Astana – Sporting 1:3 (kon.) | Dortmund – Atalanta BC 3:2 (kon.) | Nice – Lok. Moskva 2:3 (kon.)
Spartak – Ath. Bilbao 1:3 (kon.) | Real Sociedad – Salzburg 2:2 (kon.) | Ludogorec – AC Milán 0:3 (kon.)
Östersunds FK – Arsenal 0:3 (kon.) | Marseille – Braga 3:0 (kon.) | Kodaň – Atlético 1:4 (kon.)
AEK Atény – Dynamo Kyjev 1:1 (kon.) | Celtic – Zenit 1:0 (kon.) | Neapol – RB Lipsko 1:3 (kon.)
Lyon – Villarreal 3:1 (kon.) | Partizan Bělehrad – Plzeň 1:1 (kon.) | FCSB – Lazio 1:0 (kon.)
konec
PFK Ludogorec Razgrad
0:3 (0:1)
AC Milán
Čtvrtek 15.02.2018, 19:00 • Ludogorec Arena, Razgrad • Evropská liga • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:58:34)
     
    Je konec! Milánské AC zvládlo utkání na půdě Ludogorce a po výsledku 3:0 by pro slavný italský celek měla odveta být formalitou. V první půli se dlouho čekalo na úvodní šanci. Dvě minuty před přestávkou střílel z dobré pozice Giacomo Bonaventura, jenže vypálil nad břevno. V samotném závěru prvního poločasu se hosté dočkali! Patrick Cutrone otevřel skóre hlavou! V úvodu druhého poločasu byl Ludogorec mnohem aktivnějším celkem, ale v 64. minutě zahrávalo AC pokutový kop, který s přehledem proměnil Ricardo Rodríguez!Od té doby už hosté kontrolovali dění na hrací ploše a střídající Fabio Borini v nastavení ještě přidal třetí branku!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Fabio BORINI - 0:3
     
    90+2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    AC Milán v nastaveném čase přidává ještě jednu branku a podle všeho rozhoduje o svém postupu do osmifinále! Franck Kessié odcentroval z pravé strany do šestnáctky. Silva míč sice minul, ale FABIO BORINI už stačil zakončit a vypálil přesně k tyči!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Ludogorec se usadil v blízkosti pokutového území soupeře, nicméně nikdo v zeleném dresu si stále netroufl na zakončení. Gianluigi Donnarumma dnes nemá moc práce.
     
    89
    Cicinho našel prudkou přihrávkou Campanhara. Druhý jmenovaný se prosmýkl na polovinu soupeře, ale po chvíli o balón stejně přišel.
     
    88
    Suso si nabíhal na oblouček za obranu domácího celku, nicméně dobře postavený Igor Plastun se dostal k míči a před Susem jej odhlavičkoval do bezpečí.
     
    87
    Moti vlétl do hlavičkového souboje s Rodríguezem jako utržený ze řetězu a dopustil se prohřešku proti pravidlům. AC může nadále kombinovat s míčem.
     
    86
    Cicinho vymyslel prudkou přihrávku na polovinu hostujícího celku, jenže nikdo v zeleném nebyl v prostoru, kam přiletěl míč. Ludogorec se dnes trápí.
     
    85
    Alessio Romagnoli diriguje rozehrávku hostujícího celku na vlastní polovině. AC s naprostým přehledem kontroluje vývoj hry a nepouští Ludogorec do šestnáctky.
     
    84
    Gustavo Campanharo dotíral na Susa na polovině hrací plochy, ale v souboji to trošku přehnal s agresivitou. Domácí fotbalista se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Suso vyslal vysoký centr na malé vápno, kam si pro míč došel Renan a s přehledem jej skryl do rukavic.
     
    82
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Jody Lukoki, přichází Svetoslav Kovačev.
     
    81
    Fabio Borini si řekl o přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže poté byl poněkud statický a důrazný obránce Igor Plastun jej s přehledem předskočil.
     
    80
    Cicinho dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, ale kolem důrazného Rodrígueze cestičku do pokutového území hledal marně.
     
    79
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Marcelinho, přichází Gustavo Campanharo.
     
    78
    Leonardo Bonucci vyvezl míč až na polovinu domácího Ludogorce, jenže přihrávkou do středu hracího pole odevzdal míč fotbalistům v zelených dresech.
     
    77
    Wanderson se na hranici pokutového území probíjel do střelecké pozice, ale ihned proti němu vystoupil Alessio Romagnoli, který jej o balón připravil.
     
