Tábor – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 16:1 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 2:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 4:3 (po pr.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 3:2 (po pr.) | Písek – Pelhřimov 7:5 (kon.)
Bílina – Most 5:0 (kont.) | David Servis – Klatovy 3:2 (po pr.) | Děčín – Kobra 7:6 (po pr.)
Trutnov – Vrchlabí 1:2 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
NED Hockey Nymburk
Sobota 17.02.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne z Kotliny dnes vše. Děkuji vám za pozornost, přeji hezký zbytek víkendů a u dalších přenosů se těším na počtenou. (19:28:18)
     
    Favorizovaní Bruslaři se nakonec mohutně radují ze zisku dvou bodů, na které se pořádně nadřeli. Vítězství v prodloužení zajistil po nádherné individuální akci Luboš Voříšek. Díky ztrátě Žďáru nad Sázavou na ledě Tábora navýšili hráči Havlíčkova Brodu svůj náskok na čele tabulky na pět bodů.

    Střely na bránu: 47:25
     
    Konec zápasu.
     
    61:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí nakonec vydřeli druhý bod po nádherné akci LUBOŠE VOŘÍŠKA. Sympatický útočník se proháčkoval mezi trojicí soupeřů a svoji akci, která by se neztratila ani v soutěži o zlatou helmu, zakončil střelou mezi Kroftovy betony! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    60:28
    Díky práci Patrika Přidala se dostal do úniku Lukáš Endál, který roztáhl Michala Kroftu a bekhendem se jej snažil přestřelit, to se mu v obrovské rychlosti ale nepodařilo!
     
    60:21
    Jan Stehlík měl na zádech přilepeného Patrika Přidala, před kterým dlouho držel kotouč, nakonec o něj ale přišel.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Většina třetí třetiny se hrála v režii Havlíčkova Brodu, domácí ale trápila finální fáze. Nakonec se domácí přeci jen prosadili v přesilové hře zásluhou Patrika Přidala, základní hrací doba tak vítěze nepřinesla.

    Střely na bránu: 45:25
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Domácí se v závěru ještě tlačili do brankoviště po střele Davida Valy od modré čáry, Michal Krofta byl ovšem pozorný a udržel puk ve své moci.
     
    59:28
    Čeněk Novák ještě musí dávat pozor. Daniel Arnošt se dral mezi dvojici havlíčkobrodských obránců a vystřelil. Domácí brankář jeho pokus vytěsnil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    59:12
    Jan Milfait se dostal do zajímavé pozice, měl kolem sebe na okraji levého kruhu kousek prostoru, kotouč mu ale v poslední chvíli sjel z hole.
     
    58:42
    Hosté se už jenom brání. Jenže Bruslařům se přes obranný blok nedaří prosadit a musí rozehrávat znovu z vlastního pásma.
     
    58:18
    Dlouho rozehrávka se ale s úspěchem nesetkala a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po pravé ruce Čeňka Nováka.
     
    58:13
    Lehké nahození hostů zkontroloval lapačkou Čeněk Novák. K puku se pak přihlásili obránci, aby mohli založit další útočnou akci.
     
    57:34
    Jan Milfait přistrčil puk Davidu Valovi na modrou čáru. Ten si sním sjel blíže k levému hrazení a z nápřahu tvrdě vypálil, Michal Krofta ovšem jeho dělovku udržel ve výstroji.
     
    56:56
    Hosté jsou stále pod tlakem. Když se ve vlastním pásmu dostanou ke kotouči, tak jej jenom lehkým obloučkem pošlou do středního pásma, kde jej seberou znovu Bruslaři.
     
    56:13
    Havlíčkobrodští se dostali znovu na kotouč a spěchali dopředu, na modré čáře je ale zastavuje hvizd čárového rozhodčí vinou ofsajdu.
     
    55:50
    Bruslaři se i nadále tlačí dopředu. David Vala nahazoval puk na bránu ze středního pásma. Michal Krofta jej rychle vyklepal z lapačky a rozehrál na spoluhráče.
     
