Salzburg – Slavia 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Olomouc – Letňany 7:0 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 9:0 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 1:7 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Neděle 11.02.2018, 13:15 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (15:14:03)
     
    Ve třetí třetině přidali Kohouti ještě dvě branky po trefách Matěje Kořenka a Davida Štefky. Do tabulky si tak připsali další tři důležité body.
     
    Konec zápasu.
     
    49:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Kohouti se radují z dalšího gólu, když se branky dočkal i aktivní DAVID ŠTEFKA. Asistence: Matěj Kořenek, David Kalač.
     
    46:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O osudu utkání je zřejmě rozhodnuto. Chvíli po začátku třetí třetiny poslal puk za Zeithamelova záda MATĚJ KOŘENEK, který si tak připsal už druhé gól v utkání. Asistence: David Štefka, David Kalač.
     
    40:40
    První přesilovku si zahrají také Kohouti. Jakub Janča (LET) si odpyká menší trest za hákování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I ve třetí třetině byli šťastnější domácí, kterým se povedla především druhá polovina prostřední dvacetiminutovky. Do tříbrankového náskoku poslal Kohouty Daniel Indrák, o dva slepené góly v závěru druhé třetiny se pak postarali Petr Mader a Daniel Paťava.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O pouhých 23 vteřin později se Kohouti radují z dalšího gólu, pod který se tentokrát podepsal DANIEL PAŤAVA. Asistence: Daniel Indrák, Dominik Liška.
     
    37:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pár minut před koncem uskakují domácí už do čtyřbrankového náskoku, když přesnou mušku prokázal kapitán PETR MADER. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    31:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti vedou už o tři branky, když v polovině utkání vyzrál na hostujícího strážce svatyně DAVID KALAČ. Asistence: Matěj Kořenek, David Vosátko.
     
    24:30
    Kohouti se musí znovu bránit. Dominik Liška (OLO) si odpyká menší trest za podražení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po prvních dvaceti minutách odchází do kabin spokojenější domácí, když se v 15. minutě nejprve trefil Matěj Kořenek a o chvíli později navýšil vedení Kohoutů Daniel Indrák.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuběhly ani dvě minuty a Hanáci uskakují svému soupeři o další gól, když přesně za záda letňanského brankáře mířil DANIEL INDRÁK. Asistence: David Vosátko.
     
    14:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti jako první dokázali vyzrát na brankáře soupeře a po střele MATĚJE KOŘENKA otevírají skóre utkání. Asistence: David Rosecký, David Štefka.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 15. Kořenek (Rosecký, Štefka), 17. Indrák (Vosátko), 32. Kalač (Kořenek, Vosátko), 38. Mader (Kořenek), 38. Paťava (Indrák, Liška), 47. Kořenek (Štefka, Kalač), 50. Štefka (Kořenek, Kalač)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Mader, Klesla, Hlaváč, Vosátko, Pírek – Kalač, Štefka, Rosecký, Paťava, Štědrý, Indrák, Liška, Krátký, Handl, Kořenek.
    HC Letci Letňany: Zeithamel (Brugioni) – Štěpánek, Zedek, Pelant, Hlínka, Klatt – Nárovec, Kyclt, Pětník, Janča, Soukup, Bespalchenko, Srbek, Vojinovič, Slavík, Pejchal, Škutina.

    Rozhodčí: Přikryl – Novotný, Šimčík
    ocianews.com