Pardubice – Ml. Boleslav B 5:1 (kon.) | Ústí n. L. – Brozany 2:0 (kon.) | Jihlava – Vlašim 2:0 (kon.)
Jablonec – Štěchovice 5:0 (kon.) | Trenčín – Inter Bratislava 7:0 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 1:0 (kon.)
Olomouc – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Slovan Bratislava 3:2 (kon.) | Žilina – Poprad 2:4 (kon.)
Trnava – Karviná 3:1 (kon.) | Teplice – Táborsko 1:0 (kon.) | Ostrava – Slavia 2:3 (kon.)
Bohemians 1905 – Ružomberok 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
2:3 (2:1)
SK Slavia Praha
Sobota 10.02.2018, 15:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    O pár chvil později měla Slavia možnost rozhodnout! Miroslav Stoch skvěle odcentroval na hlavu Micka van Burena, jehož pokus skončil na tyči!
     
    87
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní měli prakticky po celou druhou půlí více ze hry a pár minut před koncem zaslouženě otáčí skóre! Stochův roh proletěl až na pravou stranu, ze které centroval Danny. Diop u bližší tyče promáchl a balón tak propadl k MICHAELU NGADEUOVI, jenž z bezprostřední blízkosti pracírkou doklepl balón do sítě.
     
    80
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Martin Fillo a Dyjan Carlos de Azevedo, přichází Bronislav Stáňa s Martinem Susem.
     
    72
    V dresu Slavie vyběhlo na hřiště hned devět nových hráčů, kterými jsou Ngadeu, Tecl, Hromada, Frydrych, Stoch, van Buren, Sobol, Danny a Pokorný.
     
    70
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jiří Fleišman, přichází Oleksander Azackij.
     
    61
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pavel Bucha se zaskvěl únikovou přihrávkou pro Zmrhala, který zleva přispěchal do pokutového území a počkal si na MILANA ŠKODU, který měl u penaltového bodu spoustu času a prostoru ke střele, kterou vyrovnal na 2:2.
     
    58
    První změna v sestavě Slavie. Za útočníka Tomáše Necida nastupuje mladý záložník Pavel Bucha.
     
    52
    Tomáš Souček nepříjemně podrazil Fleišmana a vyfasoval žlutou kartu.
     
    50
    Ondřej Kolář po střetu s domácím hráčem skončil v nefotbalové pozici. Brazilský fotbalista dokonce dostal karetní napomenutí.
     
    46
    Baník udělal hned několik změn v sestavě. Na hřišti se nachází Granečný, Breda, Jirásek, Diop a Šindelář. Naopak odešli Pazdera, Psyché, Hlinka, Mičola a Poznar.
     
    28
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení! De Azevedův centr z levého křídla odvrátil Deli jenom k Hrubému. Ten přihrál na volného Filla, jenž Koláře nepřekonal, ovšem TOMÁŠ POZNAR byl ve správný čas na potřebném místě a z dorážky do poloprázdné branky se nemýlil.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Po autu Jugase Mingazov přihrál na střed vápna Necidovi, jehož zakončení z prvního doteku Laštůvka reflexivním zákrokem vyrazil jenom na MILANA ŠKODU a ten už to měl při dorážce hodně jednoduché.
     
    10
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se v desáté minutě dostávají do vedení! O pár sekund dříve přitom měli velkou šanci Pražané, ovšem Laštůvka pronikajícího Zmrhala vychytal. Baník pak rychle otočil hru a po centru Filla se hlavičkou prosadil TOMÁŠ POZNAR!
     
    3
    Hned na úvod velká šance pro Ostravany! Po centru z pravé strany se balón zastavil až o břevno, do kterého jej hlavičkou poslal Jugas. Ten se primárně snažil zabránit tomu, aby míč propadl za něho k de Azevedovi.

    Michal Břuchanský

    Branky: 10. Poznar, 28. Poznar – 14. Škoda, 61. Škoda, 87. Ngadeu

    Karty:   50. Azevedo (OVA) – 52. Souček (SLA)


    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera (46. Breda), Psyché (46. Šindelář), Procházka (C), Fleišman (70. Azackij) – Hrubý, Hlinka (46. Jirásek) – Mičola (46. Granečný), Fillo (80. Stáňa), de Azevedo (80. Sus) – Poznar (46. Diop).
    Náhradníci: Budinský, Breda, Šindelář, Azackij, Jirásek, Sus, Stáňa, Granečný, Diop.

    SK Slavia Praha: Kolář – Jugas (72. Frydrych), Kúdela (72. Pokorný), Deli (72. Ngadeu), Sýkora (72. Sobol) – Mingazov (72. Stoch), Hušbauer (72. Danny), Souček (72. Hromada), Zmrhal (72. van Buren) – Necid (58. Bucha), Škoda (C) (72. Tecl).
    Náhradníci: Kovář – Frydrych, Pokorný, Sobol, Bucha, Danny, Ngadeu, Hromada, Stoch, van Buren, Tecl.

    Diváci: 3 388
    thejrc.org