Zlaté Moravce – Trnava 1:4 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (0:3)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 17.02.2018, 16:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojované! Futbalisti Trnavy zvládli pozíciu favorita a do jarnej časti súťaže vstupujú pomerne ľahkým víťazstvom 4:1. Už v prvom dejstve strelili tri góly, čo bol základ ich úspechu. V druhom polčase začalo husto snežiť, podmienky na futbal boli skutočne náročné, ale napokon to zverenci Nestora El Maestra zvládli. Za domácich strelil čestný gól Ondřej Šašinka, keď v záverečnej desaťminútovke premenil pokutový kop. Ja vám ďakujem za pozornosť a pozývam vás sledovať textové prenosy z Fortuna ligy aj zajtra. (17:57:06)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Anton Sloboda sa stihol vrátiť a dokonca si vybojoval faul v súboji s Marekom Rigom. Brankár Martin Vantruba tak bude môcť poslať loptu opäť až na útočnú polovicu trnavského mužstva.
     
    90
    Hlavný rozhodca k dnešnému duelu pridáva ešte dve minúty. O výsledku je rozhodnuté, a tak v náročných podmienkach skutočne nemá dlhé nastavenie žiadne opodstatnenie.
     
    89
    Vachtang Čanturišvili sa dostal k lopte na hranici pokutového územia domáceho tímu. Technicky vystrelil pravačkou, ale Pavel Kováč vytesnil loptu na roh.
     
    88
    Striedajúci Reagy Ofosu sa prezentoval peknou akciou z pravej strany. Jeho následný center smerujúci do šestnástky ale upratal do bezpečia Miloš Nikolić.
     
    87
    Ľubomír Urgela sa teraz pekne obtočil okolo Borisa Godála. Jeho následnej strele ale chýbala razancia. Martin Vantruba si bez najmenších problémov dokázal poradiť.
     
    86
    Hostia sa teraz snažili prekvapiť súpera dlhou loptou za obranu. Tesne za poliacim kruhom si prihrávku prebral Marvin Egho, ale hlavný rozhodca píska postavenie mimo hru.
     
    84
    Domácich futbalistov strelený gól evidentne povzbudil. Teraz si vybojovali rohový kop, no po centri Ewertona Paixao da Silvu sa do zakončenia nedostali.
     
    83
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci futbalisti sa dočkali aspoň čestného gólu. Exekútorom pokutového kopu bol český útočník ONDŘEJ ŠAŠINKA. Ten poslal loptu po pravej ruke brankára hostí. Strela nebola najlepšie umiestnená, no domáci hráč mal šťastie, že Martin Vantruba neuhádol smer strely.
     
    82
    Ešte pred pokutovým kopom budeme svedkami ošetrovania na strane hostí. V šestnástke zostáva ležať Matúš Čonka. Priznám sa, že som si nevšimol kontakt so súperom, ktorý hráča Trnavy bolel.
     
    81
    Zlaté Moravce budú kopať pokutový kop! Po spomínanom rohovom kope z pravej strany si pomohol nedovolene jeden z trnavských hráčov, a tak Jozef Pavlík ukazuje na biely bod.
     
    80
    Domáci futbalisti budú rozohrávať rohový kop z pravej strany, keď dobre zapracoval Juraj Kotula. Loptu si už berie do svojich rúk Ewerton Paixao da Silva a následne ju pošle do šestnástky.
     
    79
    Na hraciu plochu sa dostane aj skúsený Štefan Pekár. Vymení Jána Vlaska, ktorý odohral vydarený zápas. Bol motorom útočných akcii Trnavy a pri treťom góle si pripísal asistenciu.
     
    78
    Na hracej ploche sa opäť nehrá, pretože domáci organizátori musia odhrabať aspoň čiary, ktoré ohraničujú šestnástku. Ťažko by sa tak potom mohol pískať prípadný pokutový kop.
     
    76
    Na hracej ploche teraz budeme svedkami ošetrovanie jedného z domácich hráčov. Bohužiaľ, zo záveru televíznych kamier nie je badať, o ktorého hráča ide.
     
    75
    Do konca zápasu zostáva ešte štvrťhodina hry. Zlaté Moravce sa budú snažiť streliť aspoň čestný gól, no proti najlepšej defenzíve súťaže to nebudú mať jednoduché.
     
