Arizona – Edmonton 1:0 (kon.) | Vegas – Montreal 6:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:4 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 5:3 (kon.) | Nashville – Detroit 1:3 (kon.) | Chicago – Washington 7:1 (kon.)
Vancouver – Boston 6:1 (kon.) | Calgary – Florida 3:6 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:7 (kon.)
Colorado – Edmonton 2:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:3 (po pr.)
konec
Calgary Flames
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
Florida Panthers
Neděle 18.02.2018, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:55 Dougie HAMILTON - 3:6
     
    51:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DOUGIE HAMILTON, který vystřelil od pravého mantinelu a o nohy Eklblada se puk odrazil do branky. Bez asistence.
    45:42 Jared MCCANN - 2:6
     
    45:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Další puk v síti domácích! Petrovic vystřelil od modré čáry a před brankovištěm tečoval nebo spíše usměrnil puk do branky JARED MCCANN – 2:6! Asistence: Alex Petrovic a MacKenzie Weegar.
    43:41 Michael MATHESON - 2:5
     
    43:41
    Florida právě vstřelila branku!
    MICHAEL MATHESON zaznamenává druhou branku v dnešním utkání! Obránce Floridy vystřelil kousek za modrou a puk letěl k pravé tyči. Domácí brankář chtěl zasáhnout, ale puk mu proletěl mezi betonem a lapačkou. Asistence: Mark Pysyk a Aleksander Barkov.
    32:15 Dougie HAMILTON - 2:4
     
    32:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames využívají přesilovou hru a jsou zpátky ve hře! DOUGIE HAMILTON vystřelil z podobného místa jako při své první brance a prostřelil Luonga mezi nohy! Obránce Flames si připisuje druhý zásah v dnešním utkání! Asistence: Sean Monahan a Matthew Tkachuk.
    26:03 Aleksander BARKOV - 1:4
     
    26:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Další puk za zády českého brankáře, pro kterého dnešní utkání končí! Ekblad skvěle zachytil puk v útočném pásmu, nahrál na Dadonova, který poslal střílenou přihrávku před branku na ALEKSANDERA BARKOVA, který tečoval puk a usměrnil ho mezi nohy Ritticha. Asistence: Jevgenij Dadonov a Aaron Ekblad.
    23:09 Jevgenij DADONOV - 1:3
     
    23:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra Floridy! JEVGENIJ DADONOV tečoval před Rittichem a Barkov skvěle clonil, takže český brankář neměl nárok na zákrok. Asistence: Keith Yandle a Vincent Trocheck.
    20:58 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    20:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida jde do opět do vedení! VINCENT TROCHECK dostal nahrávku od Barkova a v přesilové hře dokázal prostřelit Ritticha z bezprostřední blízkosti. Asistence: Aleksander Barkov.
    14:10 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    14:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tahle střela už našla svůj cíl! Giordana posunul na modré čáře puk, kterého se ujal DOUGIE HAMILTON. Ten si sjel na vrcholek levého kruhu a přesnou střelou zápěstím se trefil na vzdálenější tyčku. Luongo toho moc neviděl a nemohl tak zasáhnout. Asistence: Mark Giordano a Sean Monahan.
    01:09 Michael MATHESON - 0:1
     
    01:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida jde do vedení a platí pravidlo nedáš, dostaneš. MICHAEL MATHESON se ujal puku v obranném pásmu, projel celé hřiště a střelu zápěstím schoval za obránce a trefil se přesně vedle lapačky Ritticha. Bez asistence.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 15. D. Hamilton (Giordano, Monahan), 33. D. Hamilton (Monahan, Tkachuk), 52. D. Hamilton – 2. Matheson, 21. Trocheck (Barkov), 24. Dadonov (Yandle, Trocheck), 27. Barkov (Dadonov, Ekblad), 44. Matheson (Pysyk, Barkov), 46. McCann (Petrovic, Weegar)


    Calgary Flames: Rittich (27. Gillies) – Giordano (C), Brodie, Hamonic, Stone, D. Hamilton, Kulak – Backlund (A), J. Gaudreau, Stajan – Tkachuk, Lazar, Hathaway – Monahan (A), Lomberg, Frolík – Jankowski, Ferland, S. Bennett.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Petrovic, Pysyk, Matheson, Weegar – Sceviour, Huberdeau, Barkov – MacKenzie (C), Haley, Trocheck (A) – Bjugstad, Malgin, Dadonov – Vrbata, J. McGinn, McCann.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Marc Joannette – Brian Mach, Brandon Gawryletz
    thejrc.org