Olomouc – Vítkovice 4:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Panthers 3:8 (kon.) | Ostrava – Jičín 17:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
17:5 (6:1, 5:3, 6:1)
Finance Novák FBK Jičín
Sobota 10.02.2018, 20:00 • ČPP Aréna Ostrava • Extraliga žen • 19. kolo
     
    Lucie Florianová a Timea Patakyová vyhlášeny jako hráčky zápasu!
     
    56:39
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Lucie Florianová – 2 minuty, Hra na zemi).
     
    53:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Avšak další bombě již nemohla zabránit, leč se dost snažila. BARBORA SEDLÁČKOVÁ nadzvedla míček nad ležící brankářku a zvyšuje stav skóre. Bude to dvacítka pro Ostravu? Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    53:22
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Puzzle podruhé a zase střela z levé strany, kterou nyní vyslala VERONIKA RYBIČKOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    51:15
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava si opět rozebrala obranu Jičína jako puzzle a z levé strany se trefuje TIMEA PATAKYOVÁ. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    48:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po další pěkné útočné akci se prosazují domácí a mezi střelce se opět zapisuje TIMEA PATAKYOVÁ. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    46:53
    Jičín právě vstřelil branku! Avšak ihned po rozehrávce se Jičín prosazuje a MARKÉTA KOSOVÁ se pomstila tomu faulu od obou hráček Ostravy a parádně se trefuje od půlící čáry! Asistence: Lucie Kloutvorová.
     
    43:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přehled o hře má i Sedláčková, která viděla DENISU KOTZUROVOU na levé straně a taky na ni namířila svou přihrávku. Asistence: Barbora Sedláčková.
     
    41:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Neuběhla ani minuta a půl a je tu další zásah v podání domácích. Rybičková přihrává na TIMEU PATAKYOVOU a ta navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Veronika Rybičková.
     
    39:49
    Jičín právě vstřelil branku! Jičín se ještě stíhá nakonec prosadit a to zásluhou GABRIELY ŽŮRKOVÉ. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    35:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Opět vyhození Jičína jen tak na náhodu a rychlá akce Ostravy zpět do otevřené obrany. ANDREA PASTUŠKOVÁ se prosazuje střelou z pravé strany. Asistence: Veronika Rybičková.
     
    30:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jestli bych si měl nyní vsadit na celkový počet branek v dalším průběhu zápase, tak se domnívám, že budeme atakovat číslo dvacet . Obrana Jičína dne s není a o další branku se postarala NELA KAPCOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    29:44
    Jičín právě vstřelil branku! Nakonec se přece jen Jičín prosazuje. Tentokrát rozehrávku vystihla KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, která se však z první střely neprosadila. Míček se však dostal na čepel Žůrkové, která vrátila Bachmaierové. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    27:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Opět se s brankami roztrhl pytel. A zase stejná chyba jako po několikáté. Špatná rozehrávka a nemohoucnost dostat míček z vlastní poloviny zapříčinila další branku v síti Jičína. O tuto se postarala BARBORA LICHNOVÁ. Asistence: Kateřina Šromotová.
     
    27:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tomšová výborně rozehrála na BARBORU SEDLÁČKOVOU a ta utíkala sama na branku a slaví úspěch. Asistence: Veronika Tomšová.
     
    26:33
    Jičín právě vstřelil branku! Ostravě se však nepodařilo úplně dostat míček od vlastní branky a to byla chyba. Míček nakonec bere KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, která dává druhou branku svého celku. Asistence: Markéta Kosová.
     
    24:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nakonec je to branka, po rozehrávce z levé strany dostala míček DENISA KOTZUROVÁ, která se trefuje pod horní tyčku. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Zuzana Svobodová – 2 minuty, Hrubost).
     
    14:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po nedovoleném zákroku Otrava rozehrávala a Kotzurová dobře rozehrála na pravou stranu, kde stála osamocená NELA KAPCOVÁ a ta se trefuje z pravé strany. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    10:58
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A další branka, tentokrát se trefuje MARKÉTA VRLÍKOVÁ, která dlouho míchala s míčkem na pravé straně, až si s ním vyběhla do střelecké pozice a prostřeluje brankářku Jičína po páté. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    10:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské hráčky si začínají z tohoto zápasu dělat exhibici a opět se prosazují. Obrana Jičína jakoby neexistovala a nyní se prosazuje VIKTORIA GROSSOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    09:09
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No, ale nyní Jičín nedokázal rozehrát z vlastní poloviny. Hráčky Ostravy vystihly jejich rozehrávku a je z toho třetí branka v podání BARBORY SEDLÁČKOVÉ, která střílela úplně osamocená ze středu hřiště. Asistence: Markéta Vrlíková.
     
    07:54
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava během krátké chvíle otáčí vývoj hry a branku tentokrát střílí KATEŘINA ŠROMOTOVÁ. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    07:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Avšak jsem to zakřikl a je srovnáno! Vyhozený míček stopla šikovně DENISA KOTZUROVÁ, která následně rozehrála. Sama si na přihrávku Kapcové naběhla a dává nakonec pěknou střelou branku. Asistence: Nela Kapcová.
     
    05:30
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Markéta Kosová – 2 minuty, Hrubost).
     
    00:34
    Jičín právě vstřelil branku! Špatná rozehrávka Ostravy a je tu úvodní branka zápasu. Bachmaierová skvěle přihrála na volnou GABRIELU ŽŮRKOVOU a ta se nemýlí. Asistence: Kristýna Bachmaierová.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 8. Kotzurová (Kapcová), 8. Šromotová (Lichnová), 10. Sedláčková (Vrlíková), 11. Grossová (Pastušková), 11. Vrlíková (Kajfoszová), 15. Kapcová (Kotzurová), 25. Kotzurová (Vrlíková), 28. Sedláčková (Tomšová), 28. Lichnová (Šromotová), 31. Kapcová (Pastušková), 36. Pastušková (Rybičková), 42. Patakyová (Rybičková), 44. Kotzurová (Sedláčková), 49. Patakyová (Kajfoszová), 52. Patakyová (Kajfoszová), 54. Rybičková (Pastušková), 54. Sedláčková (Vrlíková) – 1. Žůrková (Bachmaierová), 27. Bachmaierová (Kosová), 30. Bachmaierová (Žůrková), 40. Žůrková (Bachmaierová), 47. Kosová (Kloutvorová)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lišková (Tomšová, Dupčáková) – Rybičková, Kotzurová, Patakyová, Zuzaníková, Grossová, Jurečková, Kajfoszová – Vrlíková, Greiplová, Sedláčková – Pastušková, Lichnová, Šromotová – Kapcová.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková (A. Kociánová) – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová, Jiřičná – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Kosová.

    Rozhodčí: Ondřej Filipčík a Radek Števček

    Diváci: 60
    thejrc.org