    74
    Hostia opäť išli trošku do otvorenej obrany, ale do streleckého zakončenia sa nedostali. Pavel Kováč dnes určite nebude spokojný, keďže zlikvidoval prakticky len technickú strelu Jána Vlaska.
     
    73
    Teraz sme videli akciu hostí, ale do streleckého zakončenia sa červeno-čierni nedostali. Dobrú prácu v defenzíve odviedol ak sa nemýlim domáci obranca Miloš Nikolić.
     
    72
    Zápas sa hrá skutočne v náročných podmienkach, ho hosťom to vadiť nemusí. Trnava drží svoje komfortné vedenie a teraz sa smerom dopredu príliš nehrnie.
     
    70
    Do konca zápasu zostáva záverečných dvadsať minút. S predstihom môžeme povedať, že Trnava vstúpi do jarnej časti súťaže výborne a pripíše si na konto cenné tri body z ihriska Zlatých Moraviec.
     
    69
    Hostia teraz dlho držali loptu na svojich kopačkách. Po nepresnom pase sa ich akcia síce skončila, no v hre budú pokračovať vhadzovaním Matúša Čonku.
     
    68
    Martin Vantruba bol na svojom mieste. Po ľavej strane sa presadil Ondřej Šašinka, ale jeho následný center smeroval len do rukavíc brankára, ktorý je kmeňovým hráčom pražskej Slávie.
     
    67
    K pohotovej strele spoza pokutového územia sa dostal Juraj Kotula. Jeho half-volej smeroval vedľa pravej žrde, a tak bude nasledovať len odkop od brány Martina Vantrubu.
     
    66
    Nestor El Maestro robí druhé striedanie v dnešnom dueli. Opäť je to výmena hráčov s rovnakým postom. Ivan Hladík nahradzuje Martina Tótha.
     
    65
    Domáci sa dostali do zakončenia po rohovom kope, ale opäť veľmi dobre zasiahol pred Ľubomírom Urgelom hosťujúci kapitán Boris Godál.
     
    64
    Domáci futbalisti prepadli v strede ihriska, čo sa snažili využiť Trnavčania. Na konci rýchleho brejku bol Vachtang Čanturišvili, ale svojim technickým zakončením neuspel.
     
    63
    Po dobrom zákroku Borisa Godála mali domáci výhodu rohového kopu. Na hlavičkové zakončenie číhal Damián Bariš, ale Martin Vantruba ani tentokrát zasahovať nemusel.
     
    62
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj trnavský tréner. Na zasneženú hraciu plochu sa dostane Reagy Ofosu, ktorý je novou posilou tímu zo slovenského Ríma. Polhodinu pred koncom nahradí Erika Jirku.
     
    61
    Trnava dala gól!
    Hostia v druhom polčase strieľajú ďalší gól. Dostali sa do prečíslenia, akciu potiahol ANDREJ KADLEC a strelou spoza pokutového územia prekvapil skúseného Pavla Kováča. Toho zmiatol aj pomerne netypický odraz lopty od snehu.
     
    60
    Hodinu hry nám ukončila krídelná akcia Zlatých Moraviec. Juraj Kotula centroval z pravej strany, no našiel len pripraveného Martina Tótha alebo Andreja Kadleca.
     
    59
    Marek Rigo potiahol akciu domáceho tímu stredom ihriska. Tiesnený Antonom Slobodom ale nedokázal presnejšie prihrať na ľavú stranu, kam si už nabiehal iný striedajúci hráč Ľubomír Urgela.
     
    58
    Haris Harba sa zapojil do útočnej aktivity domáceho tímu. Po kontakte s obrancom súpera spadol na hraciu plochu v šestnástke Trnavy, ale hlavný rozhodca pokutový kop nepíska.
     
    57
    Striedajúci Ľubomír Urgela dostal peknú loptu za obrannú líniou súpera. Brankár Martin Vantruba ale dobre čítal hru, vybehol zo svojej brány a odkopol loptu do bezpečného priestoru.
     
    56
    Juraj Jarábek si v tejto chvíli vyčerpal všetky svoje striedania. Nevýrazný Cleber Silva Nascimento smeruje na lavičku náhradníkov – vymení ho Haris Harba.
     
    55
    Na ihrisku sa už niekoľko sekúnd nehrá. V Zlatých Moravciach sa rozsnežilo, a tak musela byť vymenená biela lopta za oranžovú. Okrem toho sa odhŕňajú aj čiary, ktoré vyznačujú šestnástky.
     
