Motor ČB – Ústí n/L 8:5 (kon.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Kadaň – Vsetín 2:5 (kon.)
Prostějov – Třebíč 4:1 (kon.) | Havířov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Slavia – Kladno 1:2 (po pr.)
konec
SK Trhači Kadaň
2:5 (0:4, 1:0, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Středa 14.02.2018, 18:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    59:53
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., hákování).
     
    59:53
    Jakub Trefný vs. David Vítek! Bitka, které sudí nechali volný průběh. Kadaňský kapitán sice skončil bez dresu, ale vítězně!
     
    59:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle je gólově přínosný konec utkání. Pátou branku hostů si připsal VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který dostal dobrou přihrávku blízko před bránu. Asistence: Dominik Pokorný a Martin Janáček.
     
    59:01
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A máme sníženo. Lukáš Blaha nastřelil Radim Ostrčil, který zůstal ležet na ledě, čehož Trhači využili. JAROSLAV KŮS si našel vyražený puk a nekompromisně dorazil. Asistence: Darek Hejcman.
     
    57:24
    Tomáš Vávra byl úplně sám za obrnou a před brankářem, zkoušel rychlou střelu, jenomže Richard Běhula byl proti, takže puk podržel ve výstroji a pak rozehrál.
     
    54:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Patrik Kadeřávek – 2 min., držení).
     
    51:25
    Tohle byl jasný gól! Radim Ostrčil našel z pravé strany u protější tyčky Radima Kucharczyka, který měl před sebou odkrytou část kelce, ale minul.
     
    47:50
    Martin Podešva to zkoušel z levé strany z podobného místa, tentokrát nastřelil tyčku. Richard Běhula asi přesně nevěděl, kde má puk, tak ho zalehl v brankovišti v poloze na zádech.
     
    46:38
    Ondřej Kopta jel se spoluhráčem dva na jednoho, našel v tandemu Davida Březinu, jenž to zkoušel z první, ale Richard Běhula se přesunul a podržel svůj celek. V pokračující akci to zkoušel od modré Martin Janáček, ani on na mladého gólmana nevyzrál.
     
    37:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Ondřej Havlíček přenechal po přejetí modré Jakubu Chrpovi, který zatáhl do na pravou stranu a přihrál přes obránce MARTINU TŮMOVI, ten z ostrého úhlu našel mezeru mezi rukou a tyčkou. Asistence: Jakub Chrpa a Ondřej Havlíček.
     
    31:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jaroslav Pavelka – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Anatolij Protasenja.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Březina – 2 min., hákování).
     
    24:54
    Podobnou chybu udělal i Jaroslav Pavelka, když si nedával pozor na blížícího se Darka Hejcmana, naštěstí pro Robe se přihnal obránce a zasunutí do branky kadaňskému útočníkovi překazil.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Marcel Hlaváček – 2 min., krosček).
     
    22:09
    Vojtěch Krejčiřík nic nevymýšlel a zkusil z prostoru mezi kruhy střelu, která se zastavila o zadní mantinel. Jaroslav Pavelka drží nulu.
     
    22:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Březina – trestné střílení, hákování).
     
    18:03
    Vojtěch Šilhavý si rozvážně najel, zkusil kličku do bekhendu, na kterou si Richard Běhula počkal a vyrazil betonem.
     
    18:03
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Karel Šefl – trestné střílení, držení).
     
    16:59
    Ondřej Holomek měl na holi další gól. Potom, co se Trhačům nepovedlo rozehrát, vsetínský útočník se napřáhl, jeho ránu vytěsnil Richard Běhula na horní tyčku.
     
    15:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle bude Richarda Běhulu hodně mrzet. Vyjetí proti útočníkovi mu nevyšlo, protože se puk dostal na hůl JAROSLAVU MARKOVIČOVI, jenž neměl problém trefit prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    12:30
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Vojtěch Krejčiřík – 2 min., podražení).
     
    12:29
    V signalizované výhodě to zkoušel David Březina, jeho rána byla ztečována těsně vedle domácí klece.
     
    11:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Dorážku z těsné blízkosti Richard Běhula neudržel. Branka padla po špatné rozehrávce u branky, kde se k puku dostali Radim Kucharczyk a PETR BERÁNEK, ten si připsal nakonec gólovou dorážku. Asistence: Anatolij Protasenj a Radim Kucharczyk.
     
    08:05
    Darek Hejcman se dostal podél brankové čáry do zakončení, když snažil udělat na hranici brankoviště kličku, ale Jaroslav Pavelka úspěšně zakročil. Vypadnutý puk pak sebrala obrana.
     
    04:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To je rychlý a dobrý začátek pro Robe. Radim Kucharczyk přihrál na hůl TOMÁŠI VÁVROVI, který vstřelil dobrou ránou z mezikruží druhou branku svého celku, ten si tak jde pro vítězství. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    02:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ujímá vedení. JAROSLAV MARKOVIČ se dostal v těsné blízkosti do zakončení, které nasměřoval do sítě. Asistence: David Březina a Martin Janáček.
     
    02:10
    Jan Dufek se dostal do úniku, ale rychlou střelou neskóroval, protože trefil jenom brankářovu vyrážečku.
     
    Začátek utkání bude opožděn, protože je nějaký problém v boxu časoměřičů. Ze své pozice nedokážu přesně říct, co se děje, ale většina hráčů je na ledě a krouží.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 38. Tůma (Chrpa, Havlíček), 60. Kůs (Hejcman) – 3. Markovič (Březina, Janáček), 5. Vávra (Kucharczyk), 12. P. Beránek (Protasenja, Kucharczyk), 16. Markovič, 60. Šilhavý (Pokorný, Janáček)


    SK Trhači Kadaň: Běhula (Danylec) – Novák, Trefný (C), Kadeřávek, Blaha, Šefl, Hlaváček – Chlán, Hejcman (A), Kůs (A) – Tůma, Havlíček, Chrpa – Dufek, Rindoš, Krejčiřík – Bláha, Polák, Rezek.
    VHK ROBE Vsetín: J. Pavelka (Šurý) – Dundáček, D. Krenželok, Slováček, Ostrčil, Janáček, Holomek – Illéš, Podešva, Vávra – Protasenja, Kucharczyk (A), P. Beránek – Markovič (C), Kopta, Březina – Vítek, Šilhavý, Pokorný.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Malý, Šmán
    thejrc.org