Finsko – Německo 5:2 (kon.) | Norsko – Švédsko 0:4 (kon.) | Česko – J. Korea 2:1 (kon.)
Švýcarsko – Kanada 1:5 (kon.)
konec
Česko
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
Jižní Korea
Čtvrtek 15.02.2018, 13:10 • Hokejové centrum Kangnung • Olympijské hry - muži • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:10.
     
    Konečně jsme se dočkali! Česká hokejová reprezentace ve čtvrtek ve 13:10 našeho času vstoupí do skupinové fáze Olympijských her a jejím prvním soupeřem bude Jižní Korea. Tak si to rozhodně nenechte ujít!
     
    Nominace národního týmu:

    Brankáři:
    Pavel Francouz (Čeljabinsk, KHL), Dominik Furch (Omsk, KHL), Patrik Bartošák (HC VÍTKOVICE RIDERA).

    Obránci:
    Ondřej Němec (HC Kometa Brno), Jakub Nakládal (Jaroslavl, KHL), Tomáš Kundrátek (N. Novgorod, KHL), Vojtěch Mozík (Podolsk, KHL), Jan Kolář, Michal Jordán (oba Chabarovsk, KHL), Ondřej Vitásek (Chanty-Mansijsk, KHL), Adam Polášek (Soči, KHL).

    Útočníci:
    Martin Erat (HC Kometa Brno), Jan Kovář (Magnitogorsk, KHL), Roman Červenka, Michal Birner (oba Fribourg, Švýcarsko), Michal Řepík (Slovan Bratislava, KHL), Lukáš Radil (Spartak Moskva, KHL), Jiří Sekáč (Kazaň, KHL), Tomáš Zohorna (Chabarovsk, KHL), Roman Horák (Podolsk, KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Martin Růžička (HC Oceláři Třinec), Tomáš Mertl (HC Škoda, Plzeň), Michal Vondrka (Piráti Chomutov), Petr Koukal (Mountfield HK).
     
    Svěřenci Josefa Jandače se před přesunem do Pchjončchangu aklimatizovali v hlavním městě Soulu, kde také trénovali v areálu tamní univerzity. Česká reprezentace si před ostrým vstupem do turnaje proti Jižní Koreji zahrála přátelský zápas s Finskem, který tým se lvem na prsou prohrál vinou dvou slepených gólů 0:2. Po tomto utkání se kouč Jandač rozhodl, že brankářskou jedničkou české reprezentace bude Pavel Francouz.

    Sestava národního týmu by mohla vypadat takto: Francouz – Nakládal, Polášek, Mozík, Kolář, Němec, Vitásek, Kundrátek, Jordán – Erat, Kovář, Sekáč –Vondrka, Mertl, Červenka – Radil, Koukal, Zohorna – Řepík, Horák, Birner – Kubalík?, Růžička?
    Smolně zraněného Milana Gulaše narychlo nahradil třinecký Martin Růžička.

     
    Nominace Jižní Korey:

    Brankáři:
    Matt Dalton, Kye-Hoon Park, Sung-Je Park

    Obránci:
    Hyung-Gon Cho, Won-Jun Kim, Don-Ku Lee, Hyun-Ho Oh, Alex Plante, Eric Regan, Yeong-Jun Seo, Bryan Young

    Útočníci:
    Jin-Hui Ahn, Min-Ho Cho, Jung-Woo Jeon, Ki-Sung Kim, Sang-Wook Kim, Won-Jung Kim, Young-Jun Lee, Jin-Kyu Park, Woo-Sang Park, Brock Radunske, Sang-Hoon Shin, Sang-Woo Shin, Michael Swift, Mike Testwuide.
     
    Výběr Jižní Korey se olympijského turnaje zúčastní jen na základě pořadatelství a měl by být největším outsiderem. Trenér Jim Paek se bude spoléhat především na hrstku naturalizovaných zámořských hráčů, kteří momentálně působí v Asia League a získali jihokorejské občanství. Brankářskou jedničkou je bývalý brankář Čechova či Nižněkamsku Matt Dalton, obranu budou táhnout kanadští rodáci Alex Plante, Eric Regan a Bryan Young a hlavní útočnou zbraní týmu je nevysoký Michael Swift, který v Asijské lize působí už sedm let.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Francouz (Furch) – Polášek, Nakládal, J. Kolář (A), Mozík, Vitásek, O. Němec, Jordán – Sekáč, Jan Kovář (A), M. Erat (C) – Červenka, Mertl, Vondrka – T. Zohorna, Koukal, Radil – Birner, Horák, Řepík – Martin Růžička.