    53
    Zlaté Moravce zatiaľ nezlepšili svoj herný prejav v druhom polčase a nič nenasvedčuje tomu, že by ešte mohli trošku zdramatizovať priebeh dnešného duelu.
     
    52
    Ján Vlasko hrá skutočne fantastické stretnutie. Teraz takmer pripravil veľkú šancu Vachtangovi Čanturišvilimu, ktorý si nabehol za obranu súpera. Takmer hovoríme preto, lebo Gruzínec bol v ofsajde.
     
    51
    Teraz sme videli niekoľko ostrejších zákrokov v strede poľa. Hlavný rozhodca Jozef Pavlík musí krotiť emócie, no tentokrát ešte nevyťahuje zo svojho vrecka žltú kartu.
     
    50
    Hostia mali výhodu priameho kopu z ľavej strany. Ján Vlasko parádnym centrom našiel Marvina Egha, ale rakúsky útočník hlavičkoval cez Damiána Bariša len do brvna domácej brány.
     
    49
    Ján Vlasko sa dostal k lopte v pokutovom území súpera. Včas k nemu ale pristúpil kapitán Martin Chren a dokázal zblokovať jeho strelecký pokus pravačkou.
     
    48
    Hostia sa po rohovom kope nepresadili a o niekoľko sekúnd neskôr dopriali rovnakú výhodu hráčom v bielych dresoch. Trnavskej obrane ale pomohol Marvin Egho, ktorý poslal loptu do bezpečia.
     
    47
    Erik Jirka prenikal po pravej strane. Napokon ho stihol zastaviť Denis Horník, a tak bude môcť Vachtang Čanturišvili rozohrať ďalší rohový kop aktuálneho lídra tabuľky.
     
    46
    V úvodnej minúte prvého polčasu sa dostal k lopte na hranici pokutového územia Marvin Egho. Ten si to pripravil na ľavačku, vystrelil, ale Pavlovi Kováčovi pomohol blok jedného z domácich hráčov.
     
    46
    Domáci tréner urobil počas prestávky jedno striedanie. Ľubomír Urgela je novým hráčom na hracej ploche. Naopak, po prvom dejstve sa zápas skončil pre Roberta Bartolomeua.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas dnešného zápasu vyznel jasne pre aktuálneho lídra Fortuna ligy. Trnavčania sa v priebehu štvrťhodiny trafili do čierneho hneď trikrát, čím spravili veľký krok k víťazstvu. Po chybe Pavla Kováča otvoril skóre Vachtang Čanturišvili, následne po rohovom kope skóroval Yasin Pehlivan, no a gólový účet zápasu nateraz uzavrel Marvin Egho. Rakúšan dostal loptu za bránkovú čiaru aj v 36. minúte duelu, no tentokrát ho o gól pripravil ofsajdový verdikt Romana Slyška. Druhý polčas sa začne po 15-minútovej prestávke.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Ewerton Paixao da Silva posunul loptu do priestoru ľavého krídla, kam mu nabehol Martin Chren. Ten následne centroval ľavačkou, no obrancom Trnavy vypomohol aktívny Vachtang Čanturišvili.
     
    43
    Na druhej strane bol faulovaný Marvin Egho, a tak mali priamy kop pre zmenu hostia. Center Jána Vlaska prepadol do šestnástky domáceho tímu, ale tentokrát loptu hráči v bielom upratali do bezpečia.
     
    42
    Výhodu štandardnej situácie domáci nezvládli podľa svojich predstáv. Po centri do pokutového územia sa previnili útočným faulom, čo neuniklo pozornosti Jozefa Pavlíka.
     
    41
    Domáci futbalisti budú mať výhodu priameho kopu, keďže bol faulovaný Ewerton Paixao da Silva. Brazílčan je trošku otrasený, ale vyzerá to tak, že nebude musieť potrebovať ošetrovanie.
     
    40
    Trnavčania predviedli peknú krídlenú akciu. Erik Jirka posunul loptu na Andreja Kadleca, no jeho následný center dokázal odvrátiť do bezpečia domáci kapitán Martin Chren.
     
    39
    Tentokrát sa voči pravidlám previli aj hostia. Ján Vlasko fauloval, no všetko sa to udialo ďaleko od brány Martina Vantrubu. Ten hru naďalej sleduje z úctivej vzdialenosti.
     
