Las Palmas – Sevilla 1:2 (kon.) | Eibar – Barcelona 0:2 (kon.) | Alavés – La Coruňa 1:0 (kon.)
Malaga – Valencia 1:2 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
1:0 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 17.02.2018, 18:30 • Mendizorrotza Stadium • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný sobotní podvečer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Španělská nejvyšší fotbalová soutěž má tento víkend na programu další kolo, my se v tomto online přenosu zaměříme na souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky, v němž Deportivo Alavés přivítá Deportivo La Coruña. Úvodní výkop je naplánován na 18:30.
     
    Deportivo Alavés

    Po překvapivém devátém místě v loňském ročníku v Alavésu určitě doufali, že se jim na toto nečekané umístění podaří navázat. Zatím se to ale Deportivu vůbec nedaří, zatím jej totiž, především díky mizernému začátku sezony, v tabulce nalezneme až na šestnácté pozici. O promarněné sezoně se ale ještě hovořit nedá, ztráta Babazorros na elitní šestku čítá deset bodů. V poslední době se ale svěřencům trenéra Abelarda celkem daří, po zimní přestávce totiž nastoupili k šesti utkáním, přičemž tři z nich ovládli, jednou brali bod za remízu a dvakrát prohráli. Momentálně se Deportivo veze na dvouzápasové vlně bez porážky, v prvním únorovém duelu totiž přetlačilo Celtu Vigu a minulý víkend si překvapivě vyšláplo na Villarreal.
     
    Deportivo La Coruňa

    La Coruňa své prvoligové příslušenství udržela jen tak tak, vždyť na sestupové vody měla po osmatřiceti kolech pouze pětibodový náskok. Letos je to v podání Deportiva ještě o něco horší, v tabulce jej totiž nalezneme na předposledním místě. Svěřencům bývalého skvělého záložníka Seedorfa se nevede především v defenzivní činnosti, za třiadvacet zápasů totiž inkasovali hned dvaapadesátkrát, což je řadí do pozice nejhůře bránícího týmu celé Primera Division. Naposledy Branquiazuis zvítězili devátého prosince, když doma přehráli Leganés, od té doby ale posbírali šest proher a dvě remízy. V pondělí Turcos sahali po bodech proti Betisu, nakonec ale soupeři ze Sevilly podlehli 0:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Laguardia, Ely, R. Duarte – I. Gómez, García, Pina, Pedraza – Munir, Guidetti.
    Náhradníci: Sivera – Alexis, Sobrino, Krkić, D. Torres, H. Pérez, Medrán.

    Deportivo La Coruňa: R. Martínez – Juanfran, Bóveda, Albentosa, Luisinho – Guilherme, Krohn-Dehli – Pérez Martínez, Adrián López, Bakkali – Andone.
    Náhradníci: Tytoń – F. Navarro, Mosquera, Cartabia, Gil, C. Borges, Schär.

    Rozhodčí: Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Mario Melero, který bude mít dnešní souboj mezi Alavésem a La Coruňou na starost, jeho aktéry právě nyní přivádí na travnatou plochu. Rozehrávky se ujali domácí fotbalisté, kteří nastupují v modrých dresech, naopak hosté budou hrát v bílém.
     
    2
    Fotbalisté Alavésu se hned v samotném úvodu utkání usadili v bezprostřední blízkosti brankáře Martíneze. Po Guidettiho prodloužení hlavou se k míči dostal Munir, v souboji s Bóvedou si ale počínal nedovoleně.
     
    3
    Dlouhatánský výkop z kopačky Rubéna Martíneze doletěl až k Andonemu, který míč z první sklepl pro lépe postaveného Bakkaliho. Ten se hodlal prosadit po levé straně, proti ale byl Martín.
     
    4
    Munir vybojoval míč u postranní čáry, načež se s ním propracoval až do rohu hrací plochy. Tam se k němu seběhla hned trojice protivníků, proti nimž bývalý hráč Barcelony alespoň vybojoval rohový kop.
     
