Boston – Buffalo 2:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:3 (kon.) | Montreal – Nashville 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Tampa – Los Angeles 4:3 (kon.) | Carolina – Colorado 3:1 (kon.)
Arizona – Philadelphia 3:4 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 6:4 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 4:5 (po pr.)
Dallas – Vancouver 0:6 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
4:5 (1:1, 0:3, 3:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
Neděle 11.02.2018, 21:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:47 Tomáš TATAR - 4:5
     
    62:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Dylan Larkin našel před brankou najetého TOMÁŠE TATARA, který kličkou do protipohybu položil a následně překonal Holtbyho střelou pod horní tyč. Asistence: Dylan Larkin.
    59:44 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:4
     
    59:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Celá Capital One Arena je na nohou, protože NICKLAS BÄCKSTRÖM z pravého kruhu svou přesnou trefou do pravé spojnice vyrovnává a podle všeho také posílá tento duel do prodloužení! Asistence: John Carlson a Alexandr Ovečkin.
    54:02 Dmitrij ORLOV - 3:4
     
    54:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Naprosto rozhozená obrana Detroitu zapomněla na pravém kruhu DMITRIJE ORLOVA, který po Smith-Pellyho přihrávce napálil puk vší silou a těžkou střelu zastavila až rozvlněná síť. Asistence: Devante Smith-Pelly a Jay Beagle.
    42:32 Brett CONNOLLY - 2:4
     
    42:32
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesně tohle domácí potřebovali. Smith-Pelly na pravém hrazení ubránil kotouč a následně jej předal Jay Beaglovi. Ten si všiml volného BRETTA CONNOLLYHO, který po pohotové přihrávce zakončil k levé tyči. Asistence: Jay Beagle a Devante Smith-Pelly.
    39:50 Tomáš TATAR - 1:4
     
    39:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Caps solidní sprcha před odchodem do kabin! Nepřesnou přihrávku zachytil v obranném pásmu Larkin, který okamžitě vyrazil do protiútoku, kde po zavezení do útočné třetiny přenechal puk TOMÁŠI TATAROVI. Sedmadvacetiletý Slovák po krátkém tažení puku vymetl střelou zápěstím pravý růžek. Asistence: Dylan Larkin.
    37:02 Anthony MANTHA - 1:3
     
    37:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Uběhlo devět vteřin a Holtby loví puk ze své sítě znova! U nahozeného puku byl první obránce Niskanen, kterého ale zezadu obral o kotouč napadající Zetterberg. Kapitán Wings okamžitě poslal puk před branku na ANTHONYHO MANTHU, jenž pohotově zakončil k levé tyči. Asistence: Henrik Zetterberg a Nick Jensen.
    36:53 Luke GLENDENING - 1:2
     
    36:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch! Střelu Darrena Helma do levého hrazení vyrazil Holtby betonem přímo na najíždějícího LUKA GLENDENINGA, který kotouč sklepl do odkryté části branky. Asistence: Darren Helm a Frans Nielsen.
    13:37 Justin ABDELKADER - 1:1
     
    13:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Obránci Mattu Niskanenovi přeskočil kotouč čepel hole, čehož využil rozjetý JUSTIN ABDELKADER, který šel sám na domácího brankáře. Rychlou kličkou si Holtbyho položil a forhendem uklidil puk za brankovou čáru. Asistence: Frans Nielsen.
    04:20 Alexandr OVEČKIN - 1:0
     
    04:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! John Carlson ze středu modré čáry nabil ALEXANDRU OVEČKINOVI, který ze své typické pozice na levém kruhu napálil puk přímo k bližší tyči. Howard se snažil přemístit, ale přeci jen nechal u levé tyče místo. Asistence: John Carlson a Jevgenij Kuzněcov.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov), 43. Connolly (Beagle, Smith-Pelly), 55. Orlov (Smith-Pelly, Beagle), 60. Bäckström (Carlson, Ovečkin) – 14. Abdelkader (Nielsen), 37. Glendening (Helm, Nielsen), 38. Mantha (Zetterberg, Jensen), 40. Tatar (D. Larkin), 63. Tatar (D. Larkin)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orlov, Niskanen, Djoos, Carlson, Orpik, Bowey – Ovečkin, Bäckström, T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie – Connolly, Eller, Burakovsky – Stephenson, Beagle, Smith-Pelly.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – DeKeyser, Jensen, Kronwall, Green, Ericsson, Daley – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Tatar, D. Larkin, Athanasiou – Helm, Nielsen, Abdelkader – Booth, Glendening, Frk.
    thejrc.org