Salzburg – Slavia 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Olomouc – Letňany 7:0 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 9:0 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 1:7 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 11.02.2018, 15:00 • ZS Chomutov • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    36:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už je to opět o dva góly! V situaci dva na jednoho to na sebe vzal Rybnikár, který ale Běhulu nepřekonal. Když už celou akci dojela většina Pirátů na brankovišti vyplaval volný puk, do kterého plácl MATOUŠ ČMIEL. Asistence: Ondrej Rybnikár.
     
    33:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti mají rychlou odpověď! KRYŠTOF OUŘADA si sebral puk na modré čáře třineckého pásma, udělal dva rychlé kroky a dostal se za obranu, potom rychlou střelou snížil na rozdíl jediného gólu. Asistence: Radek Prcházka.
     
    32:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KRČ si připisuje druhou branku. Nejprve nadějný útočník z pravé strany přestřelil, z dalšího útoku už byl úspěšný. Jeho rána z pravého kruhu propadla Běhulovi výstrojí, takže se Oceláři ujímají vedení. Patrik Konderla a Štěpán Macháček.
     
    24:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Macháček přihrál na hůl TOMÁŠE KRČE, při jehož prvním pohybu jeden z obránců srazil puk, ale pouze zpátky do jízdy třineckému střelci. Ten skončil z levé strany až na hranici pravého kruhu, odkud se prosadil střelou po ledě do proti pohybu Běhuly. Asistence: Štěpán Macháček a Filip Indrst.
     
    08:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají situaci dva na jednoho a srovnávají skóre. Kryštof Ouřada z pravé strany předložil puk DAVIDU ČERNÉMU, jenž bombou z první nadal Ocmanovi absolutně žádnou šanci. . Asistence: Kryštof Ouřada a Denis Zeman.
     
    04:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    To není vůbec dobrý začátek. Rozehrávku Pirátů ve vlastním pásmu našel MAREK HAVRÁNEK, který projel před bránu a zavěsil. Připisuje si gól ve vlastním oslabení. Bez asistence.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 9. D. Černý (Ouřada, Zeman), 34. Ouřada (Procházka) – 5. Havránek, 25. Krč (Macháček, Indrst), 33. Krč (Konderla, Macháček), 37. Čmiel (Rybnikár)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Seemann, D. Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Procházka, Štochl – D. Černý, Baier, Prokop, Jaroš, Lobodowski, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Weber, Radzienciak, Bulava, Konderla, Adámek, Michálek – Havránek, Krč, Tomanek, Matěj, Indrst, Mikler, Rybnikár, Macháček, Čmiel.

    Rozhodčí: Místecký – Beneš, Kurtin
    thejrc.org