    54:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí i přes svůj zmar přesilovou hru osm sekund před jejím vypršením využívají a je vyrovnáno. Před brankovištěm zblízka střílel PATRIK PŘIDAL a už to vypadalo, že puk zůstane pod hostujícím brankářem. Kotouč za něj ovšem propadl a pomaličku se doklouzal za brankovou čáru! Asistence: Lukáš Endál.
     
    54:08
    Jiří Vašíček nahodil puk na bránu a Michal Krofta okamžitě přenechal puk Tadeáši Hejdovi. Ten jej vyhodil z pásma tak, že přinutil Čeňka Nováka k zákroku lapačkou.
     
    53:52
    Teď už se Bruslaři usadili v soupeřově pásmu, střela Davida Valy od modré čáry byla ale zblokována Janem Smejkalem.
     
    53:28
    Ani napodruhé se domácí v útočném pásmu příliš neohřáli. Puk znovu míří do pásma Havlíčkova Brodu.
     
    53:02
    Středočeši byli na buly šikovnější a o mantinel posílají puk až za Novákovu svatyni.
     
    52:58
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Eliáš – 2 min., hákování).
     
    Utkání sleduje 633 diváků.
     
    52:38
    Bruslaři jsou v tlaku, Nymburk teď vyhazuje jenom na zakázané uvolnění. Domácí své optické převahy ovšem nedokáží využít a nevytvořili si žádnou výraznější šanci.
     
    52:22
    Bruslaři se bleskově dostali zpátky do útoku. Luboš Voříšek z pravé strany nahazoval puk na hostujícího brankáře. Z něho kotouč nevypadl a bude se tak vhazovat po jeho levici.
     
    51:56
    David Vala v nouzi plácl do kotouč na modré čáře, jeho pokus na bránu nemířil.
     
    51:09
    Tomáš Semrád posunul od modré čáry puk k Lukáše Endálovi, jenž zblízka Michala Kroftu neprostřelil.
     
    50:26
    Bruslaři se ale v útoku neudrželi a naopak museli spěchat zpátky. Nahozený kotouč schoval pod lapačku Čeněk Novák a z tribun se ozývá pískot.
     
    50:14
    Útočnou modrou čáru přešel Petr Kuchta, jenž z kruhu nahodil puk na bránu tak, aby vybojoval alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    49:44
    To je mizérie. Domácím se teď nedaří vůbec nic. Pokus o založení útočné akce skončil pouze zakázaným uvolněním.
     
    49:28
    David Vala při pokusu o rozehrávku našel pouze Daniela Koloucha, který se ale daleko nedostal. David Vala si vzal kotouč zpátky.
     
    48:24
    Středočeši teď zavařili domácí obraně. Ke střele se sice nakonec nedostali, hosté se ale za dalším gólem příliš hnát nemusí.
     
    47:48
    Bruslaři mají kotouč více pod na svých holích, těžko se s ním ale dostávají do útočné třetiny.
     
    47:01
    Tadeáš Hejda je zpátky na ledě, tato početní výhoda se domácím příliš nevyvedla. Čas na vyrovnání rychle ubývá.
     
    46:30
    Bruslaři ztratili kotouč a hosté se řítili do přečíslení dvou na jednoho. Jan Stehlík ale nepředložil kotouč Danielu Arnoštovi tak, jak by potřeboval, a Čeněk Novák pomalý kotouč vykopl betony.
     
    45:42
    Lukáš Endál z pravé strany posílal puk mezi kruhy na Patrika Přidala. Ten ale kotouč proti dvěma obráncům neudržel a hosté se osvobodili.
     
    45:05
    Domácí vyhráli buly a na modré hned napřáhl ke střele Jiří Vašíček, jeho prudký projektil ale do sítě nezamířil.
     
    45:01
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Hejda – 2 min., podražení).
     
    44:21
    Bruslaři se znovu přesunuli dopředu, nahození Davida Valy Michal Krofta raději podržel ve výstroji tak, aby se hra přerušila.
     
    43:47
    David Michálek je zpátky ve hře. Jiří Vašíček se na levé straně vyhnul hostujícímu obránci a předložil puk před brankoviště právě Davidu Michálkovi, jeho bekhendový pokus ztroskotal na betonech Michala Krofty.
     
