Skalica – Pov. Bystrica 2:1 (po pr.) | Michalovce – Spišská N. Ves 9:2 (kon.) | Prešov – Osmos Bratislava 3:1 (kon.)
Topoľčany – Dubnica 3:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
9:2 (2:1, 4:0, 3:1) Stav série: 2:0
HK Spišská Nová Ves
sk Středa 14.02.2018, 17:30 • Zimný štadión, Michalovce • 1. liga play-off (SR) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Dnešný zápas na ľadovej ploche nedohrá domáci obranca Tomáš Rusina. Rozhodcovia ho totiž posielajú na trestnú lavicu. Dve minúty za hákovanie.
     
    58:38
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domáci hokejisti strieľajú svoj deviaty gól. Obranca JAKUB MELIŠKO dostal veľmi veľa priestoru od súperových hráčov, nakorčuľoval si bližšie k bráne a trafil presne nad rameno Maximiliána Pajpacha. Asistencia: Erik Piatak.
     
    57:30
    René Svitana pred pár sekundami neuspel v gólovej šanci. Teraz pre zmenu odchádza na trestnú lavicu, keď dostáva dve minúty za krosček.
     
    56:42
    Adam Trenčan sa teraz zaskvel výborným zákrokom. Strelu Adriána Miškovca z pravej strany vyrazil betónmi pred seba a následne parádnym spôsobom zlikvidoval aj dorážku Reného Svitanu.
     
    52:43
    Spišská Nová Ves dostáva výhodu presilovej hry. Prvýkrát v dnešnom dueli si ide oddýchnuť na trestnú lavicu aj Daniel Hančák. Ten dostáva menší trest za krosček.
     
    46:33
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia korigujú stav dnešného duelu. Michalovčania chybovali za vlastnou bránou. Puk sa odrazil na hokejku RENÉHO ŠTRAUCHA, ktorý z tesnej blízkosti prekonáva dezorientovaného Adama Trenčana. Asistencia: Marek Nagy.
     
    44:36
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia sú zrelí na uterák. Ivan Brezniak si na konto pripisuje ďalšiu gólovú asistenciu. Tentokrát prihrávkou spoza brány našiel nestráženého JAKUBA LINETA, ktorý z tesnej blízkosti nemal problém skórovať. Asistencie: Ivan Brezniak a Ľuboš Fajčák.
     
    40:26
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domáci hokejisti na začiatku tretej tretiny využívajú presilovú hru. Prihrávku spoza brány dostal DANIEL HANČÁK a tvrdou strelou z ľavého kruhu na vhadzovanie prekonal bezmocného Maximiliána Pajpacha. Asistencie: Tomáš Bánovský a Vladislav Solomončak.
     
    38:52
    Domáci hokejisti budú hrať v závere druhej časti presilovú hru. Dve minúty za hrubosť dostáva Lukáš Turan. Jeho zákrok bol úplne zbytočný, keďže hra už bola dávno prerušená.
     
    36:06
    Kým v prvej tretine boli nedisciplinovaní domáci, teraz produkujú jeden faul za druhým hostia. Do ďalšieho oslabenia ich po hákovaní posiela Branislav Zwick.
     
    34:14
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia teraz pôsobili ako postavené kužele. Igor Halás držal puk za bránou súpera a počkal pokiaľ mu pred bránkovisko nabehne VLADISLAV SOLOMONČAK. Ruský útočník sa následne nemýlil, a tak Maximilián Pajpach opäť kapituluje. Asistencia: Igor Halás.
     
    33:18
    Dukla Michalovce dala gól!
    Zápas sa pomaly mení na exhibíciu domáceho tímu. Ivan Brezniak to urobil vynikajúco, presnou prihrávkou z ľavej strany našiel pred bránou nestráženého JAKUBA LINETA, no a ten vo veľkej šanci nezaváhal. Asistencie: Ivan Brezniak a Jakub Meliško.
     
    30:32
    Zápas sa nám prehupol do svojej druhej časti. Michalovce ju začnú v početnej výhode, pretože dve minúty za krosček dostáva útočník prvej formácie František Koky.
     
    26:42
    Domáci hokejisti sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Jakub Linet hľadal prihrávkou na ľavej strane Ivana Brezniaka, no jeho pas nepatril do kategórie najpresnejších.
     
    23:54
    Prvýkrát v dnešnom dueli si zahrajú presilovku aj domáci. Na trestnú lavicu už smeruje Ľubomír Knižka, ktorý dostáva od rozhodcov menší trest za hákovanie.
     
