EBEL – Tipsport ELH 5:3 (kon.) | DEL – Tipsport liga 4:7 (kon.) | DEL – Tipsport ELH 6:7 (kon.)
Tipsport liga – EBEL 6:2 (kon.) | EBEL – DEL 6:8 (kon.) | Tipsport liga – Tipsport ELH 4:4 (kon.)
konec
Slovenská Tipsport liga
6:2 (2:1, 4:1)
Rakouská EBEL
sk Sobota 17.02.2018, 17:00All Star Cup
Partner:
     
    Slovensko je stále neporazené! V Bratislave sa tešíme z ďalšieho triumfu, posledný duel nás teda čaká o 19:00 proti Česku. (17:45:04)
     
    Koniec zápasu.
    29:19 Judd BLACKWATER - 6:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    29:19
    Slovenský tím dal gól!
    Marek Slovák išiel sám na prázdnu bránku, ale neulakomil sa. Pu prenechal JUDDOVI BLACKWATEROVI a ten poľahky dosiahol hetrik.
     
    28:55
    Rakúski hokejisti odvolali brankára a hrajú so štyrmi korčuliarmi.
     
    27:57
    Fanúšikovia v Bratislave sa dobre bavia. Slováci vo svojom druhom dueli smeruje k ďalšiemu triumfu.
     
    27:00
    Slovenskí hokejisti svoj náskok opäť navýšili, takže v samom závere sa o výsledok zrejme obávať nebudú musieť.
    25:53 Judd BLACKWATER - 5:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    25:53
    Slovenský tím dal gól!
    Naši tipsportligisti na inkasovanie reagujú tým najlepším možným spôsobom! JUDD BLACKWATER z Nitry prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a presadil sa už druhýkrát v tomto dueli.
    24:56 Christopher DESOUSA - 4:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    24:56
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania mali k dispozícii ďalšie trestné strieľanie, pretože Sládok sa previnil nedovoleným bránením. CHRISTOPHER DESOUSA svoj pokus zvládil a presným zakončením pod hornú žrď vrátil EBEL do hry.
     
    22:03
    Rakúšania chceli útočiť, ale Svitana sa zavesil na hráča s pukom a napokon mu nedovolil ani zakončiť. Oba celky odchádzajú striedať.
    20:53 Juraj BEZÚCH - 4:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    20:53
    Slovenský tím dal gól!
    Teraz to Slováci zvládli úspešnejšie. Po prečíslení dvoch proti jednému dostal JURAJ BEZÚCH prihrávku pred úplne opustenú časť bránky a pohodlne zakončil k ľavej žrdi.
     
    20:45
    Mohli sme skórovať! Svitana sa dostal do samostatného úniku, ale na jeho konci rakúskeho gólmana neoklamal.
     
    20:00
    Prvá päťminútovka tohto polčasu ubehla rýchlo. Keďže sa hra vôbec neprerušuje, tak čas hladko plynie a my čakáme na súvislejší tlak na jednej či druhej strane.
     
    18:40
    Ďalší pokus hosťujúcich hokejistov. Z pravého kruhu puk pred bránku nahodili DeSousovi, ale ten bol rýchlo pokrytý a nemohol zakončiť.
     
    18:07
    Hráči EBEL sa usadili v našom obrannom pásme, ale lepšia strela neprichádza. Z ľavého kruhu to skúšal Latendresse, ale bolo to len akési propagačné zakončenie.
     
    16:10
    Rakúski hokejisti by sa radi dostali naspäť na jednogólový dostrel. Preto teraz svoje sily presúvajú do ofenzávy.
    15:15 Judd BLACKWATER - 3:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    15:15
    Slovenský tím dal gól!
    Ihneď v úvode druhej polovice pridávame tretí presný zásah. JUDD BLACKWATER dostal prihrávku priamo pred bránku a tam už zaváhať nemohol.
     
    15:01
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa začal neúspešnými streleckými pokusmi na oboch stranách a dlhšie sa zdalo, že gól neuvidíme. Slováci sa ale potom dvomi zlepenými zásahmmi dostali do vedenia a diváci sa začali hokejom ešte viac baviť. Krátka prestávka sa napokon pre tipsportligistov začína s jednogólovým náskokom.
     
    15:00
    Prvý polčas sa skončil.
    14:11 Christopher DESOUSA - 2:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    14:11
    Rakúsky tím dal gól!
    Je znížené! Hráči EBEL sa teraz usadili v pásme a ťažil z toho CHRISTOPHER DESOUSA. Ten si puk stiahol medzi kruhy a zakončil pod hornú žrď. Tomek puk zrejme vôbec nevidel, takže nestihol zareagovať.
    13:41


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    13:41
    Slováci pochybili pri striedaní, takže Rakúšania mali k dispozícii trestné strieľanie. Zakončujúci hráč sa pokúšal bekhendom podvihnúť puk k ľavej žrdi, ale Tomek tam nechal betón a skóre sa nemení.
     
    13:26
    Po ľavom krídle si teraz do pásma nakorčuľoval Bezúch a strieľal, ale trafil iba brankára. Skóre sa meniť nebude.
     
    12:46
    Z ľavého kruhu to teraz bez prípravy skúsil Slovák, ale neuspel. Puk mu príliš nesadol a bránku napokon minul.
     