    43:26
    Čeněk Novák vyrazil další pokus Středočechů. K odraženému puku se dostali domácí obránci a odpálili jej přes všechny čáry.
     
    42:56
    Hosté zůstali i nadále na puku v útočném pásmu. Čeněk Nová nadvakrát zastavil hostujícího střelce pálícího z pravého kruhu, následně si poradil i s pokusem Aleše Knesla od modré čáry.
     
    42:14
    Aleš Knesl vypálil od modré čáry do betonů Čeňka Nováka, odražený kotouč odklidili domácí obránci. O chvilku později od modré pálil také Jan Stehlík, ten ale mířil mimo.
     
    41:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Michálek – 2 min., vysoká hůl).
     
    41:33
    David Michálek vrazil do útočného pásma po pravé straně a zadovkou chtěl přenechat puk Janu Milfaitovi, přihrávku mu ale nevyšla podle představ.
     
    41:02
    Jiří Vašíček vyslal dopředu na pravém křídle rozjetého Lukáše Endála, ten byl ale u hrazení zastaven a puk zůstal pod jeho tělem. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    40:16
    Po buly hráli s pukem sice hosté, Bruslaři ale díky dobrému napadání soupeře a kotouč obrali a mohou sami zaútočit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Nymburk vytěžil z minima maximum. Do šancí se příliš nedostával, přesto se díky dvěma brankám Jana Stehlíka dostal do trháku. Na poslední branku hostů v přesilové hře brzy zareagoval Jan Milfait, jehož gól vlil Bruslařům čerstvou krev do žil. Havlíčkův Brod se dostal do náporu, branku z něj ale nevytěžil a před třetí třetinou, která začne přibližně v 18:42, má jednobrankové manko.

    Střely na bránu: 32:16
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:43
    Patrik Přidal spěchal za vyhozeným kotoučem, ke kterému měl blíž Michal Krofta. Blížícím se útočníkem Havlíčkova Brodu se nenechal znervóznit a rozehrál na spoluhráče za vlastní bránou.
     
    39:04
    Daniel Arnošt opouští trestnou lavici, Středočeši se tentokrát ubránili.
     
    39:02
    Až teď se to podařilo Janu Milfaitovi, který se dostal ke dvěma střelám z pravé strany. Byl ovšem v ostrém úhlu a Michal Krofta si bližší tyč pohlídal.
     
    38:48
    Havlíčkobrodští se nemohou přes střední pásmo dostat do útočného pásma. Když už se jim to podaří, hosté jim kotouč odeberou a vyhodí přes všechny čáry.
     
    38:22
    Nic vážného to naštěstí nebylo, Lukáš Endál je zpátky na ledě a teď se dostal do ofsajdu, když byl Patrik Přidal přibržděn před modrou čarou.
     
    38:09
    Štěpán Štěpánek tvrdě narazil Lukáše Endála u mantinelu. Domácí útočník je viditelně otřesený a hra se tak přerušuje.
     
    37:31
    Luboš Voříšek střílel na bránu, před kterou ještě číhali na dorážku David Michálek s Janem Milfaitem, puk ale z Michala Krofty nevypadl.
     
    37:10
    Domácí podle čárového rozhodčí puk na modré čáře po vyhrané buly neudrželi a po odpískaném ofsajdu se bude vhazovat.
     
    37:04
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Arnošt – 2 min., podražení).
     
    36:35
    Lukáš Endál si všiml, jak si mezi kruhy najíždí Tomáš Semrád. Kromě Lukáše Endála si jej ale všiml také Štěpán Štěpánek, který přihrávku zastavil.
     
    35:55
    Petr Kuchta zavezl puk dopředu po pravé straně a hned se jej snažil cpát na bránu, nymburský obránce jeho záměr ale přečetl a puk zachytil.
     
    35:19
    Kombinace Bruslařů vypadala trošku krkolomně, David Vala nakonec přeci jen vystřelil od levého hrazení. Michal Krofta s jeho pokusem ovšem příliš problémů neměl.
     
    34:47
    Hosté se dostávají k puku jenom sporadicky, ale ani Bruslařům se příliš nedaří. Domácí mají problémy s přechodem středního pásma.
     
