Arizona – Edmonton 1:0 (kon.) | Vegas – Montreal 6:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 1:3 (kon.) | Chicago – Washington 7:1 (kon.)
Vancouver – Boston 6:1 (kon.) | Calgary – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:7 (kon.)
Colorado – Edmonton 2:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
6:1 (4:0, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
Neděle 18.02.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:53 Loui ERIKSSON - 6:1
     
    51:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zápas blbec pro Boston pokračuje inkasovaným gólem ve vlastní přesilovce! Chudobin jel pro puk do rohu, kde společně s McAvoyem trochu zazmatkoval a toho využil LOUI ERIKSON. Jeho bekhendovou střelu hostující brankář ještě vyrazil, ale po přihrávce od Pouliota se švédský útočník z pravé strany už nemýlil. Asistence: Derrick Pouliot.
    42:57 Tim SCHALLER - 5:1
     
    42:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se konečně dočkal zasloužené branky a koriguje stav na 1:5! Zasloužila se o to čtvrtá formace s pomocí obránce Kruga, jenž udržel puk v útočném pásmu a z mezikruží přihrál do pravého kruhu, odkud se přesným golfákem prosadil TIM SCHALLER. Asistence: Torey Krug.
    22:44 Nic DOWD - 5:0
     
    22:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to už je opravdu hodně kruté pro Boston, který dvě a půl minuty hrozil v útočném pásmu a z ojedinělého brejku popáté inkasuje. Jake Virtanen dostal puk od Puliota, na levé straně se prohnal okolo Kruga a vůbec mu nemuselo vadit, že Chudobin kotouč vypíchl na NICA DOWDA, protože ten dorážel do prázdné branky. Asistence: Jake Virtanen, Derrick Pouliot.
    18:39 Brock BOESER - 4:0
     
    18:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V devatenácté minutě už je to o čtyři góly pro outsidera z Vancouveru! Rozjetý Horvat hodil puk doleva na SVENA BÄRTSCHIHO, jehož střelu vyjetý Rask vyrazil a poté nemohl zasahovat proti šťastné dorážce protože do něj předtím najel Horvat. Bez asistence.
    11:50 Bo HORVAT - 3:0
     
    11:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Canucks proměňují v gól i další střelu a zažívají bravurní vstup do zápasu! Stecher si vzal puk od Nilssona a z obranného pásma přihrál BO HORVATOVI. Ten nabral rychlost na pravé straně a forhendem zvedl puk mimo dosah Raska. McAvoy v tomto případě působil dosti neduchapřítomně. Asistence: Troy Stecher, Anders Nilsson.
    10:51 Daniel SEDIN - 2:0
     
    10:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí po nádherné akci vedou už 2:0! Hráči v modrém si vyměnili několik přihrávek po celém obvodu útočného pásma. Henrik Sedin zprava nahrál Vanekovi, který se nezamotal to svých kliček a přes nohy Carla ještě dostal puk na DANIELA SEDINA, jenž zleva zakončoval do poloprázdné branky. Asistence: Thomas Vanek, Henrik Sedin.
    02:00 Loui ERIKSSON - 1:0
     
    02:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    První útočná akce Kosatek končí gólem! Edlerovu střelu zpoza kruhu Rask jenom vykopl a pak mu vůbec nepomohli Carlo a Krug. Ti nezabránili souhře mezi Danielem Sedinem a LOUIM ERIKSSONEM, který pohotově zareagoval a bekhendem stačil dorazit puk do sítě. Asistence: Daniel Sedin, Alexander Edler.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Eriksson (D. Sedin, Edler), 11. D. Sedin (Vanek, H. Sedin), 12. Horvat (Stecher, A. Nilsson), 19. Bärtschi, 23. Dowd (Virtanen, D. Pouliot), 52. Eriksson (D. Pouliot) – 43. Schaller (Krug)


    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Gudbranson, Edler (A), Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, B. Hutton – Boeser, Horvat, Bärtschi – Vanek, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Eriksson, B. Sutter, Archibald – Virtanen, Dowd, Goldobin.
    Boston Bruins: T. Rask (21. Chudobin) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Spooner, Krejčí, DeBrusk – Backes (A), Riley Nash, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.

    Rozhodčí: Morton, Dwyers – Rody, Gibbons

    Diváci: 18 865
    bahis siteleri