    Jižní Korea: Dalton (Sung-Je Park) – Young, Won-čon Kim, Ton-ko I, Regan, Plante (A), Jong-čon So, Hjon-ho O – Sang-uk Kim, Ki-song Kim, Testwuide – Swift, Min-Ho Čo, Radunske – Sang-u Šin, U-sang Paj (C), Won-čong Kim (A) – Čin-kjo Pak, Jong-čon I, Sang-hun Šin – Čong-u Čon.

    Rozhodčí: Lemelin (USA), Öhlund – Pihlblad (oba SWE), Suominen (FIN).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:52
    Jihokorejci založili první útočnou akci zápasu, daleko se ale nedostali a na opačné straně musel Matt Dalton zasahovat po střele Martina Erata.
     
    01:50
    Vojtěch Mozík nezachytil skákavý kotouč na útočné modré, česká reprezentace tak musí vyklidit útočné pásmo.
     
    02:17
    Z levé strany to vzal na sebe Tomáš Zohorna, střela ale útočníkovi ruského Chabarovsku nevyšla podle představ a Dalton bez potíží zakročil.
     
    03:11
    K velké radosti severokorejských roztleskávaček v hledišti se dostal ke střele Sang-Wook Kim, Francouz ale jeho ránu z levého kruhu dokázal vytěsnit!
     
    03:39
    Svěřenci Josefa Jandače poté vyhodili puk na zakázané uvolnění, úvod zápasu je překvapivě vcelku vyrovnaný.
     
    04:23
    Jiří Sekáč se nedostal k teči nahození od pravého mantinelu, Češi ale posléze přeci jen vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    04:45
    Vojtěch Mozík to zkusil ihned po buly, jeho střela ale byla zblokována a na opačnou stranu už se vydává Bryan Young, jenž si v minulosti vyzkoušel i NHL v dresu Edmontonu Oilers.
     
    05:26
    Tísněný Won-Jung Kim nahodil puk směrem na Francouze od modré, jeho pokus ale postrádal potřebnou razanci.
    Za zády Pavla Francouze jsou populární severokorejské fanynky, které baví svými choreo na této olympiádě.

     
    06:10
    Národní tým se prokousal zpět do útočného pásma a následnou bitvu o puk v rohu kluziště ovládl Lukáš Radil, co s kotoučem vymyslí?
     
    06:56
    Adam Polášek se ke střele od modré nakonec ani nedostal a hokejisté v bílých dresech poté šikovně vyhodili puk až k Francouzovi tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    07:12
    Dalton před dotírajícím Eratem pro jistotu přerušil hru, následovat bude komerční přestávka.
     
    07:34
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    To jsou věci, Korejci se překvapivě dostávají do vedení! Brock Radunske od levého mantinelu přistrčil kotouč na volného MIN-HO CHOA, který si ve vysoké rychlosti najel do mezikruží a poté přesnou střelou nad vyrážečku překonal Francouze. Asistence: Brock Radunske a Michael Swift.
    07:34 Min-Ho CHO - 0:1
     
    08:57
    Ofsajd a v něm Roman Horák, následovat bude vhazování ve středním pásmu. Úvod utkání české reprezentaci nevychází podle představ.
     
    09:37
    Jednatřicetiletý rodák ze Soulu Min-Ho Cho se opět dostal ke střele, tentokrát ale jeho pokus nebyl pro Francouze vůbec nebezpečný.
     
    10:00
    Přesně v polovině první třetiny byla hra přerušena a vhazovat se bude znovu ve středním pásmu.
    Údiv české fanynky nad vedením Koreje.

     
    10:44
    Po střele Adama Poláška od modré se k dorážce ze skvělé palebné pozice dostal Roman Červenka, který ale nedokázal dostat puk za ležícího Daltona!
     
    11:16
    Bryan Young (KOR) nafilmoval neexistující faul vysokou holí od Radila, a český tým si tak zahraje svou první přesilovku.
     