    76
    Bulharský celek se usadil na půdě svého protivníka, ale nikdo v zeleném dresu zrovna nehýří aktivitou. Jody Lukoki si navíc nepotykal s prvním dotykem.
     
    75
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Fabio Borini.
     
    74
    Hra je přerušená! Marcelinho totiž zůstává ležet na trávníku a drží se za bolavé koleno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    73
    Cicinho vyvezl míč ven z pokutového území domácího celku. Krajní obránce táhl akci po pravé straně, ale Franck Kessié jeho akci včasným skluzem zastavil.
     
    72
    Až nyní si Wanderson naběhl na pěknou přihrávku na hranici pokutového území, jenže jeho prudký centr bez problémů zneškodnil Gianluigi Donnarumma.
     
    71
    Ludogorec stále kombinuje na vlastní polovině. Fotbalisté AC rozehrávku bulharského celku skvěle napadají, ale nemohou se dostat k balónu.
     
    69
    Ludogorec kombinuje na vlastní polovině, ale domácí celek se vůbec nemůže dostat do blízkosti soupeřovy svatyně. Světoslav Djakov si navíc pomohl faulem.
     
    68
    Suso byl znovu v hlavní roli. Španělský fotbalista se rychlou kličkou prosmýkl do pokutového území, ale míč si ukopl daleko od nohy a už jej nedohnal.
     
    67
    Suso vhazoval v blízkosti pokutového území domácího celku. Za jeho pobídkou se tlačil střídající André Silva, jenže skákavý míč už nedohnal na hrací ploše.
     
    66
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Patrick Cutrone, přichází André Silva.
    64. Ricardo RODRÍGUEZ - 0:2
     
    64
    AC Milán právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil RICARDO RODRÍGUEZ, který krátce po příchodu na hrací plochu vyslal prudkou střelu, na kterou domácí brankář nedosáhl!
    63. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    63
    Pokutový kop pro AC Milán! Cutrone si pokryl míč v pokutovém území a Cosmin Moţi jej rukou poslal k zemi!
     
    62
    Jody Lukoki dohnal přihrávku na pravou stranu pokutového území, kde si míč zpracoval Wanderson, jenže kličkou mezi dva obránce se připravil o šanci.
     
    61
    Cicinho poslal oblouček na hranici pokutového území. Za jeho pobídkou sprintoval Wanderson, ale dobře postavený Alessio Romagnoli stačil míč odkopnout do autu.
     
    60
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ignazio Abate, přichází Ricardo Rodríguez.
     
    59
    Lucas Biglia nepřipustil žádné zaváhání a bez větších rozpaků odkopl míč z voleje na polovinu domácího celku. Italský celek se v druhé půli nemůže dostat do tempa.
     
    58
    Ludogorec je po přestávce jasně lepším celkem. Do rozehrávky se sice musel zapojit také brankář Renan, ale domácí se bleskově vrátili na polovinu soupeře.
     
    57
    Ofsajd také na druhé straně hrací plochy! Sasha upadl po souboji v pokutovém území a dožadoval se odpískání pokutového kopu, ale dříve byl pískán ofsajd.
     
    56
    Patrick Cutrone mohl jít sám na branku domácího celku, jenže podle asistenta rozhodčího stál v době přihrávky za hranicí ofsajdu. Ludogorec bude rozehrávat.
     
    55
    Sasha diriguje rozehrávku domácího celku v blízkosti pokutového území soupeře. Ludogorec to nyní zkouší poněkud házenkářským způsobem, ale obrana AC je pozorná.
     
    54
    Rychlý protiútok italského giganta středem hrací plochy táhl Suso. Právě Suso vymyslel přihrávku mezi stopery, ale zadák Igor Plastun se stačil včas vrátit.
     
    53
    Cicinho podle hlavního arbitra fauloval na polovině hrací plochy. Domácí fotbalista vůbec neprotestoval. AC Milán může po delší době zaútočit.
     
    52
    Wanderson si naběhl na průnikovou přihrávku mezi obránce italského celku, jenže ve skluzu už nedokázal zakončit s dostatečnou razancí. Gianluigi Donnarumma si připsal snadný zákrok.
     
    51
    Suso se dral za přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, jenže míč mu vinou špatného zpracování uskočil daleko od nohy. Domácí zůstávají u míče.
     