    22:48
    Tréner Jozef Škrak si po dvoch rýchlych góloch berie oddychový čas. Okrem toho posiela do brány Maximiliána Pajpacha, ktorý nahradí Filipa Suráka.
     
    22:48
    Dukla Michalovce dala gól!
    Zverenci Miroslava Chudého výrazne odskakujú svojmu súperovi. Filip Surák neudržal strelu Mareka Kolbu od modrej čiary, puk sa odrazil k osamotenému OLIVEROVI JOKEĽOVI, no a ten už nemal problém upratať puk do prázdnej brány. Asistencia: Marek Kolba.
     
    20:33
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domáci hráči výborne vstupujú do druhej tretiny dnešného stretnutia. Od modrej čiary vystrelil Marek Kolba. Brankár Filip Surák jeho pokus neudržal, a tak po drobnom zmätku umožnil gólovú dorážku pre MAREKA MAŠLONKU. Asistencie: Oliver Jokeľ a Erik Piatak.
     
    16:58
    Miroslav Chudý rozhodne nemôže byť spokojný s disciplínou svojich zverencov. Spišská Nová Ves bude hrať už svoju piatu presilovku, keďže dve minúty za hákovanie dostáva Ľuboš Fajčák.
     
    13:16
    Hostia budú hrať v ďalšej početnej výhode. Faulom v útočnom pásme sa prezentoval Igor Halás, a tak dostáva menší trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    10:57
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domáci hokejisti predviedli krásnu kombinačnú akciu. V strednom pásme ju rozvinul Erik Piatak, následne v tom útočnom Marek Mašlonka posunul puk na ĽUBORA BALKA, ktorý vydareným blafákom prekonal Filipa Suráka. Asistencie: Marek Mašlonka a Erik Piatak.
     
    08:07
    Ďalšie vylúčenie na strane domáceho mužstva. Na lavicu hanby odchádza Oliver Jokeľ, ktorý od hlavných rozhodcov dostáva trest 2+10 za napadnutie hlavy a krku.
     
    07:33
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia veľmi rýchlo prichádzajú o svoj náskok. Vo vlastnej presilovke spravil chybu v rozohrávke Lukáš Turan. Na modrej čiare sa zmocnil puku IGOR HALÁS a brejkovú situáciu zakončil presnou strelou medzi betóny. Bez asistencie.
     
    05:37
    Hostia budú mať šancu zvýšiť svoj tesný náskok. Na trestnú lavicu si už sadá domáci obranca Tomáš Valečko, ktorý dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    04:09
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Hostia sa pomerne prekvapujúco dostávajú do vedenia, keď využívajú presilovú hru. René Svitana našiel pred bránou osamoteného obrancu MARTINA BDŽOCHA a ten skóroval do odkrytej brány. Asistencie: René Svitana a Branislav Zwick.
     
    02:28
    Hostia budú mať k dispozícii prvú presilovú hru. Na trestnú lavicu už smeruje krídelník štvrtej útočnej formácie Michaloviec Radoslav Mesaroš. Domáci hokejista dostáva menší trest za faul lakťom.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 8. Halás, 11. Balko (Mašlonka, Piatak), 21. Mašlonka (Jokeľ, Piatak), 23. Jokeľ (Kolba), 34. Linet (Brezniak, Meliško), 35. Solomončak (Halás), 41. Hančák (Bánovský, Solomončak), 45. Linet (Brezniak, Fajčák), 59. Meliško (Piatak) – 5. Bdžoch (Svitana, Zwick), 47. Štrauch (Nagy)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Valečko, Hančák, Kolba, Korenko, Rusina, Meliško, Balko – Halás, Solomončak, Banovský – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – Mesaroš, Toma, Hamráček.
    HK Spišská Nová Ves: Surák (23. Pajpach) – Vantroba, Forrai, Knižka, Bdžoch, Krempaský, Turan, Leško, Kyčák – Findura, Koky, Lesňák – Zwick, Nagy, Štrauch – Vašaš, Svitana, Miškovec – Raáb, Macko, Halász.

    Rozhodčí: Radovan Vojtek, Miroslav Valach – Tomáš Holienka, Peter Hanko
    Michalovce 3 0 Spišská N. Ves
    #1 Úterý 13.02.2018 • 17:30
    Michalovce - Spišská N. Ves 4:1
    #2 Středa 14.02.2018 • 17:30
    Michalovce - Spišská N. Ves 9:2
    #3 Sobota 17.02.2018 • 17:00
    Spišská N. Ves - Michalovce 3:7
    ocianews.com