Olympijští sportovci z Ruska – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 7:2 (kon.)
konec
Olympijští sportovci z Ruska
6:2 (1:0, 2:2, 3:0)
Švýcarsko
Sobota 17.02.2018, 04:10 • Kwandong Hockey Centre • Olympijské hry - ženy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    59:08 Olga SOSINOVÁ - 6:2
     
    59:08
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Je hotovo! OLGA SOSINOVÁ vypíchla na modré čáře kotouč a pětadvacetiletá kapitánka Rusek pečetí vítězství svého týmu. Bez asistence.
    53:25 Anna ŠOCHINOVÁ - 5:2
     
    53:25
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    ANNA ŠOCHINOVÁ završuje skvělý výkon a dává nejspíš definitivní pojistku na ruský postup! Byť je v zápise zatím uvedena druhá asistence pro Ganejevovou, tak to byla právě Šochinová, kdo si vyměnil puk s Děrgačovovou, aby pak jen lehce zakončila do poloprázdné branky! Asistence: Jelena Děrgačovová a Liana Ganejevová.
    47:36 Jelena DĚRGAČOVOVÁ - 4:2
     
    47:36
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba tentokrát na švýcarské straně a Rusky ji trestají! JELENA DĚRGAČOVOVÁ měla po přihrávce Šochinové lehkou práci! Asistence: Anna Šochinová.
    38:53 Nina PIROGOVOVÁ - 3:2
     
    38:53
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    A Rusky najednou vedou, sotva se dostaly do pásma! Šochinová předala podél modré čáry kotouč Pirogovové, ta vypálila a před Schellingovou nejen že NINA PIROGOVOVÁ dobře stínila, ale lehce i změnila směr kotouče, který tak proskočil výstrojí švýcarské brankářky! Asistence: Liana Ganejevová a Anna Šochinová.
    33:53 Viktorija KULIŠOVOVÁ - 2:2
     
    33:53
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    A je znovu vyrovnáno! VIKTORIJA KULIŠOVOVÁ se nejlépe zorientovala před švýcarskou brankou a zametla do sítě kotouč vyražený Schellingovou! Asistence: Jekatěrina Smolinová.
    31:47 Lara STALDEROVÁ - 1:2
     
    31:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře otáčejí Švýcarky výsledek a poprvé v utkání vedou! LARA STALDEROVÁ si vybruslila od mantinelu až do koncovky a pak přesně vymetla růžek branky Naděždy Morozovové! Asistence: Phoebe Stänzová a Alina Müllerová.
    20:48 Alina MÜLLEROVÁ - 1:1
     
    20:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nádherný gól švýcarského týmu! Meierová předala v obranném pásmu kotouč ALINĚ MÜLLEROVÉ, která prokličkovala celým kluzištěm až do přímého souboje s Morozovovou, které nasadila perfektní blafák na bekhend a zapíchla puk pod víko! Asistence: Christine Meierová.
    07:22 Anna ŠOCHINOVÁ - 1:0
     
    07:22
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Obrovská švýcarská chyba na modré útočné čáře a vteřinu před návratem první vyloučené hráčky Rusky při hře třech proti pěti skórují! ANNA ŠOCHINOVÁ ujela všem, nasadila Schellingové dlouhou kličku a pak nekompromisně poslala puk do sítě! Bez asistence.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 8. Šochinová, 34. Kulišovová (Smolinová), 39. Pirogovová (Ganejevová, Šochinová), 48. Děrgačovová (Šochinová), 54. Šochinová (Děrgačovová, Ganejevová), 60. Sosinová – 21. Müllerová (Meierová), 32. Stalderová (Stänzová, Müllerová)


    Olympijští sportovci z Ruska: Morozovová (Alexandrovová) – Ganejevová, Pirogovová, Batalovová, Nikolajevová, Lobovová, Tkačovová, Gončarenková – Běljakovová, Děrgačovová, Šochinová – Pavlovová, Sosinová, Kanajevová – Kadirovová, Smolinová, Ďupinová – Starovojtovová, Štarjovová, Kulišovová – Lichačjovová.
    Švýcarsko: Schellingová (Alderová) – Gassová, Meierová, Altmannová, Bullová, Zollingerová, L. Benzová, Sigristová, Wetliová – Rüediová, S. Benzová, Müllerová – Stalderová, Raselliová, Stänzová – N. Waidacherová, I. Waidacherová, Rüeggová – Forsterová, M. Waidacherová, Allemannová.
    thejrc.org