    5
    Rozehrávky rohového kopu domácího celku se ujal Ibai Gómez, na jehož centru ke vzdálenější tyči si sbíhal stoper Ely, ještě jeden potřebný krok navíc mu ale scházel.
     
    6
    Obrovská šance domácího celku, který nebyl ke vstřelení vedoucí branky tohoto mače ale vůbec daleko! John Guidetti vyhrál ve vápně důležitý hlavičkový souboj a sklepl míč pro Pedrazu, ten ale z bezprostřední blízkosti trefil břevno.
     
    7
    Alavés je zatím jasně aktivnějším celkem. Pedraza se tentokráte pasoval do role nahrávače, s míčem přilepeným u nohy se protáhl až na kraj šestnáctky, odkud nalezl Guidettiho, tomu ale přízemní pokus nevyšel ideálně.
     
    9
    Nápor ze strany domácích ještě pár okamžiků pokračoval, celé snažení Abelardovy družiny ale nepřesnou přihrávkou zazdil Manuel García. Útočit tak pro změnu mohou hosté.
     
    10
    Zakaria Bakkali si krásně narazil s hostujícím kapitánem Adriánem Lópezem, poté si ale míč poslal až příliš daleko od nohy, což byla voda na mlýn pro pozorně bránícího Martína.
     
    11
    Florin Andone se ocitl v pozici falešného křídla a nepočínal si vůbec zle. V souboji s nejistě couvajícím Martínem totiž vybojoval faul, La Coruňa tak bude zahrávat přímý kop.
     
    12
    Nutno poznamenat, že hosté s nařízenou standardní situací nenaložili vůbec zle. Po načechraném centru a sklepnutí od jednoho ze svých kolegů se ke střele dostal Albentosa, Pina ale míč tečoval mimo tři tyče.
     
    13
    Následovala rozehrávka rohového kopu v podání Seedorfových hochů. Těm se ale tentokráte při standardní situaci nevedlo, obrana Alavésu si počínala suverénně, míč odhlavičkoval Laguardia.
     
    14
    Po několikaminutové odmlce o sobě směrem do útoku dali vědět i domácí fotbalisté, Ibai Gómez pro ně nakonec vybojoval další roh. Jeho rozehrávky se posléze sám ujal, obrana La Coruni ale byla připravena.
     
    15
    Možná až příliš volného prostoru teď na pravé straně dostal obránce Juanfran, jenž si hodlal narazit s Guilhermem, hostující středopolař ale svému kolegovi vrátil míč pouze na paty.
     
    16
    Zakaria Bakkali rozkmital své rychlé nohy, zvedl hlavu a přízemním centrem nalezl z druhé vlny si nabíhajícího Andoneho, ten se ale zdál býti celou situací spíše překvapen a vůbec nezakončil.
     
    17
    Hosté se vydali do bleskové protiakce, která jim málem přinesla vedoucí gól tohoto mače! Na konci této akce stál rychlonohý Bakkali, jenž z levé strany mířil ke vzdálenější tyči, o kousek ji ale minul.
     
    18
    V úvodu zápasu je k vidění hodně kopů od rohového praporku. Ten další měli k dispozici domácí, Manuel García ale svůj centr poslal pouze do náruče vybíhajícího Martíneze.
     
    20
    Na hřišti se poprvé rozvířily emoce, Luisinho totiž u postranní lajny tvrdě zajel do unikajícího Ibaie Gómeze, hlavní sudí ale do kapsičky pro kartu nesáhl, což se hostujícím hráčům a lavičce vůbec nezamlouvá.
     
    21
    Luisinho si znovu počínal za hranicí fotbalových pravidel a regulí, domácí tak zahrávali standardní situaci z poměrně zajímavé pozice, po Gómezově centru ale John Guidetti hlavičkoval mimo.
     
    22
    Albentosa se štěstím zastavil nebezpečný centr od Pedrazy, poté zvedl hlavu a vyslal dlouhatánský pas do běhu pro Andoneho, toho ale k míči díky dobré práci ve vzduchu nepustil Ely.
     
