EBEL – Tipsport ELH 5:3 (kon.) | DEL – Tipsport liga 4:7 (kon.) | DEL – Tipsport ELH 6:7 (kon.)
Tipsport liga – EBEL 6:2 (kon.) | EBEL – DEL 6:8 (kon.) | Tipsport liga – Tipsport ELH 4:4 (kon.)
konec
Slovenská Tipsport liga
6:2 (2:1, 4:1)
Rakouská EBEL
sk Sobota 17.02.2018, 17:00All Star Cup
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní štvrtého zápasu All Star Cupu 2018. Vďaka tomuto jedinečnému turnaju dnes v Bratislave sledujeme výbery najvyšších súťaží zo Slovenska, Česka, Rakúska a Nemecka.

    Turnaj sa hrá systémom každý s každým. Všetky celky majú k dispozícii 12 korčuliarov a dvoch brankárov, hrá sa 2x15 minút. Podmienkou je, aby bol z každého tímu každej súťaže vo výbere aspoň jeden hráč, zároveň je však limitovaný počet cudzincov v tíme na číslo sedem. O výslednom poradí turnaja rozhodne tabuľka. Popri zápasoch nás čakajú aj dva ceremoniály – ten otvárací pred týmto zápasom o 16:45 a záverečný po poslednom dueli o 20:00.

    Zostávajúci program turnaja:
    17:00 Slovenská Tipsport liga – Rakúska EBEL
    18:00 Rakúska EBEL – Nemecká DEL
    19:00 Slovenská Tipsport liga – Česká Tipsport ELH
    Počas otváracieho ceremoniálu sa na ľade stretli všetci hráči
     
    Zápas sa začne s menším oneskorením, pretože oba celky nastúpili v bielych dresoch. Slováci sa preto budú musieť prezliecť. Medzi nimi je na ľade aj spevák Tomáš Bezdeda. Zatiaľ nevieme, akú funkciu bude zastávať.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovenská Tipsport liga: Tomek (Valent) – Sládok, Šedivý, Brejčák, Ross – Radivojevič, Bezúch, Slovák, Koyš, Blackwater, Svitana, Hohmann, Novotný

    Rakúska EBEL: Nechvatal (Carruth) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Rakúsko začína už od úvodu aktívne. Oficiálne hosťujúci celok si prevzal puk za svojou bránkou a bude útočiť.
     
    01:01
    Slováci vyhodili puk za bránku súpera. Nechvatal však vykorčuľoval k mantinelu a pomohol spoluhráčom s rozohrávkou.
     
    01:54
    Svitana si teraz puk potiahol v útočnom pásme a skúsil to aj strelecky, ale slovenské pokusy zatiaľ končia na zadnom mantineli. Hra je v úvode vyrovnaná.
     
    03:14
    Brankár Tomek sa teraz dvakrát v rade zaskvel v skvelom zákroku. Najskôr zneškodnil unikajúceho hráča, potom uspel aj proti strele z ľavého kruhu.
     
    03:41
    Na opačnej strane sa pred bránku z ľavého krídla natlačil Radivojevič, ale jeho strela skončila iba na betóne gólmana Nechvatala.
     
    04:34
    Slovensko sa na chvíľu udržalo v pásme, ale strela neprišla. Slovák si povodil súpera, no napokon bol vytlačený iba za modrú čiaru.
     
    05:03
    Na opačnej strane si puk v strednom písme zobral DeSousa a dostal sa do útoku, ale ani on nevystrelil. Zatiaľ sme veľa presných pokusov nevideli.
     
    05:57
    Náš zatiaľ najúspešnejší strelec Hohmann si teraz puk potiahol pred bránku a pokúšal sa ho podvihnúť nad betón Nechvatala, ale ani on neuspel. Gôlmani zatiaľ chytajú stopercentne.
     
    06:03
    Rakúšania prešli do útoku a mohli otvoriť skóre! Do prudkej rany sa oprel Neubauer, ale trafil iba konštrukciu bránky.
    06:03


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    06:17
    Hra má rýchle tempo a prelieva sa zo strany na stranu. Teraz po prieniku po pravom krídle zakončoval Svitana do vinkla, ale rakúsky gólman uspel aj v tomto prípade.
     
    07:00
    Na opačnej strane se videli strelu spomedzi kruhov, ale tú zastavila iba horná žrď za Tomekom. V tomto zápase sledujeme zatiaľ skôr prehliadku nevyužitých šancí.
     
    09:32
    Slovenský tím dal gól!
    Ujímame sa vedenia! Slováci sa prezentovali prečíslením dvoch proti jednému, na konci ktorého bol PATRIK KOYŠ a efektne pomedzi betóny prekonal rakúskeho brankára.
    09:32 Patrik KOYŠ - 1:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    10:50
    Slovenský tím dal gól!
    Tipsportligisti pridávajú druhý presný zásah! Postaral sa oň JURAJ BEZÚCH, ktorému Novotný naservíroval puk priamo pred bránku. Bezúch odtiaľ presne zakončil pod hornú žrď.
    10:50 Juraj BEZÚCH - 2:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    11:11
    Dva presné zásahy nabudili aj fanúšikov. Bratislavská aréna si duel užíva, pretože naši domáci hráči majú dobre nakročené k triumfu.
     
    12:46
    Z ľavého kruhu to teraz bez prípravy skúsil Slovák, ale neuspel. Puk mu príliš nesadol a bránku napokon minul.
     
