoval včas a poslal přesnou přihrávku do prostoru mezi oběma kruhy. Tam stál JAROSLAV BROŽ, jenž z první uklízí puk do domácí sítě. Asistence: Robin Všetečka, Ondřej Holý.
     
    39:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Necelou minutu před koncem druhé třetiny domácí hráči otáčejí stav utkání! Střelu Kubíčka napoprvé Pánek nezkrotil, čehož dorážkou do odkryté branky využívá ŠIMON MASOPUST! Asistence: Šimon Kubíček.
     
    31:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se radují, máme vyrovnáno! Domácí se dostali do pásma a pár sekund po vypršení přesilové hry se prosazují. Do střelecké listiny se zapisuje ALEŠ ŘEZÁČ. Asistence: Šimon Kubíček.
     
    17:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    A jsou to slávisté, kteří jdou v dnešním utkání do vedení jako první! Po přihrávce Hradila se do šance dostal ADAM KLAPKA, který ji také dokázal proměnit. Asistence: Damien Hradil, Jaroslav Brož.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 32. Řezáč (Kubíček), 40. Masopust (Kubíček), 62. Toman (Beránek, Silný) – 18. Klapka (Hradil, Brož), 52. Brož (Všetečka, Holý)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Baloun) – Pánek, Vávra, Kubíček, Škola, A. Čížek, Šafář, Hubata – Silný, Novák, Beránek, Řezáč, Petřík, Hrubec, Toman, Vaculík, J. Čížek, Melichar, Masopust, Grossmann.
    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Petrák, Klapka.

    Rozhodčí: Horáček – Polonij, Zíka
    thejrc.org