    11:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uff, vedení Jižní Koreje naštěstí moc dlouho nevydrželo. Michal Řepík z levé strany nahodil puk do předbrankového prostoru, odkud JAN KOVÁŘ dokázal dostat kotouč do sítě. Asistence: Michal Řepík a Jiří Sekáč.
    11:59 Jan KOVÁŘ - 1:1
     
    12:38
    Testwuide na vrcholu pravého kruhu přenechal kotouč Sang-Wook Kimovi, jeho následná střela ale Pavla Francouze nevystrašila.
     
    13:14
    Národní tým zaváhal v rozehrávce a pramenila z toho další střela Korejců, ta ale naštěstí nebyla vůbec přesná.
     
    13:53
    Jakub Nakládal byl jako první u prudké rozehrávky Won-Jung Kima, Korejcům tak bylo odpískáno zakázané uvolnění.
     
    14:35
    Svěřenci Jima Paeka vyhodili puk tak šikovně, aby neskončil na zakázaném uvolnění, Adam Polášek nyní pomalu zakládá další protiakci českého týmu.
     
    15:11
    Z vrcholu kruhů to zkusil Červenka a Matt Dalton teď měl úplně zakrytý výhled, naštěstí pro něj ale puk mířil mimo.
     
    15:42
    Tlak českého týmu vygradoval v najetí Lukáše Radila (CZE) přímo do Daltona, český útočník byl za to potrestán nedovoleným bráněním.
     
    16:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ve vlastním oslabení dostávají do vedení, skvěle! Francouz rychle rozehrál puk na Birnera a po něm se díky chybě jednoho z Korejců na modré čáře dostal ke kotouči MICHAL ŘEPÍK, jehož první střelu z levého kruhu Dalton vyrazil jen před sebe a důrazný Řepík poté doklepl kotouč do sítě! Asistence: Michal Birner a Pavel Francouz.
    16:18 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    17:04
    Eric Regan ze středního pásma nahodil kotouč do rohu kluziště, Korejci se ale nedokázali usadit v útočné třetině a puk letí znovu až k Daltonovi.
     
    17:42
    Korejská přesilovka je u konce, Lukáš Radil je zpět na ledě. V této přesilovce asijský výběr nic nevymyslel a sám inkasoval z hole Řepíka.
     
    18:35
    Napadající Min-Ho Cho dostal rozehrávajícího Poláška pod tlak, český zadák si ale nakonec dokázal poradit a vyvezl puk do středního pásma.
     
    19:27
    V závěrečné minutě první třetiny už se na ledě nic převratného neděje.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Jižní Korea se zcela překvapivě dostala proti národnímu týmu do vedení zásluhou Min-Ho Choa, po letargickém vstupu do zápasu se ale svěřenci Josefa Jandače vzchopili a brankami Kováře s Řepíkem otočili stav utkání ve svůj prospěch.
     
    Další třetina začne přibližně ve 14:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Nepovedená rozehrávka národního týmu skončila na zakázaném uvolnění, vhazovat se tak bude po pravici Pavla Francouze.
     
    21:26
    Jakub Nakládal to zkusil od modré, jeho pokus byl ale nakonec zblokován. Tlak české reprezentace přesto ještě přetrvává.
     
    21:57
    Tribunami to jen zahučelo. Obránce Nakládal se zničehonic zjevil před Daltonem, z předbrankového prostoru ale nezamířil přesně.
     
    22:49
    Radil pod tlakem jen protečoval puk do útočného pásma a odjel střídat, svěřenci Jima Paeka nyní mají čas a klid na rozehrávku.
     
    23:10
    Ta ale skončila na zakázaném uvolnění, vhazovat se tak bude znovu před Daltonem.
     
    24:02
    Po přímočaré akci Korejců se ke střele z vrcholu kruhů dostal Don-Ku Lee, Francouz si ale jeho střelu pohlídal a Tomáš Zohorna poté poodjel s pukem do bezpečí.
     
    24:53
    Napadající Sang-Woo Shin Erata o puk nepřipravil, český tým má teď ale znatelné problémy s rozehrávkou.
     