    24
    Poklidnou kombinaci Seedorfovy družiny přerušil až Luisinho, jehož zpětná nahrávka k Albentosovi nebyla ale vůbec vydařená, hostujícímu stoperovi ale na pomoc včas přispěchal pohotový gólman Martínez.
     
    25
    Luisinho konečně zaznamenal nějaký pozitivní moment, když se parádně zorientoval a vymyslel chytrou kolmici pro Andoneho, toho ale těsně před šestnáctkou zastavil ve skluzu hrající Duarte.
     
    26
    Úvod utkání byl z obou stran velice živý, jak domácí, tak hosté hráli velmi ofenzivně. V posledních minutách se ale hra hodně uklidnila, šance ze zápasu poněkud vymizely.
     
    27
    Zakaria Bakkali zatlačil na rozehrávajícího Junfrana, poté se dobře zorientoval a nalezl z druhé vlny si nabíhajícího Guilhermeho, který vypálil z první, rána mu ale absolutně nesedla.
     
    28
    Víctor Laguardia se vydal na ofenzivní výlet, který zakončil dlouhým pasem pro ve vápně se pohybujícího Munira. Ten z první sklepával lépe postavenému Guidettimu, švédskému útočníkovi ale zakončení znemožnil Bóveda.
     
    29
    Hra je přerušena, na trávníku totiž po střetu s Garcíou zůstal ležet Zakaria Bakkali, kterému se zpět na nohy opravdu dvakrát nechce. Doufejme, že se nebude jednat o nic vážného.
     
    30
    Krohn-Dehli si ve středu hřiště doslova došel pro faul od napadajícího Piny. Hosté ale nikam nespěchají a místo rozehrávky na obrannou polovinu soupeře otočil dánský záložník hru směrem vzad.
     
    31
    Zakaria Bakkali je zpět na place a znovu svými rychlými výpady zaměstnává obranné řady soupeře. Nyní se přes Martína dostal až k centru, balon ale na přední tyči zablokoval Rodrigo Ely.
     
    32
    Není sporu o tom, že Zakaria Bakkali je nejaktivnějším mužem na hrací ploše. Nyní si belgický mladík pohledně narazil s Pérezem, nachystal si balon na silnější pravačku, branku soupeře ale přestřelil.
     
    34
    Poněkud překvapivě tempo hry v posledních minutách určují svěřenci bývalého fenomenálního záložníka Seedorfa. Alavés působí hodně pasivním dojmem, naopak La Coruňa podniká jeden výpad za druhým.
     
    35
    Guilherme roztáhl hru na Juanfrana, který se rozhlédl a přesným centrem nalezl na hranici šestnáctky číhajícího Lucase Péreze, ten ale z voleje netrefil kulatý nesmysl vůbec čistě.
     
    36
    Konečně o sobě dali vědět také domácí fotbalisté. Pedraza lehoučkým obloučkem nalezl Munira, který míč chvíli podržel a poté jej předložil Pinovi, jeho rána pravačkou si ale cestu mezi tři tyče nenašla.
     
    37
    John Guidetti byl ve snaze zpracovat si míč po přihrávce od Gómeze faulován Krohnem-Dehlim, domácí tak budou zahrávat přímý kop, ke kterému se opět staví Ibai Gómez.
     
    37
    Michael Krohn-Dehli se dopustil druhého faulu v krátkém časovém sledu, tentokráte to odnesl Alfonso Pedraza. Tentokráte už je dánský veterán potrestán žlutou kartou.
     
    38
    Ibai Gómez ale s dalším přímým kopem naložil mizerně, když na jeho centr neměl šanci dosáhnout nikdo ze spoluhráčů. Bude mít ale šanci na reparát, Andone totiž kousek za vápnem fauloval Guidettiho.
     
    39
    Dlouho nebylo jasné, zda se ke standardní situaci postaví Gómez nebo mladíček Munir. Nakonec padla volna na prvního jmenovaného, ten ale trefil pouze dobře postavenou zeď soupeře.
     