    33:42
    Havlíčkův Brod se žene za vyrovnáním. Z levého kruhu zkoušel štěstí Jiří Vašíček, kotouč po teči hostující hole ale zamířil mimo.
     
    32:56
    Puk se dostal do středního pásma, Lukáš Endál jej ovšem hned zase zavezl zpátky. Dokonce z pravého kruhu sám vystřelil, Michal Krofta jeho pokus udržel mezi rukou a tělem.
     
    32:40
    Havlíčkův Brod je stále na puku a kombinuje v útočném pásmu. Od vyrovnání jej zatím dělí střelba, Michal Krofta je aktuálně bez práce.
     
    31:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Také domácí přesilovou hru využili a na svého soupeře už ztrácí opět jenom jednu branku! Luboš Voříšek nabil na volej Davidu Valovi a Michal Krofta jeho ránu vyrazil jenom před sebe. Před brankovištěm se nejlépe zorientoval JAN MILFAIT a pohotově dorazil puk do brány! Asistence: David Vala, Luboš Voříšek.
     
    30:55
    Bruslaři vyhráli důležitou buly a začali kombinovat. Luboš Voříšek poslal puk na modrou čáru, střelu Davida Valy ovšem Michal Krofta vyrazil do rohu kluziště.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Hejda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:04
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Středočeši se rychle usadili zpátky v pásmu a přesilovou hru využívají. Jakub Loučka přihrál na spodek levého kruhu Janu Smejkalovi, který uviděl před brankovištěm JANA STEHLÍKA, jehož pohotová rána končí v síti a hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Asistence: Jan Smejkal, Jakub Loučka.
     
    29:38
    Hosté získali puk z buly a začali kombinovat, za bránou ale o kotouč přišli a domácí se tak mohli osvobodit.
     
    29:27
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vašíček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:04
    Po neúspěšném útoku Bruslařů mířil dopředu Jaroslav Kedršt, jeho přihrávku před brankoviště ale zastavil Tomáš Semrád.
     
    28:23
    Hosté zavřeli Bruslaře v jejich pásmu, puk ale obíhal hrazení hlavně za havlíčkobrodskou bránou, odkud Čeňku Novákovi nebezpečí nehrozilo.
     
    27:22
    Lukáš Endál se probil až mezi kruhy, jeho střela přes obránce mířila k tyči, Michal Krofta ji ovšem dokázal vyrazit.
     
    26:40
    Filip Eliáš si svůj trest odpykal a může se zapojit zpátky do hry.
     
    26:33
    Středočeši vystihli havlíčkobrodskou kombinaci a dlouhým vyhozením se osvobodili.
     
    25:46
    Domácí vystřídali a na ledě je druhá lajna Havlíčkova Brodu. Puk do útočného pásma zavezl Jan Milfait, jenž chtěl rychle přihrát před brankoviště, puk ale po bloku hostující obrany zamířil do ochranné sítě.
     
    25:25
    Domácí mužstvo dlouho kombinovalo a hledalo ideální pozici, na bránu ovšem nevystřelilo. Jiří Vašíček po obtížné přihrávce ztratil kotouč v rohu kluziště a hosté se osvobodili.
     
    24:40
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Eliáš – 2 min., držení).
     
    23:57
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Takovýhle začátek druhé periody si domácí nepředstavovali. JAN STEHLÍK obkroužil bránu, dostal se na spodek pravého kruhu, odkud z otočky vypálil. Puk prošel mezi betony Čeňka Nováka a zastavil se až v bráně! Bez asistence.
     
    23:33
    Tomáš Chlubna s David Kozlíkem mířilo do přečíslení dvou na jednoho, prvně jmenovaný ovšem poslal svému spoluhráči puk na paty a z akce tak nic nebylo.
     
    22:36
    Tomáš Chlubna dostal kotouč k levému hrazení, odkud jej poslal na bránu. Michla Krofta se zaskočit nenechal a puk ze vzduchu stáhl lapačkou.
     
