Přerov – Slavia 3:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
HC Slavia Praha
Neděle 18.02.2018, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tato akce nám tak zároveň ukončila nepříliš pohledné utkání 50. kola WSM Ligy, kdy sice Přerov prohrával po 18 sekundách, ale domácí dokázali otočit skóre hned na úvodu druhé třetiny. Jenže následně využila Slavia dvakrát početní výhody, jednou početní nevýhody a vedla tak 2:4. Ve třetí třetině přidala v rozmezí 49. – 53. minuty dvě trefy a poté se už utkání pouze dohrávalo. Slavia dnes byla od druhé poloviny utkání lepší a posunuje se tak díky výhře 6:3 na čtvrté místo tabulky, před Prostějov a Přerov. S přáním příjemného zbytku nedělního večera a úspěšným startem nového pracovního týdne se s vámi loučí Tomáš Kalas. (19:32:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hosté ujeli do přečíslení 3 na 1, Furch nedokázal zužitkovat přihrávku před branku po přihrávce od Jiřího Doležala!
     
    58:56
    Střelu Ryzáka vyrazil Šimboch betony a načal poslední minutu celého špílu.
     
    58:15
    Přerov však mohl přidat čtvrtou branku, M. Kratochvíl ale nebyl u puku o krok dříve a nedoklepl ho do prázdné brány!
     
    57:42
    Další otřesený slávista zůstal ležet na ledě, ale nakonec se sám zvedá a odjíždí taktéž na střídačku. Utkání se chýlí ke konci, oba celky dohrávají spíše z povinnosti.
     
    57:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov ale ještě nechce odejít z ledu poražen o čtyři branky, a proto ještě dává gól! Na modré trochu riskovali hostující obránci, čehož využil MATOUŠ KRATOCHVÍL, sám nasadil rychlost, sjel si na druhou stranu a vystřelil pod víko Polívkovy klece. Bez asistence.
     
    56:51
    V rohu za Šimbochovou brankou zůstal z neznámých důvodů ležet Račuk, sám se ale zvedá a odjíždí na střídačku. Zároveň s touto situací je mojí povinností oznámit vám počet diváků, v Přerově se jich sešlo 2 149.
     
    56:20
    Malina střílel, jeho pokus blokoval Jiří Doležal, Polívka odklouzal mimo brankoviště a vypadalo to na zajímavý závar před brankou, ale nestalo se tak, a je vidět, že se utkání spíše dohrává.
     
    56:02
    Domácí v plném počtu.
     
    55:12
    Otázka je, zda vůbec nějak hosty bude mrzet, že nevyužili přesilovku. Spíše jí nyní využívají jako prostředek na šetření času a domácí se taktéž v klidu brání.
     
    54:12
    Furch nahrával do rohu hřiště na lépe postavené spoluhráče, byl však za modrou čárou a Meopta vyhodila ven. To samé o pár sekund později.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Michal Gago – 2 min., podražení).
     
    52:51
    Opět další chyba v rozehře a Jiří Doležal měl chuť na další body do žebříčku kanadského bodování, zastavila ho ale nepřesná přihrávka. Následně domácí opět trochu zatížili Polívku dvěma střelami za sebou, hru ale hostující muž v masce přerušil a je tu poslední komerční přestávka dnes.
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přerovský pohřeb. Slavia naprosto ve třetí třetině dominuje a přidává druhý gól během necelých 8 minut. Kubica získal kotouč ve vlastním oslabení a spolu s Doležalem a navrátilcem z trestné, Furchem, jeli do přečíslení 3 na 2, to vyřešil JIŘÍ DOLEŽAL přesnou střelou z mezikruží a na kontě Přerova svítí gól číslo 6. Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    51:32
    O střelu se z pozice u levého kruhu pokusil Tomáš Sýkora, Polívka s přehledem sebral kotouč do lapačky.
     
    50:47
    Ani tato početní výhoda nepřináší do MEO Arény žádné inovace. Sympatické alespoň je, že se Přerov snaží hrát a vsítit kontaktní branku. Vůbec se mu to ale nedaří.
     
    50:03
    Furch se sice nacházel na zemi jako první, ale byl to on, kdo fauloval Rosandiče, stáhl ho na zem a jde jako pátý hostující hráč na trestnou lavici.
     
    48:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že je definitivně rozhodnuto. Opět rychlý přechod do útoku z defenzivy, po dvou přihrávkách od Holého a Jankovského ho z pravého kruhu přesně zakončil JAN HOLÝ a nálada na stadionu je velice ponurá. Asistence: Václav Jankovský, Jiří Doležal.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Goiš (Rosandić, Šlahař), 21. Šlahař (T. Sýkora, Chmelíř), 58. M. Kratochvíl – 1. Račuk (Šagát), 26. Šagát (J. Drtina, J. Novák), 29. Šagát (J. Drtina, J. Novák), 36. Kasík (Šagát, L. Krejčík), 49. J. Holý (Jankovský, J. Doležal), 53. J. Doležal (Kubica)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (36. Šimboch) – Rosandić, Chmelíř, Malina, M. Novotný, Pala (A), R. Černý – Goiš, T. Sýkora (C), Šlahař – Milan Procházka, Pšurný, F. Dvořák – Plášek (A), M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl – Gazda, Gago, Tomaník.
    HC Slavia Praha: Polívka (Frodl) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, Ryzák, Kasík, J. Holý, Pohl – Račuk, Šagát, Z. Doležal – L. Krejčík, Furch, Šmerha – J. Doležal, Kubica, Jankovský.

    Rozhodčí: Čech, Kašík – Komínek, Otáhal

    Diváci: 2 149
    ocianews.com