    40
    Domácí navíc zaváhali při návratu do defenzivy, po pravé straně se tak do zajímavého úniku prodral Lucas Pérez. Jeho centr ale nesnesl přísnější měřítka a stal se snadnou kořistí pro Pacheca.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývají necelé čtyři minuty. V utkání mezi Alavésem a La Coruňou jsme branku zatím neviděli, tak se nechme překvapit, zda bezbrankový stav vydrží i do přestávky.
     
    43
    S blížícím se koncem prvního poločasu tempo hry opět začínají určovat domácí fotbalisté, kteří vybojoval už několikátý rohový kop, obrana soupeře ale s jeho ubráněním opět neměla větší potíže.
     
    44
    Trochu to vypadá, že hosté jsou s aktuálním stavem a dosavadním průběhem utkání spokojeni, protože nyní poklidně kombinují na obranné polovině a rozhodně se nikam neženou.
     
    45
    Jejich pasivita se ale málem nevyplatila. Albentosa ve snaze o odklizení balonu doslova namazal Pedrazovi, ten ale se zajímavou možností nenaložil dobře a zacílil mimo tři tyče.
    45.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Nastavena nebyla ani jedna minuta, první půle je tedy za námi. Začátek utkání se nesl ve svižném tempu, první velkou šanci měli hosté, když Pedraza z bezprostřední blízkosti. Poté zápasové otěže převzali fotbalisté La Coruni, Bakkaliho pumelici scházely decimetry. S blížícím se koncem úvodního poločasu se oba celky zatáhly a na ofenzivu poněkud rezignovaly, na vedoucí trefu tak stále čekáme.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu, který právě odstartoval, vstupují oba celky bez jediné změny ve svých sestavách. Doufejme, že se dočkáme brzké branky, která by tempu hry opravdu výrazně pomohla.
     
    48
    Aktivněji se v úvodu druhého poločasu jeví domácí hráči. Po Pinově pasu se k centru z levé strany dostal Pedraza, v šestnáctce pak Albentosa míč raději odklidil na rohový kop.
     
    49
    Ten ale domácím opět nevyšel, a i nadále tak platí, že si oba celky s rozehrávkou rohových kopů v dosavadním průběhu tohoto utkání příliš neví rady.
     
    49
    O chvíli později ale měli domácí fotbalisté k dispozici další kop od rohového praporku, tentokráte už Martíneze přeci jen ohrozili. Z dobré pozice hlavičkoval García, brankář La Coruni byl ale na svém místě.
     
    51
    Hosté vstoupili do druhého poločasu opravdu velice pasivně, takovýto přístup by se jim rozhodně nemusel vyplatit. Další akcí Alevésu táhl obránce Duarte, vybojoval ale pouze autové vhazování.
     
    52
    Kombinace Abelardových svěřenců na obranné polovině soupeře nakonec vyústila v centr Ibaie Goméze, na který si naběhl obránce Duarte, do jeho rány ale obětavě padl Juanfran.
     
    53
    Juanfran vyslal na obrannou polovinu soupeře dlouhatánský pas, který Ely trochu podcenil, a nabídl tak zajímavou možnost Andonemu, jeho přihrávka pro Adriána Lópeze ale byla vystižena.
     
    54
    Aktivní Alofnso Pedraza se díky šikovným nohám protancoval až do pokutového území, tam už to ale s technickými kousky poněkud přehnal a o míč přišel, což mu hodně vyčítá Guidetti, který čekal na přihrávku.
     
    55
    Tomás Pina udělal rychlou kličku do strany, obešel Juanfrana a poté hodlal poslat míč do malého vápna před brankou La Coruni, proti ale byl blokující Raúl Albentosa.
     
    56
    Munir zpracoval míč po přihrávce od aktivní Pedrazy, poté si jej posunul na silnější levačku a prověřil pozornost Rubéna Martíneze, zamířil ale pouze doprostřed branky, kde hostující gólman číhal.
     
    57
    Většina akcí domácího týmu jde přes levou stranu, kde operuje hodně šikovný Pedraza. Ten se tentokráte okolo bránícího Juanfrana neprodral, alespoň však pro své kolegy vybojoval další roh.
     