    21:55
    Jan Milfait nabral rychlost. Na levém křídle se dostal za úroveň brány, zadovkou ale ještě přihrál Davidu Michálkovi, jehož střela skončila na pravém betonu Michala Krofty.
     
    20:54
    Lukáš Endál objel bránu a přes brankoviště hledal Tomáše Ludvíka, hostující obránci ale do přihrávky stačili sáhnout. Centr první formace ještě posouval puk na Patrika Přidala, který plácl do puku, ale Michal Krofta jej vyrazil.
     
    20:09
    Středočeši se po vyhrané buly okamžitě tlačili dopředu, střelu Jana Smejkala zablokoval Tomáš Semrád.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Domácí mužstvo začalo očekávaným tlakem a vytvořilo si několik zajímavých šancí, jenže pak přišla studená sprcha, když hosty poslal do vedení Jaroslav Kedršt. Bruslařům chvíli trvalo, než se z inkasované branky oklepali, postupně ovšem znovu přebírali iniciativu. Nakonec se Havlíčkovu Brodu po střele Jiřího Kopice podařilo vyrovnat.

    Střely na bránu: 21:11

    Druhá perioda začne přibližně v 17:52.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Petr Kuchta zamířil z trestné lavice rovnou dopředu a po přesném pasu domácích obránců mířil sám na brankáře! Svoji akci zakončil bekhendovým blafákem, Kroftův beton ale nepřehodil a stav je stále nerozhodný!
     
    19:31
    Petr Kuchta opouští trestnou lavici a okamžitě se zapojuje do hry.
     
    18:59
    Teď už se Bruslaři brání lépe a opakovaně dostali kotouč až na opačnou stranu hřiště.
     
    18:26
    Přesilovkovou kombinaci znovu zakončoval Daniel Arnošt. Jeho střelu z pravého kruhu Čeněk Novák vyrazil rukavicí.
     
    18:04
    Tomáš Ludvík je na ledě a Bruslaři se brání ve čtyřech, stále jsou ovšem pod tlakem a domácí brankář musí zasahovat.
     
    17:54
    Početní výhoda hostů se po faulu Petra Kuchty zvýrazňuje. Daniel Arnošt pálil z mezikruží jenom do výstroje Čeňka Nováka.
     
    17:31
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., hákování).
     
    17:23
    Tadeáš Hejda je zpátky na ledě, Středočeši budou hrát zkrácenou přesilovou hru.
     
    17:15
    Jiří Kopic na vlastní modré čáře ztratil kotouč, svoji chybu ale za chviličku napravil. Následně se sám po pravém křídle vydal dopředu, jeho střela z vrcholku kruhu ale skončila na chráničích Jaroslava Rittiga.
     
    16:09
    Nymburk vyhrál buly v útočném pásmu a Aleš Knesl okamžitě pálil od modré čáry, jeho pokus byl však nepřesný a rozezvučel pouze plexisklo za bránou.
     
    16:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Ludvík – 2 min., podražení).
     
    15:23
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Hejda – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po vyhrané buly přihrál Jan Milfait JIŘÍMU KOPICOVI k pravému mantinelu. Mladý obránce vystřelil ze zdánlivě beznadějné pozice, jeho střela ovšem Michala Kroftu dokonale překvapila a skončila za jeho zády! Asistence: Jan Milfait, Luboš Voříšek.
     
    14:37
    Na druhou stranu stranu okamžitě uháněl Patrik Přidal, jeho střela od pravého hrazení mířila do Kroftovy náruče.
     
    14:31
    Lukáš Endál neudržel u modré čáry kotouč a dopředu pelášil Jakub Loučka. Výborně se ovšem vrátil David Vala v poslední chvíli mu kotouč vypíchl.
     
    13:51
    Jan Milfait poslal dopředu Jakuba Šuhaje, který napřáhl na úrovni levého kruhu, jeho přízemní střela trefila Michala Kroftu do betonu.
     
    12:34
    Jan Milfait nevěřícně rozhazuje rukama. Z levé strany mířil sám na brankáře, krásným manévrem jej poslal k ledu a měl před sebou odkrytý vršek brány, jenže jej přestřelil! Vhazovat se tak bude jen ve středním pásmu.
     