    25:08
    Sang-Woo Shin se komicky svalil k zemi, aniž by se vůbec dostal do kontaktu s Nakládalem (CZE), toho ale rozhodčí poslali na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    26:03
    Hráči v bílých dresech se usadili v útočném pásmu, ale za téměř minutu se nedostali k žádné střele na branku a národní tým se poté dokázal osvobodit.
     
    27:01
    Brock Radunske si zpoza branky najel až před Francouze a dostal se ke střele, s tou si ale Francouz poradil a žádného z dotírajících Korejců nepustil k dorážce.
     
    27:22
    Obrovská šance i na druhé straně. Martin Erat se dostal do samostatného úniku, tváří v tvář Daltonovi ale neuspěl!
     
    27:39
    Adam Polášek poté pro jistotu vyhodil puk na zakázané uvolnění, následovat tak bude další vhazování před Pavlem Francouzem.
     
    29:01
    Po Vondrkově akci se ke střele dostal Roman Červenka, který mířil mezi Daltonovy betony, bývalý brankář Čechova či Nižkěkamsku si ale bez potíží poradil.
     
    29:35
    Na opačné straně se dostal ke střele Ton-ko I, Francouz po ráně jihokorejského obránce pro jistotu přerušil hru.
     
    30:06
    Pavel Francouz pro jistotu přerušil hru po skákavém nahození ze středního pásma a před námi je komerční přestávka.
     
    30:28
    Pokus Jakuba Nakládala od modré byl zblokován a o chvilku později byla hra přerušena kvůli drobné strkanici u české střídačky.
    Pohled na Pavla Francouze z ledové plochy a severokorejské fanynky za ním.

     
    31:20
    Po souboji v rohu kluziště se k puku dostal obránce Mozík a pokusil si najet do předbrankového prostoru, nakonec se ale pořádně nedostal ke střele.
     
    32:03
    Po zbytečné ztrátě v podání Jihokorejců se ke kotouči dostal rozjetý Roman Červenka, klička mu ale nevyšla a útočník švýcarského Fribourgu se do útočné třetiny neprokousal.
     
    32:34
    Ofsajd a v něm Jakub Nakládal, vhazovat se bude opět ve středním pásmu.
     
    33:09
    Čtvrtá formace národního týmu opět zahrozila. Michal Řepík se dostal ke střele z nebezpečné pozice, tu ale Dalton špičkou betonů vytěsnil!
     
    33:49
    Erat uklidnil hru zadovkou na Ondřeje Vitáska, ten ale poté bez váhání nahodil kotouč zpět do útočné třetiny.
     
    34:17
    Po Poláškově střele od modré byla hra přerušena, Daltonovu svatyni totiž jeden z hráčů v předbrankovém prostoru vychýlil z její pozice.
     
    34:25
    Ihned po buly vypálil Jakub Nakládal, jeho střelu ale Korejci obětavě zblokovali a Dalton si připsal vcelku snadný zákrok.
     
    34:43
    Mertl našel v předbrankovém prostoru Michala Vondrku, ten byl ale tísněný a ke střele se nakonec vůbec nedostal.
     
    35:21
    S blížící se druhou sirénou tlak českého týmu stoupá, Korejci se jen brání a Pavel Francouz je v posledních minutách zcela bez práce.
     
    36:12
    Po dlouhé době musel Francouz přeci jen zasahovat, pokus Ton-ko Iho byl ale spíše jen propagačního charakteru.
     
    37:04
    Kolář našel na útočné modré rozjetého Michala Vondrku, který se poté dostal k bekhendové střele, která ale postrádala potřebnou razanci.
     
    37:54
    Napadající Sang-uk Kim připravil o puk Ondřeje Němce, vzápětí o něj ale zase přišel.
     
    38:46
    Korejci mají ponechanou výhodu, Matt Dalton už prchá na střídačku.
     
    39:31
    Až teď byla hra přerušena. Naštěstí. Ki-song Kim se po Swiftově přihrávce dostal ke střele z předbrankového prostoru, Francouze ale nedokázal překonat!
     