    11:11
    Dva presné zásahy nabudili aj fanúšikov. Bratislavská aréna si duel užíva, pretože naši domáci hráči majú dobre nakročené k triumfu.
    10:50 Juraj BEZÚCH - 2:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    10:50
    Slovenský tím dal gól!
    Tipsportligisti pridávajú druhý presný zásah! Postaral sa oň JURAJ BEZÚCH, ktorému Novotný naservíroval puk priamo pred bránku. Bezúch odtiaľ presne zakončil pod hornú žrď.
    09:32 Patrik KOYŠ - 1:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    09:32
    Slovenský tím dal gól!
    Ujímame sa vedenia! Slováci sa prezentovali prečíslením dvoch proti jednému, na konci ktorého bol PATRIK KOYŠ a efektne pomedzi betóny prekonal rakúskeho brankára.
     
    07:00
    Na opačnej strane se videli strelu spomedzi kruhov, ale tú zastavila iba horná žrď za Tomekom. V tomto zápase sledujeme zatiaľ skôr prehliadku nevyužitých šancí.
     
    06:17
    Hra má rýchle tempo a prelieva sa zo strany na stranu. Teraz po prieniku po pravom krídle zakončoval Svitana do vinkla, ale rakúsky gólman uspel aj v tomto prípade.
    06:03


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    06:03
    Rakúšania prešli do útoku a mohli otvoriť skóre! Do prudkej rany sa oprel Neubauer, ale trafil iba konštrukciu bránky.
     
    05:57
    Náš zatiaľ najúspešnejší strelec Hohmann si teraz puk potiahol pred bránku a pokúšal sa ho podvihnúť nad betón Nechvatala, ale ani on neuspel. Gôlmani zatiaľ chytajú stopercentne.
     
    05:03
    Na opačnej strane si puk v strednom písme zobral DeSousa a dostal sa do útoku, ale ani on nevystrelil. Zatiaľ sme veľa presných pokusov nevideli.
     
    04:34
    Slovensko sa na chvíľu udržalo v pásme, ale strela neprišla. Slovák si povodil súpera, no napokon bol vytlačený iba za modrú čiaru.
     
    03:41
    Na opačnej strane sa pred bránku z ľavého krídla natlačil Radivojevič, ale jeho strela skončila iba na betóne gólmana Nechvatala.
     
    03:14
    Brankár Tomek sa teraz dvakrát v rade zaskvel v skvelom zákroku. Najskôr zneškodnil unikajúceho hráča, potom uspel aj proti strele z ľavého kruhu.
     
    01:54
    Svitana si teraz puk potiahol v útočnom pásme a skúsil to aj strelecky, ale slovenské pokusy zatiaľ končia na zadnom mantineli. Hra je v úvode vyrovnaná.
     
    01:01
    Slováci vyhodili puk za bránku súpera. Nechvatal však vykorčuľoval k mantinelu a pomohol spoluhráčom s rozohrávkou.
     
    00:10
    Rakúsko začína už od úvodu aktívne. Oficiálne hosťujúci celok si prevzal puk za svojou bránkou a bude útočiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovenská Tipsport liga: Tomek (Valent) – Sládok, Šedivý, Brejčák, Ross – Radivojevič, Bezúch, Slovák, Koyš, Blackwater, Svitana, Hohmann, Novotný

    Rakúska EBEL: Nechvatal (Carruth) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa.
     
    Zápas sa začne s menším oneskorením, pretože oba celky nastúpili v bielych dresoch. Slováci sa preto budú musieť prezliecť. Medzi nimi je na ľade aj spevák Tomáš Bezdeda. Zatiaľ nevieme, akú funkciu bude zastávať.
    Počas otváracieho ceremoniálu sa na ľade stretli všetci hráči
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní štvrtého zápasu All Star Cupu 2018. Vďaka tomuto jedinečnému turnaju dnes v Bratislave sledujeme výbery najvyšších súťaží zo Slovenska, Česka, Rakúska a Nemecka.

    Turnaj sa hrá systémom každý s každým. Všetky celky majú k dispozícii 12 korčuliarov a dvoch brankárov, hrá sa 2x15 minút. Podmienkou je, aby bol z každého tímu každej súťaže vo výbere aspoň jeden hráč, zároveň je však limitovaný počet cudzincov v tíme na číslo sedem. O výslednom poradí turnaja rozhodne tabuľka. Popri zápasoch nás čakajú aj dva ceremoniály – ten otvárací pred týmto zápasom o 16:45 a záverečný po poslednom dueli o 20:00.

    Zostávajúci program turnaja:
    17:00 Slovenská Tipsport liga – Rakúska EBEL
    18:00 Rakúska EBEL – Nemecká DEL
    19:00 Slovenská Tipsport liga – Česká Tipsport ELH
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 10. Koyš, 11. Bezúch, 16. Blackwater, 21. Bezúch, 26. Blackwater, 30. Blackwater – 15. DeSousa, 25. DeSousa


    Slovenská Tipsport liga: Tomek (Valent) – Sládok, Šedivý, Brejčák, Ross – Radivojevič, Bezúch, Slovák, Koyš, Blackwater, Svitana, Hohmann, Novotný
    Rakouská EBEL: Nechvatal (Carruth) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa
    thejrc.org