    12:11
    Hosté se s ničím nerozpakují. Ihned po vyhrané buly pálí na bránu, jako teď Daniel Kolouch. Brankář Novák znovu kryje.
     
    12:08
    Tomáš Semrád s Patrikem Přidalem šikovně využili pravidla o hybridním icingu, puk se ale od zadního hrazení odrazil k Michalu Kroftovi. Jeden z hostujících hráčů, který spěchal zpátky, narazil do brankové konstrukce a na hrací plochu musí ledaři, aby branku ukotvili zpět do své pozice.
     
    11:18
    Jan Milfait se po bleskovém průniku uvolnil stahovačkou, jeho rána v síti ovšem neskončila. Třetí nejproduktivnější hráč Havlíčkova Brodu se o podobný manévr pokoušel ještě na druhé straně, puk ale předržel a přišel o něj.
     
    10:54
    Čeněk Novák musel daleko z brány, protože se do otevřené obrany řítil Jakub Planý. Domácí brankář byl u puku první a raději jej přikryl lapačkou.
     
    10:09
    Jan Mašek se vydal na útočný výlet a jeho nebezpečnou střelu z pravé strany Čeněk Novák jenom vyrazil. Hostující obránce se dostal k odraženému kotouči, objel bránu a znovu zakončoval, havlíčkobrodský brankář si připisuje další zákrok.
     
    09:39
    Další útočnou akci vedl na pravém křídle Luboš Voříšek, jehož střelu z kruhu lapil připravený Michal Krofta.
     
    09:13
    Lukáš Endál vzal zodpovědnost na svá bedra a po pravé straně prošel přes trojici bránících hráčů. Hledal ještě zleva najíždějícího Jana Milfaita, puk k němu ale neprošel.
     
    08:26
    Bruslaři jsou jako opaření. Teď čelili přečíslení soupeře, v situaci dvou na jednoho vedl po levé straně kotouč Daniel Kolouch. Po jeho přihrávce se z první do puku opřel Jan Smejkal, na Čeňka Nováka ale nevyzrál.
     
    07:47
    Jakub Loučka dostal po buly puk na modrou čáru, odkud okamžitě vystřelil. Čeněk Novák měl co dělat, aby kotouč udržel ve své moci před Janem Stehlíkem, který si sjížděl na případnou dorážku.
     
    07:40
    Bruslaři odrazili hrozící nápor hostů a ujali se kotouče. Jenže při rozehrávce si teď příliš neporozuměli a pas Tomáše Semráda doputoval jenom na zakázané uvolnění.
     
    06:28
    Hosté jsou vstřelenou brankou výrazně povzbuzeni, Jaroslav Kedršt znovu pálil na bránu, jeho pokus z pravého kruhu vyrazil domácí brankář rukavicí do ochranné sítě.
     
    05:42
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání usadili v útočném pásmu, napomohla jim k tomu signalizovaná výhoda. Po Jakubu Loučkovi přebral kotouč JAROSLAV KEDRŠT, protáhl se až před brankoviště, kde trpělivě potáhl kotouč až ke vzdálenější tyči a pohodlně uklidil puk za Čeňka Nováka! Asistence: Jakub Loučka, Daniel Kolouch.
     
    05:07
    Jakub Planý přešel útočnou modrou a chtěl ukrýt střelu za obránce, jenže tu Jiří Kopic zablokoval a Čeněk Novák je stále bez práce.
     
    04:31
    Luboš Voříšek zavezl puk do útočného pásma po pravém křídle a z prostoru kruhu vyslal ránu na bránu, kterou Michal Krofta ukryl ve výstroji a nechal přerušit hru.
     
    04:18
    Jan Mašek opustil trestnou lavici a hosté hrají v plném počtu.
     
    03:54
    Jan Milfait hledal před brankovištěm Davida Michálka, po něm ještě pálil od modré čáry Kryštof Kulhánek, skóre se ovšem nemění.
     
    03:13
    Nymburk získal puk z buly a vyhodil jej až za domácí svatyni. Další útok Havlíčkova Bordu rozehrává David Vala.
     
