Salzburg – Kladno 8:0 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Liberec – Jihlava 0:7 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | HC Plzeň – Pardubice 1:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:7 (0:3, 0:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 10.02.2018, 12:00 • Svijanská Aréna • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    55:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice pokračuje, na světelné tabuli svítí před zápasem naprosto nepředstavitelných 0:7! Dukla využila zkrácenou přesilovku zásluhou TOMÁŠE VALY, jenž napřáhl na modré čáře a čistým průstřelem zatloukl do liberecké rakve další hřebík. Asistence: Veleba, Najman.
     
    54:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zatímco Liberec si už nepřeje nic jiného, než závěrečnou sirénu, Jihlava dnešní utkání hltá plnými doušky. Nyní zvyšuje už na 6:0 a byla to hokejová paráda. VÍTĚZSLAV BROŽ si vzal puk a proháčkoval se až před Nováka. S tím si pohrál elegantní bekhendovou kličkou a umístil puk k tyčce. Bez asistence.
     
    50:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Teď už ale byl maskovaný muž bez jakékoliv šance! Juda namazal TOMÁŠI CHLUBNOVI, jenž měl před sebou spoustu prostoru, najel si až před Nováka a trefil se parádně pod víko. Asistence: Juda.
     
    24:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává další gól a pomalu to zavání debaklem. Při hře ve čtyřech na obou stranách se puk dostal na modrou čáru k PAVLU ZVĚŘINOVI. Hostující obránce jej poslal na branku a Novák nepředvedl zrovna přesvědčivý zákrok, střelu totiž vyrazil pouze nad sebe a nezabránil jejímu dopadu za brankovou čáru. Asistence: Brož, Veleba.
     
    09:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, papírové předpoklady zatím platí přesně naruby. Po akci Zvěřiny a Filipa se puk dostal až k MIROSLAVU JUDOVI, jenž nachytal Zajíčka v nedbalkách a donutil jej odjet na střídačku! Asistence: Filip, Zvěřina.
     
    07:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tým z Vysočiny navyšuje náskok a vedla k tomu poměrně nenápadná akce. Krajíček na buly v útočném pásmu uspěl a poslal touš za sebe na PETRA VELEBU. Ten jej zkusil nahodit na bránu a plachtící kotouč nakonec zapadl za Zajíčka, jenž měl zakrytý výhled! Asistence: Krajíček.
     
    02:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vida, překvapení je na světě, hosté se ujímají vedení! Po levé straně táhl akci Chlubna. S pukem doputoval až na kruh, načež si všiml mezi kruhy volného TOMÁŠE PIGLA, jenž se opřel do střely bez přípravy a zamířil přesně k tyči. Asistence: Chlubna, Čermák.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Pigl (Chlubna, Čermák), 8. Veleba (Krajíček), 10. Juda (Filip, Zvěřina), 25. Zvěřina (Brož, Veleba), 51. Chlubna (Juda), 55. Brož, 56. Vala (Veleba, Najman)


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (10. Novák) – Aubrecht, Adamec, Šuráň, Hampl, Had, Ira (A) – Rychlovský, Liška, Drábek, Cikhart, Křepelka, Bitman (A), Hájek (C), Kotyza, Žemba, Šeliga.
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Křišta, Piskač, Veleba (C), Smolko, Kratochvíl, Marek, Zvěřina, Rašín – Brož (A), Vala, Chlubna, Čermák, Krajíček, Najman, Filip, Juda, Pigl, Barák, Svoboda.

    Rozhodčí: Folk – Kajínek, Zavřel.
    thejrc.org