    37
    Domácim futbalistom sa nedarí dostať súpera do úzkych. Určite sa na ich hre prejavuje aj strata Róberta Gešnábela, ktorý si to namieril do Ružomberka. Robert Bartolomeu sa zatiaľ príliš nepresadil.
     
    36
    Hostia sa po rohovom kope tešili už zo svojho štvrtého gólu, keď Marvin Egho šikovnou pätičkou prekonal Pavla Kováča. Rakúskemu útočníkovi ale pokazil radosť Roman Slyško, ktorý si všimol postavenie mimo hru.
     
    35
    Hostia predviedli ďalšiu peknú akciu. Matúš Čonka potiahol akciu po ľavej strane, následne spätnou prihrávkou našiel Jána Vlaska. Ten technicky vystrelil, no parádny zákrok predviedol Pavel Kováč.
     
    34
    Robert Bartolomeu získal loptu tesne pred pokutovým územím súpera. Následne sa snažil predrať do koncovky, no dobrým obranným zákrokom ho zastavil trnavský kapitán Boris Godál.
     
    33
    Hostia kontrolujú priebeh dnešného zápasu. Loptu držia na svojich kopačkách, no rozhodne sa nejako nehrnú smerom dopredu. Niet sa čomu čudovať, veď majú nahrané.
     
    32
    Domáci futbalisti sú poriadne frustrovaní. Namiesto nejakej strely pribúdajú na ich konto nedovolené zákroky. O ten posledný sa v strede ihriska postaral český útočník Ondřej Šašinka.
     
    31
    Juraj Jarábek reaguje na nepriaznivé skóre úvodným striedaním. Možno aj kvôli menším zdravotným problémom odchádza z ihriska Karol Karlík a približne na hodinu hry ho nahradí Marek Rigo.
     
    30
    Vachtang Čanturišvili získal loptu v strede ihriska a už s ňou smeroval k bráne súpera. Dobrým taktickým faulom bol ale zastavený, a tak vybojoval len priamy kop.
     
    29
    Postranný rozhodca Roman Slyško teraz ukázal svoje futbalové schopnosti, keď si pekne zažongloval s loptou. Následne ju poslal Andrejovi Kadlecovi, ktorý bude môcť vhadzovať.
     
    28
    Domácim futbalistom sa absolútne nedarí v prechodovej fáze. Martin Vantruba ešte nemusel riešiť prakticky žiadnu situáciu pred jeho pokutovým územím.
     
    27
    Trnava dala gól!
    Domáci futbalisti sú zrelí na uterák. Červeno-čierni strieľajú tretí gól zápasu. Ján Vlasko poslal pekný kolmý pas na MARVINA EGHA. Domáci Denis Horník márne signalizoval ofsajd a aj jeho zaváhanie Rakúšan nemilosrdne potrestal.
     
    25
    Tempo zápasu sa po dvoch rýchlych góloch opäť upokojilo. Ewerton Paixao da Silva sa snažil presadiť individuálne, ale proti presile hráčov súpera nemal veľa šancí na úspech.
     
    24
    Vachtang Čanturišvili bol faulovaný, ale hlavný rozhodcovia poskytol Trnavčanom výhodu. Hostia ju však nezužitkovali, pretože nepresným centrom sa prezentoval Matúš Čonka.
     
    23
    Erik Jirka v polovici prvého polčasu pekne odcentroval z pravej strany. Marvin Egho sa dostal k hlavičke, ale svoj pokus nasmeroval nad bránu Pavla Kováča. Ten tak bude môcť odkopávať.
     
    22
    Chyba Martina Chrena len dokumentuje trápenie domáceho tímu. Nikto pri kapitánovi Zlatých Moraviec nebol, no napriek tomu loptu poslal len do autu. Trnava tak bude vhadzovať v blízkosti šestnástky.
     
    20
    Domáci futbalisti sú zjavne rozhodení z toho, čo sa stalo v predošlých minútach. Postup do skupiny o titul sa im dvoma inkasovaným gólmi poriadne vzdialil.
     
    19
    Hlavný rozhodca Jozef Pavlík píska nedovolený zákrok jedného z hráčov hostí. Karol Karlík zostáva ležať na hracej ploche a zrejme bude potrebovať aj pomoc klubových lekárov.
     