    50
    Patrick Cutrone chtěl ošálit obranu bulharského celku přihrávkou na Bonaventuru, jenže druhý jmenovaný jeho úmysl nepochopil a rozběhl se opačným směrem.
     
    49
    Hakan Çalhanoğlu si na polovině hrací plochy pokryl míč tělem a střídající Wanderson jej nedovoleným způsobem poslal k zemi. AC bude rozehrávat.
     
    48
    Světoslav Djakov se ujal dirigentské taktovky při rozehrávce domácího celku na vlastní polovině. Hráči italského celku rozehrávku domácích aktivně napadají.
     
    47
    Domácí brankář musel vystartovat ven z branky a položil se pod nohy rozběhnutému Cutronemu. AC vstoupilo do druhé půle velmi aktivně.
     
    46
    Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Jakub Świerczok, přichází Wanderson.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Ludogorec byl v úvodní pětačtyřicetiminutovce aktivnějším celkem, jenže se dlouho nemohl dostat přes obranu soupeře. Defenzíva AC zatím pracuje velice dobře. Hosté se do hry dostali až v závěru poločasu. Bonaventura sice dvě minuty před přestávkou pálil nad břevno, ale v samotném závěru první půle po rohovém kopu otevřel skóre Patrick Cutrone! Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
    45. Patrick CUTRONE - 0:1
     
    45
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Hosté se v samotném závěru prvního poločasu dostává do vedení! AC zahrávalo rohový kop. Hakan Çalhanoğlu poslal prudký centr na přední tyč a PATRICK CUTRONE hlavou prodloužil míč za záda domácího brankáře, který neměl nárok!
     
    44
    Suso chtěl rozjet rychlý protiútok AC po pravé straně. Vnějším nártem se snažil rozběhnout útočníka Cutroneho, nicméně Plastun je v první půli opravdu všude.
    43. Bonaventura v první šanci
     
    43
    Giacomo Bonaventura se pěknou kličkou v pokutovém území zbavil Cicinha, navedl si míč na levačku, jenže z úhlu vystřelil nad břevno domácí branky!
     
    42
    Patrick Cutrone se na polovině hrací plochy pustil do hlavičkového souboje, jenže obránce Igor Plastun byl důraznější a zažehnal nebezpečí.
     
    41
    Igor Plastun vystihl nepřesnou rozehrávku italského celku. Ludogorec se tak po delší době podíval na polovinu soupeře, kde se snaží nasbírat vteřinky.
     
    40
    Hakan Çalhanoğlu si pěknou kličkou obhodil míč kolem Abela, jenže neustál následný kontakt a poroučel se k zemi. Hlavní rozhodčí měl souboj před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    39
    Jody Lukoki zahrál rukou a daroval AC přímý kop v blízkosti pokutového území. Suso poslal centr na přední tyč, jenže nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    38
    Gianluigi Donnarumma musel spěchat s rozehrávkou. Hostující brankář totiž dostal hodně riskantní malou domů, ale před dobíhajícím Marcelinhem stihl rozehrát.
     
    37
    Suso operoval s míčem na polovinu Ludogorce. Fotbalista AC se chtěl uvolnit kličkou ve stylu Zinedine Zidana, ale domácí obránci mu na ni neskočili.
     
    36
    Igor Plastun zatím hraje velmi vydařené utkání. Domácí obránce neohroženě vystoupil proti Susovi a oblouček do pokutového území odhlavičkoval na roh.
     
    35
    Sasha táhl akci domácího celku po levé straně, jenže jeho průnik po levé straně zastavil hvizd rozhodčího. Sudí viděl hru rukou.
     
    34
    Jakub Świerczok se v blízkosti pokutového území vrhl do hlavičkového souboje s Romagnolim. Polský útočník domácího celku si ve vzduchu pomohl loktem.
     
    33
    Domácí Ludogorec se v posledních minutách usadil na polovině soupeře, jenže obrana italského celku působí velmi kompaktním dojmem.
     
    32
    Sasha se tentokrát ocitl na opačné straně hrací plochy. Rychlonohý obránce poslal nadýchaný centr na zadní tyč, ale Jakub Świerczok na jeho pobídku nedosáhl.
     
    31
    Sasha akrobatickým způsobem zastavil přihrávku na rozběhnutého Susa. Domácí obránce sklidil za gymnastickou vsuvku potlesk zaplněného stadionu.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme spíše průměrné utkání. Domácí Ludogorec se sice snaží útočit, ale obrana AC je pozorná. Stále čekáme na první šanci.
     