    58
    Ibai Gómez nyní rozehrávku přenechal mladšímu Munirovi, jehož centr nebyl vůbec špatný, kontakt o hlavičku se snažícího Duarteho s brankářem Martínezem ale sudí posoudil jako nedovolený.
     
    59
    Teď měli hosté velké štěstí. Tomás Pina se totiž fantasticky zorientoval, na jeho parádní pas si poté sbíhal Pedraza, který se mohl řítit sám na branku soupeře, těsně před ním ale doslova v poslední možný okamžik zasáhl Bóveda.
     
    60
    Florin Andone vybojoval míč pro Lucase Péreze, jenž si jej poslal ale příliš daleko od nohy. Kmenový hráč londýnského Arsenalu dělal vše, co bylo v jeho silách, na hrací ploše už jej ale nezastihl.
     
    61
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali vedoucí branky tohoto mače, do vedení se zcela zaslouženě dostávají domácí fotbalisté, kteří v dosavadním průběhu druhé půle dominují! Pedraza nalezl na ose hřiště číhajícího MUNIRA, který si míč posunul na svou silnější levačku, s ničím se nepáral a nekompromisní bombou pod horní tyč překonal Martíneze.
    61. MUNIR - 1:0
     
    63
    Inkasovaná branka hostující tým viditelně rozhodila. Juanfran byl napadán aktivním Pedrazou, se kterým měl plné ruce i nohy práce. Nakonec dokázal míč poslat k Bakkalimu, ten si ale nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    64
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Michael Krohn-Dehli, přichází Pedro Mosquera.
     
    65
    Pedrazovi tentokráte utekl míč až za postranní lajnu, kupředu se tak mohl vydat Lucas Pérez. Domácí si ale křídelníka La Coruni hodně všímají, což potvrdili i nyní, když jej zdvojili a po chvilkovém boji i připravili o míč.
     
    66
    Hostující hráči se zlobí na hlavní sudího. Manuel García totiž zaváhal při rozehrávce a v souboji s Guilhermem o míč přišel, záložník Turcos si ale, dle názoru hlavního rozhodčího, pomohl faulem.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Zakaria Bakkali (Deportivo La Coruňa).
     
    69
    Hostující fotbalisté se začínají přeci jen herně osmělovat a vydávají se kupředu. Jejich akci tentokráte táhl Adrián López, který hodlal kombinovat s Andonem, ten mu ale balon vrátil velice nepřesně.
     
    70
    Do konce utkání zbývá posledních dvacet minut, k vítězství jsou zatím blíže domácí fotbalisté. Dokáže se La Coruňa zvednout a ještě zadělat na dramatický závěr?
     
    71
    John Guidetti si parádně zaběhl na pas od Martína, ve snaze o zakončení ale nešťastně podklouzl. I tak ale zvládl míč přesunout k Pedrazovi, jehož přízemní ránu zastavil Juanfran.
     
    72
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází John Guidetti, přichází Rubén Sobrino.
     
    73
    Střídající Mosquera vyhrál ve středu hřiště důležitý souboj s Pinou, poté vyslal na zteč rychlonohého Lucase Péreze. toho ale díky výtečně načasovanému obrannému skluzu dále nepustil Ely.
     
    74
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Zakaria Bakkali, přichází Federico Cartabia.
     
    75
    Deportivo Alavés mohlo zahrozit z dalšího rohového kopu, který vybojoval Pedraza společně s Duartem. Tentokráte domácí rozehráli na krátko, Pinovi ale v klíčový moment míč odskočil od kopaček.
     
    77
    Kvůli Guilhermeho ztrátě na polovině hřiště se hráči Alavésu vydali do rychlého přečíslení, které táhl střídající Sobrino. Svým pasem ale Pedrazu trochu zahnal, obranné řady hostí se poté už dokázaly zkonsolidovat.
     
