Švédsko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | Korea – Japonsko 1:4 (kon.)
konec
Švédsko
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Švýcarsko
Středa 14.02.2018, 04:10 • Kwandong Hockey Centre • Olympijské hry - ženy • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    51:28 Phoebe STÄNZOVÁ - 1:2
     
    51:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Země Helvétského kříže si znovu bere vedení zpět na svou stranu. Na levé straně volná Meierová vyprodukovala parádní přihrávku, jež doputovala přesně na hokejku PHOEBE STÄNZOVÉ. Švýcarská hráčka byla zaparkovaná na brankovišti a stačilo ji usměrnit kotouč do odkryté části brány. Asistence: Christine Meierová, Alina Müllerová.
    47:35 Anna BORGQVISTOVÁ - 1:1
     
    47:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Po vyhraném buly se Švédky dostaly do kombinace v útočném pásmu a puk šel na modrou čáru. Olssonová pak poslala nabídku před bránu, načež skvěle postavená ANNA BORGQVISTOVÁ kotouč tečovala pod břevno brány. Asistence: Hanna Olssonová, Maja Nylénová-Perssonová.
    33:51 Alina MÜLLEROVÁ - 0:1
     
    33:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Konečně je tady úvodní branka zápasu! Po souhře mezi Stalderovou a Meierovou přišla přihrávka na pravou stranu od brány Švédska. Tam byla připravená ALINA MÜLLEROVÁ, jež se odhodlala k zakončení z velkého úhlu a propálila Grahnovou. Ta se zrovna přesouvala k tyči a nestačila utěsnit všechny mezery. Asistence: Christine Meierová, Lara Stalderová.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 48. Borgqvistová (Olssonová, Nylénová-Perssonová) – 34. Müllerová (Meierová, Stalderová), 52. Stänzová (Meierová, Müllerová)


    Švédsko: Grahnová (Berglindová) – Olofssonová, Nylénová-Perssonová, Fällmanová, Svedinová, Alasalmiová, Ramboldtová (C), Lundbergová – Johanssonová, Borgqvistová (A), Udénová Johanssonová – Hjalmarssonová, Grahmová, Nordinová – Winbergová (A), Stenbergová, Olssonová – Küllerová, Lindhová, Rasková – Carlssonová.
    Švýcarsko: Schellingová (Alderová) – Gassová, Meierová, Altmannová (C), Bullová, L. Benzová, Wetliová, Sigristová, Zollingerová – S. Benzová, Raselliová (A), Müllerová – Stalderová (A), Rüediová, Stänzová – N. Waidacherová, I. Waidacherová, Rüeggová – Forsterová, M. Waidacherová, Allemannová.

    Rozhodčí: Celarová (SVK),Guayová (USA) – Girardová Fabreová (FRA), Linneková (GER)

    Diváci: 3 545
    thejrc.org