    29
    Cicinho vhazoval na pravé straně. Na jeho dlouhý aut si naběhl Jakub Świerczok, jenže nikdo v zeleném se mu neuvolnil do volného prostoru.
     
    28
    Ludogorec zahrával další rohový kop. Jody Lukoki poslal prudký centr na malé vápno, kde s přehledem zasáhl obránce Alessio Romagnoli.
     
    27
    Sasha spěchal za přihrávkou na levé křídlo. Jeho pohyb křižoval obránce Alessio Romagnoli. Domácí fotbalista sice odcentroval, ale míč už byl mimo hrací plochu.
     
    26
    Giacomo Bonaventura se na levém křídle krásnou zasekávačkou uvolnil k odcentrování a poslal pobídku na malé vápno. Obránce Moti neměl s centrem problém.
     
    25
    Leonardo Bonucci se vydal podpořit ofenzívu AC a při protiútoku Ludogorce scházel v defenzivní řadě. Naštěstí pro italský celek zazdil Anicet Abel akci nepřesnou přihrávkou.
     
    24
    Cicinho v blízkosti rohového praporku získal míč pro bulharský celek a z otočky jej odkopl daleko od domácí branky. Zadáci AC ale ihned rozjeli novou akci.
     
    23
    Suso poslal nadýchaný centr na hranici pokutového území, kde si míč zpracoval Giacomo Bonaventura, jenže z otočky netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    22
    Hakan Çalhanoğlu dostal šanci na reparát. Tentokrát vyslal prudký centr na přední tyč, kde zasáhl pozorný obránce Igor Plastun. Ludogorec může uklidnit hru.
     
    21
    Hosté zahrávali rohový kop. Hakan Çalhanoğlu vymyslel vysoký centr na malé vápno, kam si pro míč došel brankář Renan.
     
    20
    Suso operoval s míčem na noze v blízkosti pokutového území. Hostující záložník vyslal střelu levačkou, ale jeho rána proskákala kolem vzdálenější tyče.
     
    19
    Hakan Çalhanoğlu chtěl zrychlit přechod hostujícího celku kolmicí mezi obránce. Cosmin Moţi jeho pobídku vystih a rozjel novou akci Ludogorce.
     
    18
    Jakub Świerczok zabíhal za obranu italského celku, jenže obrana AC jeho náběh pohlídala a nepustila polského střelce do úniku.
     
    17
    Franck Kessié si na polovině hrací plochy ukopl míč daleko před sebe a už nedokázal přesně rozehrát. Na dlouhou nohu poslal přihrávku pouze do zámezí.
     
    16
    Do rozehrávky domácího celku se nyní zapojil také Renan. Domácí brankář nakopl míč na pravé křídlo, kde hlídkoval hostující obránce Ignazio Abate.
     
    15
    AC se zatím vůbec nedaří. Franck Kessié táhl akci italského celku po pravé straně, jenže vyslal nepřesnou přihrávku na pět metrů a daroval míč Ludogorci.
     
    14
    Hakan Çalhanoğlu si naběhl na prudkou přihrávku na polovinu bulharského celku, jenže Sasha jej v souboji rukou poslal k zemi. Hosté budou rozehrávat.
     
    13
    Marcelinho se středem hrací plochy řítil do pokutového území. Na jeho hranici si míč ukopl daleko od nohy a obrana AC stačila nebezpečnou situaci zažehnat.
     
    12
    AC se po delší době usadilo na polovině soupeře. Lucas Biglia vymyslel průnikovou přihrávku mezi stopery Ludogorce, ale nikdo v bílém na míč nedosáhl.
     
    11
    Leonardo Bonucci si v souboji na vlastní polovině pomohl nedovoleným zákrokem. Italský fotbalista se sice diví, ale rozhodčí nařizuje přímý kop pro Ludogorec.
     
    10
    Ani napodruhé domácí po rohovém kopu branku AC neohrozili. Najvýše ze všech hráčů na hřišti vyšplhal Leonardo Bonucci, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    9
    Ludogorec zahrával první rohový kop dnešního utkání. K jeho exekuci se postavil Igor Plastun Virgil Misidjan, ale jeho centr stačil Gianluigi Donnarumma vyboxovat.
     
    8
    Další snažení domácího celku celku končí hvizdem hlavní arbitr. Virgil Misidjan podle něho v souboji na hranici pokutového území zahrál rukou.
     
