Liberec – Ne 2:17 (kon.) | Chodov – Bohemians 9:5 (kon.) | Židenice – Tatran 2:6 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 11.02.2018, 17:00 • MSH Vodova Brno • ČEZ Extraliga žen • 19. kolo
     
    59:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Poslední gól zaznamenává DANIELA REINDLOVÁ, která snadno pronikla kolem bránících protivnic a přesnou střelou určila konečný stav. Asistence: Adéla Kramperová.
     
    56:24
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky se pokouší na poslední chvíli zdramatizovat průběh hry. VERONIKA VÝVODOVÁ využívá jednu z mnoha brněnských příležitostí, jež se Židenicím aktuálně naskytují. Asistence: Kristýna Pospíšilová.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu K1 Florbal Židenice (Linda Hyksová – 2 minuty, nedovolené vrážení).
     
    42:01
    Vyloučení v týmu Únětická 12 Tatran Střešovice (Karolína Vlachová – 2 minuty, Sekání).
     
    35:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího celku umocňuje LENKA FALTUSOVÁ. Ta se zapojila do přečíslení proti Židenicím a ve správnou chvíli zasunula míček k nehlídané tyči. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    34:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Krátce po rozehrání volného úderu si do vhodné pozice naběhla JULIE FAŤUNOVÁ a ukázkovou střelou vymetla horní část brány. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    28:10
    Židenice právě vstřelily branku!
    Důraz před soupeřovou brankou přinesl viditelný výsledek. MARTINA INDROVÁ dorazila původně neúspěšné nahození do sítě a vrací Židenice zpět do hry. Asistence: Monika Dundelová.
     
    23:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesunující se Remešová neměla vůbec jednoduchou práci. U brankoviště se zničehonic objevila dvojice nepokrytých soupeřek, přičemž JULIE FAŤUNOVÁ měla nejlepší místo k zakončení. Asistence: Karolína Marko.
     
    20:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hodně rychlý nástup do druhé třetiny, co se týče gólů! LENKA FALTUSOVÁ pronikla mezerou v brněnské obraně a bez výraznějších problémů posílila pražský náskok ve skóre. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    10:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovická defenziva přečkala okamžiky mírnějšího náporu ze strany domácích a vydala se do protiakce. Do slibné pozice si naběhla LIANA MATĚVOSOVÁ a hladce překonala gólmanku Židenic. Asistence: Lenka Faltusová.
     
    01:55
    Krátké přečíslení uplatnil domácí tým při průniku po levé straně. Nakonec z toho bylo solidní zakončení zblízka a Humlová se musela vrhnout tělem proti míčku.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 29. Indrová (Dundelová), 57. Vývodová (Pospíšilová) – 11. Matěvosová (Faltusová), 21. Faltusová (Matěvosová), 24. Faťunová (Marko), 35. Faťunová (Matěvosová), 36. Faltusová (Matěvosová), 60. Reindlová (Kramperová)


    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Pospíšilová – Machů, Hyksová, Janečková – Smutná, Mošťková, Dundelová – Novotná, Léblová, Sejáková – Vývodová, Indrová.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová (Drbalová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Reindlová – Viplerová, Marko, Matěvosová – Chaloupková, Chaloupková, Faťunová – Vlachová, Faltusová, Kramperová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 111
    bahis siteleri