    39:31
    Ondřej Němec (CZE) už je na trestné lavici, a to na dvě minuty za hákování.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední dvacetiminutovce se skóre nezměnilo, a tak nás nejspíš čeká drama do samotného konce. V některých pasážích druhé třetiny Češi svého soupeře jasně přehrávali, své šance ale nedokázali proměnit ani Nakládal a Erat. V samotném závěru této části málem přišel trest v podobě vyrovnání, Ki-song Kim ale z předbrankového prostoru Francouze naštěstí nepřekonal.
     
    Další třetina začne přibližně ve 14:51.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    Ve vlastním oslabení se vydal kupředu Petr Koukal a díky pěkné stahovačce se dostal ke střele z mezikruží, ta už mu ale nevyšla podle představ.
     
    41:13
    Uff. Před Francouzem vznikl obrovský závar, nikdo v bílém dresu ale naštěstí nedokázal dostrkat kotouč za záda českého gólmana.
     
    42:11
    Michal Jordán nabil na střelu Nakládalovi, ten ale pálil přímo do míst, kde stál připravený Matt Dalton.
     
    42:25
    Jihokorejci o pár sekund později vyhodili puk na icing, vhazovat se tak bude po pravici jejich brankáře.
     
    42:48
    Francouz s Němcem se teď nedomluvili při rozehrávce a strážce svatyně národního týmu poté musel před dotírajícím Jong-čon Im přerušit hru.
     
    43:35
    Vojtěch Mozík vyčkává za brankou na dostřídávající spoluhráče, ani ve třetí třetině to svěřencům Josefa Jandače příliš nelepí.
     
    43:52
    Jižní Korea si navíc zahraje přesilovku, Jakub Nakládal (CZE) vyfasoval dvouminutový trest za hrubost.
     
    44:38
    Pokud dnes něco národnímu týmu jde, jsou to oslabení. Češi sbírají cenné vteřinky ve středním pásmu a Francouz po vyloučení Nakládala stále čeká na zákrok.
     
    45:08
    Poměr sil na ledě se navíc vyrovná, Řepík to totiž schytal vysokou holí od Jong-čon Soa (KOR)
     
    45:52
    Jakub Nakládal už je zpět na ledě, čeští hokejisté tak nyní budou hrát neúplnou přesilovku.
     
    46:38
    Jan Kovář se pokusil oslovit volného Řepíka, ten se ale ke střele nedostal, a přemisťující se Dalton si tak mohl oddechnout.
     
    47:17
    Češi měli dlouhou ponechanou výhodu, během níž se dostali k několika pološancím, ty ale proměnit nedokázali. Hra je přerušena a na trestné lavici už za podražení sedí Čong-u Čon (KOR).
     
    47:41
    Svěřenci Jima Paeka se osvobodili, česká přesilovková formace tak musí krátce po začátku přesilovky opustit útočné pásmo.
     
    48:14
    Červenka se ještě snažil vylepšit střeleckou pozici křižným pasem na Vojtěcha Mozíka, ten si ale prudce letící pas nedokázal zpracovat.
     
    48:39
    Červenka s Mozíkem si teď prohodili role a střela prvního jmenovaného z pravého kruhu orazítkovala břevno!
    48:39 Češi měli obrovskou příležitost odskočit soupeři. Červenka ale napálil břevno korejské branky.
     
    49:08
    Tlak národního týmu gradoval, rozhodčí ale nakonec vykázali hru do středního pásma kvůli postavení Radila v brankovišti.
     
    49:55
    Už v plném počtu hrající Jihokorejci vyhodili puk na zakázané uvolnění, šest minut po začátku asijského Roku psa se tak bude vhazovat před Mattem Daltonem.
     
    50:29
    Roman Horák se uvolnil na vrcholu kruhů a poté vypálil švihem, jeho přízemní střelu si ale Dalton pohlídal.
     
    50:44
    Na opačnou stranu se okamžitě poté vydal Brock Radunske, jehož nahození ale Pavel Francouz snadno polapil.
     
    51:18
    Alex Plante vjel do útočného pásma až v momentě, kdy už tam bez puku hrající Sang-hun Šin byl, Korejcům tak byl odpískán ofsajd.
     
    52:09
    Vondrka nahodil kotouč do předbrankového prostoru, kde se ke střele bekhendem dostal Roman Červenka, ta ale postrádala gólové parametry.
     
