Boston – Calgary 5:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 5:3 (kon.) | NY Islanders – Columbus 1:4 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 7:3 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 4:3 (po pr.) | Minnesota – NY Rangers 3:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 4:3 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
7:3 (3:0, 2:2, 2:1)
Los Angeles Kings
Středa 14.02.2018, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Sebastian AHO - 7:3
     
    56:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Cam Ward v rychlém sledu dvakrát skvěle zasáhl proti střelám Kings z pravého kruhu pro vhazování a po druhém jeho zákroku ujel všem SEBASTIAN AHO, který samostatný únik zakončil krásným bekhendovým blafákem a puk zasunul u pravé tyče v rychlosti mezi betony Darcyho Kuempera! Asistence: Teuvo Teräväinen.
    54:15 Jeff SKINNER - 6:3
     
    54:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Phillip Di Giuseppe na útočné modré čáře na levé straně zachytil vyhození Kings a podél hrazení posunul puk rychle na mistra JEFFA SKINNERA, který si sjel rychle před bránu a bekhendem puk krásně zavěsil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány – 6:3! Asistence: Phillip Di Giuseppe.
    46:43 Torrey MITCHELL - 5:3
     
    46:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Drew Doughty krásnou diagonální přihrávkou z pravé strany obranného pásma našel na levém křídle Kylea Clifforda, který sice na chvíli zapomněl puk za sebou, dokázal si ho ale stáhnout do jízdy a po jeho zavezení do útočného pásma ho z levého kruhu nahodil zápěstím před bránu, kde jeho nahození skvěle tečoval TORREY MITCHELL! Kotouč zamířil nad levým betonem Cama Warda ke vzdálenější pravé tyči a Kings skórovali třikrát v řadě. Asistence: Kyle Clifford a Drew Doughty.
    37:05 Tyler TOFFOLI - 5:2
     
    37:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tanner Pearson napřáhl na vrcholu levého kruhu ke střele, kterou Cam Ward neudržel, a TYLER TOFFOLI toho využil, když před bránou vyhrál klíčový osobní souboj a vedle levého betonu brankáře Caroliny puk poslal do sítě! Asistence: Tanner Pearson a Anže Kopitar.
    31:49 Anže KOPITAR - 5:1
     
    31:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANŽE KOPITAR před vrcholem pravého kruhu po přihrávce Jakea Muzzina od modré čáry napřáhl bez přípravy k prudké ráně s příklepem, která mezi tělem a vyrážečkou Cama Warda mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, nakonec se ale od jeho vyrážečky odrazila k bližší pravé tyči! Kings využili přesilovou hru a poprvé v zápase se prosadili. Asistence: Jake Muzzin a Tyler Toffoli.
    27:42 Jeff SKINNER - 5:0
     
    27:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER si srovnal v pravém kruhu puk na hůl, zvedl hlavu a nádhernou střelou zápěstím vymetl bližší pravý horní roh brány! Carolina využila třetí přesilovou hru v řadě a vede nad Kings už 5:0! Asistence: Victor Rask a Justin Williams.
    21:17 Justin FAULK - 4:0
     
    21:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK podruhé v zápase od modré čáry po zpětné přihrávce napřáhl k jedovaté ráně s příklepem, která bez přípravy nad vyrážečkou Jonathana Quicka zamířila do levého horního rohu a na led létají čepice! Čistý hattrick!! Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen.
    17:43 Justin FAULK - 3:0
     
    17:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teuvo Teräväinen udělal na vrcholu levého kruhu nádherný zpětný oblouk, po kterém přenesl hru doprava, kde Sebastian Aho nabil krátkou zpětnou přihrávkou JUSTINOVI FAULKOVI, jenž na vrcholu mezikruží napřáhl bez přípravy k tvrdé ráně s příklepem a v přesilové hře vymetl levý horní roh brány! Carolina vede 3:0! Asistence: Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen.
    08:56 Justin FAULK - 2:0
     
    08:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK od modré čáry nahodil puk před bránu táhlou střelou zápěstím, která byla tečována obráncem Kings, a puk se od něj odrazil do levého horního rohu brány! Carolina vstřelila dva góly během 2 minut a 16 sekund a vede rychle o dvě branky. Asistence: Justin Williams a Victor Rask.
    06:40 Jaccob SLAVIN - 1:0
     
    06:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jordan Staal ve středním pásmu krásně přenesl hru z pravého křídla doleva, kde si na útočné modré čáře parádně zpracoval puk bruslí do jízdy JACCOB SLAVIN a po zamíchání s pukem v mezikruží nádhernou bekhendovou střelou vymetl pravý horní roh brány Kings! Carolina vede 1:0. Asistence: Jordan Staal a Brett Pesce.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Slavin (J. Staal, Pesce), 9. Faulk (Williams, V. Rask), 18. Faulk (Aho, T. Teräväinen), 22. Faulk (Aho, T. Teräväinen), 28. Skinner (V. Rask, Williams), 55. Skinner (Di Giuseppe), 57. Aho (T. Teräväinen) – 32. Kopitar (Muzzin, Toffoli), 38. Toffoli (Pearson, Kopitar), 47. T. Mitchell (Clifford, Doughty)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, Pesce, H. Fleury, Faulk (C), Hanifin, T. van Riemsdyk – B. McGinn, J. Staal (A), E. Lindholm – T. Teräväinen, V. Rask, Williams – Skinner (A), Aho, Stempniak – Nordström, D. Ryan, Di Giuseppe. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Los Angeles Kings: Quick (22. Kuemper) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, LaDue, Martinez (A), Folin – Iafallo, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, Kempe, Gáborík – Clifford, T. Mitchell, Amadio – Andreoff, N. Shore, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Jon McIsaac. Čároví: Scott Cherrey, Mark Shewchyk

    Diváci: 12805
    thejrc.org