Jihlava – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Chomutov – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Středa 14.02.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Vyhozený kotouč z chomutovské poloviny mířil do odkryté branky. Neposednou gumu ještě dojížděl Vladimír Růžička, milimetry mu ale chyběly na doklepnutí do klece!
     
    59:12
    Následně si ruské Dynamo vzalo timeout. Na ledě budou v šesti a Georgy Kuzněcov zůstává na střídačce. Ubrání Piráti svůj náskok?
     
    59:12
    Martins Karsums si najel od levého mantinelu až před branku, kde zakončoval na přední tyčce bekhendem. Dominika Pavláta ale nedokázal překonat!
     
    54:24
    Šance pro Dynamo. Jiří Smejkal dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    52:49
    Šimon Szathmáry v následném protiútoku dostal přihrávku mezi kruhy a po ledě zakončoval k levé tyčce. Nyní se Georgy Kuzněcov zaskvěl parádním zákrokem!
    50:00 HLAVA - 2:1
     
    50:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po konci přesilové hry se domácí prosazují a poprvé v utkání vedou! Kuzněcov opět neudržel střelecký pokus, NICOLAS HLAVA si najel do pásma a spíše nahazoval. Kuzněcov tristně pokus neudržel a ten spadl za jeho záda. Asistence: Mário Grman.
     
    48:14
    Michal Poletín se po závaru dostal k volnému kotouči a zakončoval do odkryté části branky. Tam byl ovšem bránící hráč, následně se pískalo postavení v brankovišti.
     
    47:58
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Alexej Tereščenko – 2 min., podražení).
     
    42:39
    Domácí si zkusí ve druhé části také oslabení, za zbytečné sekání bude pykat Dávid Skokan.
     
    39:19
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Michail Varnakov – 2 min., podražení).
     
    35:51
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Dmitrij Markovin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:27
    Jaroslav Mrázek střílel od modré čáry, ale Kuzněcov zasáhl. Růžička následně zakončoval bekhendem, ale pozorného ruského brankáře nepřekonal!
    31:55
     
    31:55
    Ronald Knot se fantasticky dostal přes beky. Před brankou zakončoval po stahovačce, pozorného Kuzněcova ovšem nedokázal zblízka překonat!
    30:32
     
    30:32
    Vladislav Jefremov se dostal k odrazenému kotouči mezi kruhy a po ledě zakončoval. Svým pokusem ale trefil jen tyčku chomutovské branky, následně se kotouč ztratil pod Dominikem Pavlátem.
     
    29:42
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Štěpán Lukeš, přichází Dominik Pavlát.
    29:28 HAVEL - 1:1
     
    29:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se už ale skóre mění a my máme vyrovnáno! Brett Flemming si najel elegantně do pásma a připravil střeleckou pozici pro JANA HAVLA, jenž střelou k levé tyčce překonal Kuzněcova poprvé v utkání. Asistence: Brett Flemming.
    25:23
     
    25:23
    Anton Zlobin se od pravého mantinelu dostal až do brankoviště, kde se pokoušel zakončit mezi betony Lukeše. Ten ale nezaváhal a zakročil.
     
    23:08
    Piráti se nyní dostali do přečíslení a Martin Šťovíček byl sám před Kuzněcovem. Rychlou střelou zakončoval, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok!
     
    20:18
    Po vhazování přišel faul hostujícího Arťoma Volkova, jenž bude druhým vyloučeným hráčem moskvevského celku.
     
    15:01
    První početní výhodu si zahrají také Piráti. Andrej Alexejev inkasuje dvě minuty za držení hole.
    13:33
     
    13:33
    Hodně rychlá akce domácích byla zakončena pokusem Stanislava Dietze. Ten si s kotoučem najel před kruhy, Kuzněcova svižným pokusem ovšem nepropálil!
    12:32
     
    12:32
    Oleg Korjagin schoval svou střelu po ledě za obránci. Kotouč se nakonec odrazil od levé tyčky Štěpána Lukeše. Hodně nečekaná střela ruského beka.
     
    07:34
    Dynamo si zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání. Dvě minuty dostává za hru vysokou holí pirátský útočník Jan Havel.
    04:25 KARSUMS - 0:1
     
    04:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva dlouho kombinovala a dokonce se dočkala branky! MARTINS KARSUMS dostal přihrávku na vrchol levého kruhu a svižnou střelou pod víko nedal Štěpánu Lukešovi jedinou šanci na zásah. Asistence: Michail Varnakov a Ilja Nikulin.
     
    03:46
    Karsums našel přihrávkou před branku volného Tereščenka, jenž se otočil a zakončoval. Štěpán Lukeš ale máchl lapačkou a kotouč v ní parádně ukryl, skvělý zákrok!
     
    03:39
    První početní výhodu utkání si zahrají hokejisté Dynama. Dávid Skokan za brankou Lukeše podrazil pronikajícího hráče a již odjíždí na lavici hanby.
    01:24
     
    01:24
    Parádní akce hostů! Jefremov našel střílenou přihrávkou na zadní tyčce Markovina, jenž pouze nastavoval hokejku. Kotouč ovšem skončil na betonu připraveného Lukeše.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 30. Havel (Flemming), 50. Hlava (Grman) – 5. Karsums (Varnakov, Nikulin)


    Piráti Chomutov: Lukeš (30. Pavlát) – Szathmáry, Knot, Dietz, Flemming, Mrázek, Slovák, Chalupa, Grman – Koblasa, Smejkal, Havel – Sklenář, Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Vantuch – Hlava, Šťovíček, Tomeček – Chlouba.
    Dynamo Moskva: Kuzněcov (Bocharov) – Volkov, Nikulin, Korjagin, Višněvskij, Belenkij, Solovjov, Orlov, S. Alexejev – Karsums, Tereščenko, Varnakov – Brjukvin, Igumnov, A. Alexejev – Markovin, Jefremov, Sidljarov – Zlobin, Komarov, Bešarov – Petunin.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Coubal, Gerát

    Diváci: 1 467
    ocianews.com