    7
    Sasha hlavou prodloužil míč na polovinu AC Milán, kde si míč převzal Světoslav Djakov, jež si jej skvěle pokryl tělem a nechal se chytře faulovat.
     
    6
    Exekuce přímého kopu se zmocnil Virgil Misidjan, který zkusil překvapit hostujícího brankáře. Střela se mu však vůbec nepovedla a Gianluigi Donnarumma jen kontroloval cestu míče do autu.
     
    5
    Ignazio Abate zastavil unikajícího soupeře ostrým skluzem a za faul v blízkosti pokutového území vidí žlutou kartu.
     
    4
    Sasha dostal přihrávku do volného prostoru na levém křídle. Místo individuálního průniku se ale rozhodl pro přihrávku do středu hrací plochy.
     
    3
    Ludogorec kombinuje na vlastní polovině a snaží se uklidnit hru. Zadáci bulharského celku si vyměňují krátké přihrávky a soupeři balón prakticky nepůjčují.
     
    2
    Lucas Biglia se středem hrací plochy prodral na polovinu domácího celku. Světoslav Djakov mu tentokrát nestíhal a zastavil jej za cenu faulu.
     
    1
    Italský celek obstaral výkop do dnešního utkání. AC se ihned vydalo do útoku. Akci vedenou po pravém křídle zastavil asistent rozhodčího, který viděl faul.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Ludogorec bude hrát v zeleném, zatímco italský celek přijel do Bulharska v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    PFC Ludogorec Razgrad: Renan – Cicinho, Moţi, Plastun, Sasha – Misidjan, A. Abel, Marcelinho, Djakov, Lukoki – Świerczok.
    Náhradníci: Broun – Forster, Campanharo, Terziev, Wanderson, Kovačev, Góralski.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Bonucci, A. Romagnoli, Calabria – Kessié, Biglia, Bonaventura – Suso, Cutrone, Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma – Borini, André Silva, C. Zapata, Montolivo, Ricardo Rodríguez, Musacchio.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Durďević.
     
    PFC Ludogorec Razgrad

    Ludogorec dnes čeká ostrá jarní premiéra. Bulharský celek je však velice silný. Ve skupině za sebou nechal ambiciózní Hoffenheim či tureckou kometu Basaksehir. V novém roce sehrál bulharský celek pouze pět přípravných zápasů. V něch například dokázal remizovat se Šachtarem Doněck nebo porazil ruský Arsenal Tula. Dnes Ludogorec zcela jistě požene do útoku zaplněný stadion.
     
    AC Milán

    Italský celek se v letošní sezóně snaží probojovat zpátky na výsluní. V domácí soutěži se mu to zrovna nedaří. AC patří v Serii A až sedmá pozice, která nezaručuje účast v evropských pohárech. V novém roce ale AC ještě nepoznalo hořkost porážky. V domácí soutěži naposledy vyhrálo 4:0 na půdě nováčka Spal. Hostující trenér s sebou do Bulharska nepřivezl Contiho, který laboruje se zraněným kolenem. Pravděpodobně nenastoupí ani Kalinič a Storari.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Evropské ligy mezi PFC Ludogorec Razgrad a AC Milán! Výkop je stanoven na 19 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45. Cutrone (Çalhanoğlu), 64. Ricardo Rodríguez (pen.), 90+2. Borini (Kessié)

    Karty:   5. Abate (ACM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 22:15.
    PFK Ludogorec Razgrad: Renan – Cicinho, Moţi, Plastun, Sasha – Misidjan, A. Abel, Marcelinho (79. Campanharo), Djakov, Lukoki (82. Kovačev) – Świerczok (46. Wanderson).
    Náhradníci: Broun – Forster, Campanharo, Terziev, Wanderson, Kovačev, Góralski.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate (60. Ricardo Rodríguez), Bonucci, A. Romagnoli, Calabria – Kessié, Biglia, Bonaventura – Suso, Cutrone (66. André Silva), Çalhanoğlu (75. Borini).
    Náhradníci: An. Donnarumma – Borini, André Silva, C. Zapata, Montolivo, Ricardo Rodríguez, Musacchio.

    Rozhodčí: Mažić – Ristić, Durďević
    Čtvrtek 22.02.2018
    AC Milán - Ludogorec 1:0

    Branky: 21. Borini (Cutrone)

    Karty:   87. Bonucci (ACM) – 71. Góralski (LUD)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:17.
    thejrc.org