Arizona – Edmonton 1:0 (kon.) | Vegas – Montreal 6:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 1:3 (kon.) | Chicago – Washington 7:1 (kon.)
Vancouver – Boston 6:1 (kon.) | Calgary – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:7 (kon.)
Colorado – Edmonton 2:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
7:1 (3:1, 3:0, 1:0)
Washington Capitals
Neděle 18.02.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:22 Alex DEBRINCAT - 7:1
     
    48:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ryan Hartman si na levém křídle najel na krásnou kolmou přihrávku od Patricka Sharpa a parádní žabičkou od hrazení našel před bránou najíždějícího ALEXE DEBRINCATA, který v rychlosti zvedl puk bekhendem pod víko! Asistence: Ryan Hartman a Patrick Sharp.
    38:29 Arťom ANISIMOV - 6:1
     
    38:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vinnie Hinostroza parádní přihrávkou z pravého kruhu přenesl hru doleva, kde ARŤOM ANISIMOV napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné střele zápěstím a vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Chicago využilo přesilovou hru a Patrick Kane zaznamenal svou jubilejní 500. asistenci v NHL! Asistence: Vinnie Hinostroza a Patrick Kane.
    37:32 Ryan HARTMAN - 5:1
     
    37:32
    Chicago právě vstřelilo branku!
    RYAN HARTMAN nabral ve středním pásmu slušnou rychlost a mezi třemi protihráči pronikl až před bránu, kde bekhendem krásně zamířil mezi pravým betonem a vyrážečkou Bradena Holtbyho k levé tyči! Chicago vstřelilo přesně po minutě další gól a vede už 5:1! Asistence: Michal Kempný.
    36:22 Patrick KANE - 4:1
     
    36:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jonathan Toews na útočné modré čáře ukradl puk hokejistům Washingtonu a samostatný únik chtěl zakončit v mezikruží střelou mezi betony Bradena Holtbyho, který si sice připsal fantastický zákrok, jenže u levé tyče se z dorážky prosadil PATRICK KANE – 4:1! Asistence: Jonathan Toews.
    19:58 Nick SCHMALTZ - 3:1
     
    19:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    NICK SCHMALTZ si na vzdálenější pravé tyči najel na nahození Carla Dahlströma od hrazení z levého křídla a z úhlu poslal puk do odkryté brány! Chicago v poslední sekundě první třetiny skórovalo potřetí a vede 3:1! Asistence: Carl Dahlström a Brent Seabrook.
    12:47 Brandon SAAD - 2:1
     
    12:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vinnie Hinostroza se po nahození z pravého křídla pokusil v těsné blízkosti brány o stahovačku a Braden Holtby mu puk holí skvěle vypíchl, jenže v blízkosti levé tyče se dostal k dorážce BRANDON SAAD a po ledě poslal kotouč do brány! Asistence: Vinnie Hinostroza a Jonathan Toews.
    10:03 Tom WILSON - 1:1
     
    10:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Matt Niskanen na pravém křídle od hrazení a modré čáry nahodil puk zápěstím před bránu, kde ho ze vzduchu sklepl mezi betony Antona Forsberga skvělou tečí TOM WILSON – 1:1! Asistence: Matt Niskanen.
    06:19 Jonathan TOEWS - 1:0
     
    06:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS na levém křídle z téměř nulového úhlu nahodil puk na přední tyč a k překvapení všech překonal Bradena Holtbyho! Chicago vede 1:0! Asistence: Brandon Saad.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. J. Toews (Saad), 13. Saad (Hinostroza, J. Toews), 20. Schmaltz (Dahlström, Seabrook), 37. P. Kane (J. Toews), 38. Hartman (Kempný), 39. Anisimov (Hinostroza, P. Kane), 49. DeBrincat (Hartman, Sharp) – 11. T. Wilson (Niskanen)


    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (Bérubé) – Keith (A), Oesterle, Kempný, Seabrook (A), C. Murphy, Dahlström – Saad, J. Toews (C), Wingels – Bouma, Schmaltz, P. Kane – Sharp, Hartman, DeBrincat – Hinostroza, Kämpf, Anisimov. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Washington Capitals: Holtby (41. Grubauer) – Djoos, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Bowey – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – Chiasson, Kuzněcov, Oshie – Connolly, Eller, Burakovsky – Stephenson, Beagle, Smith-Pelly. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Justin StPierre. Čároví: Mark Wheler, Darren Gibbs

    Diváci: 22066
    ocianews.com