    18
    Spartak Trnava vstúpil do jarnej časti sezóny skutočne vo veľkom štýle. Tesne po strelenom druhom góle získal ďalší roh, no center Jána Vlaska bez väčších problémov kryje Pavel Kováč.
     
    17
    Trnava dala gól!
    Hostia veľmi rýchlo zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch gólov. Po centri Vachtanga Čanturišviliho sa dostával do zakončenia Martin Tóth. Domáci obrancovia ho síce v nebezpečnom priestore zastavili, no následne nebol nikto pri osamotenom YASINOVI PEHLIVANOVI.
     
    16
    Marvin Egho sa dokázal presadiť v súboji s krajným obrancom Jurajom Kotulom. Ten napokon jeho center zblokoval, no hostia budú mať výhodu rohového kopu.
     
    15
    Ján Vlasko poslal pekný center do pokutového územia súpera. K hlavičke sa dostal jeden z hráčov hostí, no mieril len do dobre postaveného brankára Pavla Kováča.
     
    14
    Trnava bude mať výhodu priameho kopu. Vachtang Čanturišvili si dokázal dobre prikryť loptu telom a následne sa nechal faulovať Damiánom Barišom. Exekútorom štandardnej situácie bude Ján Vlasko.
     
    13
    Ján Vlasko získal loptu pred šestnástkou súpera. Následne ju chcel posunúť na Vachtanga Čanturišvili, no ten bol tentokrát dobre strážený domácimi obrancami.
     
    12
    Trnava dala gól!
    Hostia prvýkrát vystrelil do priestoru brány a okamžite sa im podarilo skórovať. VACHTANG ČANTURIŠVILI vystrelil spoza pokutového územia a zaznamenáva svoj piaty gól v sezóne. Jeho pokus bol rozhodne chytateľný, takže čisté svedomie nemôže mať skúsený Pavel Kováč.
     
    10
    Máme za sebou úvodných desať minút zápasu. Zatiaľ sa nehrá nejaký okúzľujúci futbal. Na hre oboch tímov sa určite podpisuje dlhá zimná prestávka i to, že v Zlatých Moravciach panuje pomerne chladné počasie.
     
    9
    Yasin Pehlivan nepríjemne spadol po hlavičkovom súboji na hraciu plochu. Pád na trávnik ho musel poriadne bolieť, ale napokon nebude musieť potrebovať ošetrovanie.
     
    8
    Erik Jirka dostal loptu do priestoru pravého krídla. Následne centroval do pokutového územia súpera, ale našiel len pripraveného obrancu Denisa Horníka. Ten loptu odhlavičkoval do autu.
     
    7
    Erik Jirka dostal veľa priestoru a chvíľu to vyzeralo, že bude postupovať sám na bránu. Martina Chrena obišiel, no zaváhanie domáceho kapitána dokázal včas napraviť defenzívne ladený Karol Karlík.
     
    6
    Ondřej Šašinka stratil loptu na polovici ihriska. Hostia okamžite založili rýchlu kontru, no tú pokazil nepresným pasom Vachtang Čanturišvili. Ten hľadal Rakúšana Marvina Egha.
     
    5
    Zlaté Moravce majú v úvode zápasu o čosi viac z hry. V domácom prostredí dnes nutne potrebujú bodovať naplno, aby ešte trošku ponaháňali šiesty Trenčín. Ten má o päť bodov viac.
     
    4
    Po centri z pravej strany sa lopta odrazila na hranicu pokutového územia. Odtiaľ skúsil vystreliť Ewerton Paixao da Silva, ale trafil len blokujúceho obrancu Martina Tótha.
     
    3
    Zlaté Moravce si na konci tretej minúty zápasu vypracovali štandardnú situáciu, keď bol faulovaný Robert Bartolomeu. Loptu si už berie Ewerton Paixao da Silva, ktorý pošle loptu do súperovej šestnástky.
     
    2
    Domáci futbalisti stratili loptu v strede ihriska. Erik Jirka sa následne kolmou prihrávkou snažil vysunúť svojho spoluhráča, no v poslednej chvíli dobre zakročil domáci kapitán Martin Chren.
     