    02:47
    Lukáš Endál si v přesilové hře pěti proti třem dlouho říkal o přihrávku, až ji nakonec dostal. Jeho pokus z vrcholku levého kruhu mířil těsně vedle. Hosté už se brání opět ve čtyřech.
     
    02:18
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Mašek – 2 min., hákování).
     
    01:47
    Po nahození Tomáše Semráda se odkryla před jedním z domácích hostující klec, útočník Bruslařů ovšem bránu vysoko přestřelil, hra se stěhuje do středního pásma.
     
    01:19
    Domácí se i nadále drželi v pásmu soupeře. Luboš Voříšek přihrál přes brankoviště Janu Milfaitovi, tomu ale v ostrém úhlu zakončení nevyšlo ideálně.
     
    00:59
    Bruslaři se po buly udrželi v útočném pásmu, střela Davida Valy skončila ve výstroji Michala Krofty.
     
    00:45
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Knesl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    00:16
    Na vhazování byli úspěšnější domácí a Jiří Vašíček zakládal první útok Havlíčkova Brodu. Před brankoviště sjížděl Patrik Přidal, kotouč mu ale v poslední chvíli utekl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní lajny už se staví kolem středového kruhu, zápas může začít!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád "C", Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kopic, Kříž, Balgalvis – Endál, Ludvík, Přidal – Michálek, Milfait "A", Voříšek – Kozlík, Kuchta, Chlubna – Šuhaj, Beneš

    NED Hockey Nymburk: Krofta (Špaček) – Loučka, Mašek, Knesl, Eliáš, Rittig, Hierman, Hejda – Smejkal, Arnošt, Stehlík, Štěpánek, Kedršt, Kolouch, Josefus, Eis "C", Planý, Král

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Musil, Jan Kleprlík.
     
    Letošní vzájemnou bilanci má o něco lepší domácí Havlíčkův Brod. Všechna tři utkání však skončila nejtěsnějším možným rozdílem a jen jedno z nich se rozhodlo v základní hrací době.

    07.10.2017 NED Hockey Nymburk – BK Havlíčkův Brod 2:1sn (0:0, 0:1, 1:0 – 0:0)

    Branky a nahrávky: 51. Vostřák (Šťastný), rozh. náj. Stehlík – 29. Milfait (Vala, Voříšek). Rozhodčí: Tomáš Battěk – Ondřej Žídek, František Štěpánek. Vyloučení: 7:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 349. Střely na branku: 32:53 (13:13, 10:16, 8:16 – 1:8). Průběh utkání: 0:1, 2:1sn.

    NED Hockey Nymburk: Skuhrovec (Formánek) – Kříž "A", Knesl, Žemlička, Rittig, Hofman, Mašek, Parrish – Šťastný, Josefus, Stehlík, Eis "C", Bičiště "A", Čapek, Planý, Kuzďas, Hierman, Král, Arnošt, Smejkal, Vostřák

    BK Havlíčkův Brod: Marek (Novák) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kříž, Havlík – Endál, Třetina "C", Přidal – Voříšek, Milfait "A", Šuhaj – Michálek, Kozlík, Beneš – Kuchta, Ludvík, Chlubna

    25.11.2017 BK Havlíčkův Brod – NED Hockey Nymburk 6:5 (1:0, 4:3, 1:2)

    Branky a nahrávky: 1. Přidal (Endál, Třetina), 22. Vašíček (Michálek, Třetina), 24. Voříšek (Kuchta, Vašíček), 24. Vašíček (Endál, Třetina), 32. Kulhánek (Šuhaj, Milfait), 54. Michálek (Endál, Kozlík) – 24. Arnošt (Stehlík, Planý), 33. Knesl (Rittig), 39. Smejkal (Eis, Knesl), 53. Mašek (Kuzďas), 60. Rittig (Arnošt, Planý). Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Klouda, Martin Musil. Vyloučení: 8:7, navíc Rittig (NYM) OT 10 min [NESP]. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 895. Střely na branku: 39:36 (15:9, 14:17, 10:10). Průběh utkání: 2:0, 2:1, 5:1, 5:4, 6:4, 6:5.