    13:26
    Po ľavom krídle si teraz do pásma nakorčuľoval Bezúch a strieľal, ale trafil iba brankára. Skóre sa meniť nebude.
     
    13:41
    Slováci pochybili pri striedaní, takže Rakúšania mali k dispozícii trestné strieľanie. Zakončujúci hráč sa pokúšal bekhendom podvihnúť puk k ľavej žrdi, ale Tomek tam nechal betón a skóre sa nemení.
    13:41


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    14:11
    Rakúsky tím dal gól!
    Je znížené! Hráči EBEL sa teraz usadili v pásme a ťažil z toho CHRISTOPHER DESOUSA. Ten si puk stiahol medzi kruhy a zakončil pod hornú žrď. Tomek puk zrejme vôbec nevidel, takže nestihol zareagovať.
    14:11 Christopher DESOUSA - 2:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    15:00
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa začal neúspešnými streleckými pokusmi na oboch stranách a dlhšie sa zdalo, že gól neuvidíme. Slováci sa ale potom dvomi zlepenými zásahmmi dostali do vedenia a diváci sa začali hokejom ešte viac baviť. Krátka prestávka sa napokon pre tipsportligistov začína s jednogólovým náskokom.
     
    15:01
    Začal sa druhý polčas.
     
    15:15
    Slovenský tím dal gól!
    Ihneď v úvode druhej polovice pridávame tretí presný zásah. JUDD BLACKWATER dostal prihrávku priamo pred bránku a tam už zaváhať nemohol.
    15:15 Judd BLACKWATER - 3:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    16:10
    Rakúski hokejisti by sa radi dostali naspäť na jednogólový dostrel. Preto teraz svoje sily presúvajú do ofenzávy.
     
    18:07
    Hráči EBEL sa usadili v našom obrannom pásme, ale lepšia strela neprichádza. Z ľavého kruhu to skúšal Latendresse, ale bolo to len akési propagačné zakončenie.
     
    18:40
    Ďalší pokus hosťujúcich hokejistov. Z pravého kruhu puk pred bránku nahodili DeSousovi, ale ten bol rýchlo pokrytý a nemohol zakončiť.
     
    20:00
    Prvá päťminútovka tohto polčasu ubehla rýchlo. Keďže sa hra vôbec neprerušuje, tak čas hladko plynie a my čakáme na súvislejší tlak na jednej či druhej strane.
     
    20:45
    Mohli sme skórovať! Svitana sa dostal do samostatného úniku, ale na jeho konci rakúskeho gólmana neoklamal.
     
    20:53
    Slovenský tím dal gól!
    Teraz to Slováci zvládli úspešnejšie. Po prečíslení dvoch proti jednému dostal JURAJ BEZÚCH prihrávku pred úplne opustenú časť bránky a pohodlne zakončil k ľavej žrdi.
    20:53 Juraj BEZÚCH - 4:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    22:03
    Rakúšania chceli útočiť, ale Svitana sa zavesil na hráča s pukom a napokon mu nedovolil ani zakončiť. Oba celky odchádzajú striedať.
     
    24:56
    Rakúsky tím dal gól!
    Rakúšania mali k dispozícii ďalšie trestné strieľanie, pretože Sládok sa previnil nedovoleným bránením. CHRISTOPHER DESOUSA svoj pokus zvládil a presným zakončením pod hornú žrď vrátil EBEL do hry.
    24:56 Christopher DESOUSA - 4:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    25:53
    Slovenský tím dal gól!
    Naši tipsportligisti na inkasovanie reagujú tým najlepším možným spôsobom! JUDD BLACKWATER z Nitry prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a presadil sa už druhýkrát v tomto dueli.
    25:53 Judd BLACKWATER - 5:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    27:00
    Slovenskí hokejisti svoj náskok opäť navýšili, takže v samom závere sa o výsledok zrejme obávať nebudú musieť.
     
    27:57
    Fanúšikovia v Bratislave sa dobre bavia. Slováci vo svojom druhom dueli smeruje k ďalšiemu triumfu.
     
    28:55
    Rakúski hokejisti odvolali brankára a hrajú so štyrmi korčuliarmi.
     
    29:19
    Slovenský tím dal gól!
    Marek Slovák išiel sám na prázdnu bránku, ale neulakomil sa. Pu prenechal JUDDOVI BLACKWATEROVI a ten poľahky dosiahol hetrik.
    29:19 Judd BLACKWATER - 6:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    Koniec zápasu.
     
    Slovensko je stále neporazené! V Bratislave sa tešíme z ďalšieho triumfu, posledný duel nás teda čaká o 19:00 proti Česku. (17:45:04)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 10. Koyš, 11. Bezúch, 16. Blackwater, 21. Bezúch, 26. Blackwater, 30. Blackwater – 15. DeSousa, 25. DeSousa


    Slovenská Tipsport liga: Tomek (Valent) – Sládok, Šedivý, Brejčák, Ross – Radivojevič, Bezúch, Slovák, Koyš, Blackwater, Svitana, Hohmann, Novotný
    Rakouská EBEL: Nechvatal (Carruth) – Trattnig, Labrecque, Lattner, Schlögl – Harand, Spurgeon, Latendresse, Broda, Morley, Neubauer, Higgs, DeSousa
    thejrc.org