    1
    Úvodný výkop jarnej časti futbalovej Fortuna ligy mali hráči Zlatých Moraviec. Okamžite sa dostali na dostrel brány súpera, ale Robert Bartolomeu si pomohol nedovoleným spôsobom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Kotula, Horník, Nikolić, Chren (C) – Karlík – Paixao da Silva, Bariš, Nascimento – O. Šašinka, Bartolomeu.
    Náhradníci: Novota – M. Rigo, Urgela, Orávik, Harba, Duga.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth, Godál (C), Čonka – Sloboda, Pehlivan – Jirka, Vlasko, Čanturišvili – Egho.
    Náhradníci: Urminský – Ofosu, Yilmaz, Hladík, A. Lovás, Greššák, Pekár.

    Rozhodcovia: Jozef Pavlík – Roman Slyško, Juraj Lieskovský.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu zo slovenských futbalových trávnikov. Po viac ako dvojmesačnej zimnej prestávke bude Fortuna liga pokračovať svojim 20. kolom. Súťažný program otvorí súboj v Zlatých Moravciach, kam zavíta jesenný majster Spartak Trnava.

    FC VION ZLATÉ MORAVCE

    Futbalistom Zlatých Moraviec patrí v tabuľke priebežná ôsma pozícia so ziskom 25 bodov. Na šiesty Trenčín strácajú len štyri body, a tak stále živia nádej na postup do skupiny o titul. Pred zimnou prestávkou sa im príliš nedarilo. Z posledných šiestich duelov bodovali naplno len raz, keď v domácom prostredí zdolali Senicu 3:0. Pred domácimi fanúšikmi je ViOn veľmi silný, o čom svedčí jeho zápasová bilancia 6-1-2. V jarnej časti súťaže sa Zlatomoravčania budú musieť zaobísť bez svojho najlepšieho strelca. Róbert Gešnábel zaznamenal deväť gólov, ale na jubilejný desiaty bude poľovať už v drese Ružomberka. Mužstvo pod vedením Juraja Jarábka si prešlo pomerne veľkými zmenami. Odišiel Martin Dobrotka či Peter Sládek, ktorí patrili k oporám tímu. Na druhej strane pribudli hráči ako Giorgij Čočišvili, Juraj Kotula, Marek Rigo, Robert Bartolomeu či Ondřej Šašinka. Zlaté Moravce majú za sebou kvalitnú prípravu, naďalej chcú hrať ofenzívny futbal a pritiahnuť divákov na štadión.

    FC SPARTAK TRNAVA

    Futbalisti Trnavy boli najväčším prekvapením jesennej časti sezóny. Nazbierali 43 bodov, čo im stačilo na priebežné prvé miesto. Pred druhou Žilinou majú náskok deviatich bodov, čo nie je málo. Napriek tomu sa v slovenskom Ríme o titule nehovorí. Kouč Nestor El Maestro sa svojimi vyjadreniami snaží odbremeniť svojich zverencov od tlaku a za favoritov súťaže považuje spomínanú Žilinu či bratislavský Slovan. Každopádne, Trnava pôjde od zápasu k zápasu a ktovie, možno sa po dlhých rokoch dočká titulu. Z posledných šiestich ligových duelov v Zlatých Moravciach vyhrala len raz, čo bude chcieť zmeniť. Trnava má najlepšiu defenzívu vo Fortuna lige, keď inkasuje v priemere 0,79 gólu na zápas. Ofenzívu ťahajú najmä Marvin Egho a Erik Jirka, ktorí majú na konte po päť gólov. Rakúšan dvakrát skóroval aj v záverečnom prípravnom dueli proti českej Karvinej (3:1). Počas zimnej prestávky vedenie klubu dotiahlo do svojich radov nemeckého útočníka Reagyho Ofosua, ktorý má za sebou pôsobenie v chorvátskej najvyššej súťaži.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 83. O. Šašinka (pen.) – 12. Čanturišvili (Godál), 17. Pehlivan (Tóth), 27. Egho (Vlasko), 61. A. Kadlec


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 19:14.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Kotula, Horník, Nikolić, Chren (C) – Karlík (31. M. Rigo) – Paixao da Silva, Bariš, Nascimento (56. Harba) – O. Šašinka, Bartolomeu (46. Urgela).
    Náhradníci: Novota – M. Rigo, Urgela, Orávik, Harba, Duga.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth (66. Hladík), Godál (C), Čonka – Sloboda, Pehlivan – Jirka (62. Ofosu), Vlasko (79. Pekár), Čanturišvili – Egho.
    Náhradníci: Urminský – Ofosu, Yilmaz, Hladík, A. Lovás, Greššák, Pekár.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Roman Slyško, Juraj Lieskovský
    thejrc.org