    52:44
    To je škoda. Tomáš Mertl se zmocnil kotouče v mezikruží a vypálil k levé tyči, Dalton ale výtečně zasáhl!
     
    52:51
    Matt Dalton ukryl Radilovu střelu z levé strany ve své výstroji a nepustil Koukala k dorážce, toto byl už jednatřicátý zákrok korejského gólmana.
     
    53:16
    Koukal poslepu nahodil puk před Daltona, kde se ke kotouči dostal Tomáš Zohorna, ke střele už se ale nedostal.
     
    54:20
    Po přetrvávajícím tlaku českého týmu se hra trochu uklidnila, necelých šest minut před koncem třetí třetiny svěřenci Josefa Jandače stále vedou jen o gól.
     
    54:44
    Nezměnil to ani Roman Červenka, který se ujal puku na útočné modré, ujel až na úroveň kruhů a poté z toho levého vypálil, jeho střelu mezi betony si ale Dalton pohlídal.
     
    55:20
    Červenku ve středním pásmu připravil o kotouč Michael Swift, který poté nabil na modrou volnému Youngovi, ten ale poté vůbec nedokázal vystřelit.
     
    55:53
    Obrovský obránce Plante vypálil z vrcholu kruhů, Francouz si ale poradil a národní tým už zakládá další protiútok.
     
    56:28
    Michal Jordán to zkusil od modré, ani on ale na Daltona nevyzrál, rodák z kanadské provincie Ontario reprezentující Jižní Koreu dnes má svůj den.
     
    57:04
    Rozhodčí přerušili hru pro údajný ofsajd Jong-čon Iho, vhazovat se tak bude opět ve středním pásmu.
     
    57:56
    Jan Kovář tělem zastavil jednoho z rozehrávajících korejských obránců, sám se už ale k puku nedostal.
     
    58:16
    Jihokorejci se usadili v našem pásmu a byla z toho střela Ki-song Kima z pravého kruhu, Pavel Francouz ale snadno zasáhl.
     
    58:54
    Těsně před tím, než Pavel Francouz přerušil hru po střele Min-Ho Čoa odjel Dalton nad střídačku, Jižní Korea to zkouší se šesti hráči v poli.
     
    58:54
    Jim Paek si ještě pochopitelně vybírá oddechový čas.
     
    59:26
    O puk se svádí lítá bitva v rohu kluziště, Jan Kovář a Vojtěch Mozík se pokouší udržet kotouč u mantinelu co nejdéle.
     
    Konec zápasu.
     
    Uff, to byly nervy! Česká reprezentace nakonec vstoupila do olympijského turnaje vítězně, zisk tří bodů nad domácí Jižní Koreou se ale nerodil vůbec snadno. Korejci se v úvodu dostali do vedení, ještě před první sirénou ale svěřenci Josefa Jandače otočili stav zápasu ve svůj prospěch zásluhou Jana Kováře a Michala Řepíka. Ve druhé ani třetí třetině už branka nepadla, ač se v poslední minutě Korejci ještě odhodlali ke hře bez brankáře.
     
    Střely na branku: 40 – 18
     
    Já se s vámi již loučím a přeji hezký zbytek čtvrtka. (15:32:42)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 12. Jan Kovář (Řepík, Sekáč), 17. Řepík (Birner, Francouz) – 8. Min-Ho Čo (Radunske, Swift)


    Česko: Francouz (Furch) – Polášek, Nakládal, J. Kolář (A), Mozík, Vitásek, O. Němec, Jordán – Sekáč, Jan Kovář (A), M. Erat (C) – Červenka, Mertl, Vondrka – T. Zohorna, Koukal, Radil – Birner, Horák, Řepík – Martin Růžička.
    Jižní Korea: Dalton (Sung-Je Park) – Young, Won-čon Kim, Ton-ko I, Regan, Plante (A), Jong-čon So, Hjon-ho O – Sang-uk Kim, Ki-song Kim, Testwuide – Swift, Min-Ho Čo, Radunske – Sang-u Šin, U-sang Paj (C), Won-čong Kim (A) – Čin-kjo Pak, Jong-čon I, Sang-hun Šin – Čong-u Čon.

    Rozhodčí: Lemelin (USA), Öhlund – Pihlblad (oba SWE), Suominen (FIN)
    thejrc.org