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, M. Kříž, Balgalvis, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Michálek, Kozlík, Chlubna – Kuchta, Ludvík

    NED Hockey Nymburk: Formánek (Skuhrovec) – O. Kříž "A", Hierman, Rittig, Mašek, Loučka, Knesl – Kolouch, Planý, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis "C", Josefus, Král, Kuzďas

    17.01.2018 NED Hockey Nymburk – BK Havlíčkův Brod 2:3p (0:0, 1:1, 1:1 – 0:1)

    Branky a nahrávky: 29. Planý (Loučka, Josefus), 53. Smejkal (Kříž, Loučka) – 24. Endál (Třetina, Přidal), 60. Milfait (Třetina, T. Semrád), 65. Milfait (Třetina). Rozhodčí: Tomáš Micka – Jan Schopf, František Štěpánek. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 247. Střely na branku: 31:42 (11:15, 6:11, 13:12 – 1:4). Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3p.

    NED Hockey Nymburk: Krofta (Vecka) – O. Kříž (A), Hejda, Knesl, Loučka, Rittig, Hierman – Mašek, Smejkal, Arnošt, Stehlík, Eis (C), Josefus, Bičiště (A), Štěpánek, Kedršt, Kolouch, Planý

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Horák, Kulhánek, Vala, Balgalvis, M. Kříž, Hrabaň – Přidal, Třetina (C), Endál – Voříšek, Milfait (A), Kozlík – Chlubna, Kuchta, Šuhaj – Homola, Ludvík, Beneš
     
    NED Hockey Nymburk už má jistotu, že si sezonu prodlouží o zápasy v play-off. Aktuálně okupuje šestou pozici, před Klatovy se ovšem nachází jen díky lepšímu skóre. Osmé České Budějovice na Středočechy ztrácí tři body.

    V posledních vzájemných zápasech s těmito soupeři byli úspěšní napůl. Klatovy porazili vysoko 9:1, David Servisu podlehli těsně 2:3. Poslední dvě utkání sehrál proti celkům z chvostu tabulky, Písek i Pelhřimov porazil shodně 4:1.

    Tahounem mužstva je Jan Stehlík (18+16), jenž je nejlepším střelcem a společně s Janem Smejkalem (11+16) a obráncem Jakubem Hiermanem (2+16) zároveň nejlepším nahrávačem.
     
    BK Havlíčkův Brod tři kola před koncem základní části stále drží první příčku, která by mu zaručila lepší postavení ve vyřazovacích bojích. Za zády drží žďárské Plameny.

    Ty minulou středu na svém ledě porazil 3:1, pak ale prohrál v Kolíně 3:6. Náskok Bruslařů tak činí pouhé tři body a kromě toho, aby se tým před blížícím se play off pozitivně naladil, má stále o co hrát.

    Kanadskému bodování vévodí kapitán Miroslav Třetina (23+37), jen o dva body méně nasbíral nejlepší střelec mužstva Lukáš Endál (26+32). Padesátibodovou hranici překročil také Jan Milfait (25+26), z obránců útok nejvydatněji podporuje Tomáš Semrád (10+30).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z 34. kola II. ligy skupiny Střed, ve kterém se střetnou mužstva BK Havlíčkův Brod a NED Hockey Nymburk. Utkání začíná v 17:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 15. Kopic (Milfait, Voříšek), 32. Milfait (Vala, Voříšek), 55. Přidal (Endál), 62. Voříšek (T. Semrád) – 6. Kedršt (Loučka, Kolouch), 24. Stehlík, 31. Stehlík (Smejkal, Loučka)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád "C", Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Kopic, Kříž, Balgalvis – Endál, Ludvík, Přidal – Michálek, Milfait "A", Voříšek – Kozlík, Kuchta, Chlubna – Šuhaj, Beneš
    NED Hockey Nymburk: Krofta (Špaček) – Loučka, Mašek, Knesl, Eliáš, Rittig, Hierman, Hejda – Smejkal, Arnošt, Stehlík, Štěpánek, Kedršt, Kolouch, Josefus, Eis "C", Planý, Král

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Martin Musil, Jan Kleprlík

    Diváci: 633
    thejrc.org