    78
    Domácí málem vedli už o dvě branky! Munir byl ve svém úniku trochu zpomalen, míče se na to konto ujal Ibai Gómez, který se nijak dlouze nerozmýšlel a okamžitě vypálil, hosty ale už podruhé zachránilo břevno.
     
    80
    Po faulu na Cartabiu zahrávali hostující fotbalisté přímý kop. Míč do centra dění zkoušel zakroutit Guilherme, na hranici malého vápna ale míč do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky odhlavičkoval Laguardia.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Luisinho (Deportivo La Coruňa).
     
    81
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Eneko Bóveda, přichází Celso Borges.
     
    82
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ibai Gómez, přichází Hernán Pérez.
     
    83
    Na hřišti se s blížícím se koncem utkání začíná pořádně jiskřit. Do hlavičkového souboje teď jako smyslu zbavení vlétli Andone s Pinou, jejich srážku hůře odnesl hostující útočník, který vypadá hodně otřeseně.
     
    84
    Kdo čekal, že si La Coruňa v závěrečné desetiminutovce vypracuje nějaký tlak, musí být zklamaný. Hosté totiž směrem dopředu působí hodně bezradně, uvidíme, zda to změní další roh v jejich podání.
     
    85
    Ne, ani tentokráte to Seedorfově družině po rozehrávce od rohového praporku nevyšlo. Pro vysoký centr si totiž v pokutovém území vyšplhal pohotový brankář Pacheco a vyboxoval míč do bezpečí.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Munir (Deportivo Alavés).
     
    87
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Munir, přichází Álvaro Medrán.
     
    88
    Do už hodně otevřené obrany hostí se z levé strany přiřítil Alfonso Pedraza, který nakonec zakončoval přízemní ranou na zadní tyč, Rubén Martínez ale mohl zůstat v klidu.
     
    89
    Federico Cartabia po přihrávce od Andoneho ještě patičkou přenechával míč z druhé vlny si nabíhajícímu Luisinhovi, hostující obránce ale trefil pouze před sebou stojícího Martína.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty.
     
    90+1
    Na utkání mezi Alavésem a La Coruňou si našlo cestu 19 453 diváků.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté si počínají velice chytře a drží se s míčem na obranné polovině svého soupeře. Důležitou roli při získávání cenných vteřinek opět hraje Pedraza, jenž si vyměňuje míč s Duartem.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Rubén Sobrino (Deportivo Alavés).
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Deportivo Alavés nakonec poráží La Coruňu 1:0! Vzhledem k průběhu utkání můžeme říci, že se jedná o zasloužené vítězství, domácí totiž po většinu hrací doby byli aktivnější. V prvním poločase břevno trefil Pedraza, na druhé straně jen těsně vedle mířil Bakkali. Druhý poločas už vedoucí branku přinesl, v jednašedesáté minutě o výhře svěřenců trenéra Abelarda rozhodl Munir, s jehož dělovkou nemohl Martínez nic dělat.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:14.
     
    Ode mě je to vše, díky za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (20:25:27)

    Vojtěch Tůma

    Branky: 61. Munir (Pedraza)

    Karty:   86. Munir (DAL), 90+3. Sobrino (DAL) – 37. Krohn-Dehli (DEP), 68. Bakkali (DEP), 81. Luisinho (DEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:14.
    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Laguardia, Ely, R. Duarte – I. Gómez (82. H. Pérez), García, Pina, Pedraza – Munir (87. Medrán), Guidetti (72. Sobrino).
    Náhradníci: Sivera – Alexis, Sobrino, Krkić, D. Torres, H. Pérez, Medrán.

    Deportivo La Coruňa: R. Martínez – Juanfran, Bóveda (81. C. Borges), Albentosa, Luisinho – Guilherme, Krohn-Dehli (64. Mosquera) – Pérez Martínez, Adrián López, Bakkali (74. Cartabia) – Andone.
    Náhradníci: Tytoń – F. Navarro, Mosquera, Cartabia, Gil, C. Borges, Schär.

    Rozhodčí: Mario Melero – Manuel Torre, José Martínez

    Diváci: 19 453
    thejrc.org