Přerov – Slavia 3:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
HC Slavia Praha
Neděle 18.02.2018, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov ale ještě nechce odejít z ledu poražen o čtyři branky, a proto ještě dává gól! Na modré trochu riskovali hostující obránci, čehož využil MATOUŠ KRATOCHVÍL, sám nasadil rychlost, sjel si na druhou stranu a vystřelil pod víko Polívkovy klece. Bez asistence.
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přerovský pohřeb. Slavia naprosto ve třetí třetině dominuje a přidává druhý gól během necelých 8 minut. Kubica získal kotouč ve vlastním oslabení a spolu s Doležalem a navrátilcem z trestné, Furchem, jeli do přečíslení 3 na 2, to vyřešil JIŘÍ DOLEŽAL přesnou střelou z mezikruží a na kontě Přerova svítí gól číslo 6. Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    48:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že je definitivně rozhodnuto. Opět rychlý přechod do útoku z defenzivy, po dvou přihrávkách od Holého a Jankovského ho z pravého kruhu přesně zakončil JAN HOLÝ a nálada na stadionu je velice ponurá. Asistence: Václav Jankovský, Jiří Doležal.
     
    36:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle byla sůl přímo do otevřené rány a asi to nikdo na stadionu nečekal. Nepřesný pas na Rosandiče využil k nasazení tempa Šagát, všiml si najíždějícího Kasíka na druhé straně, kotouč mu přenechal a JAROSLAV KASÍK z první poslal Klimeše na střídačku. Asistence: Martin Šagát, Lukáš Krejčík.
     
    28:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Uplynulo 42 sekund a Gazdovi se pobyt na trestné o dalších 78 zkrátí. Gólové obsazení bylo úplně stejné jako u gólu Pražanů číslo dva. Tedy Novák nahrával na Jiřího Drtinu, jeho střelu tečoval opět MARTIN ŠAGÁT a Klimeš loví puk ze sítě potřetí. Asistence: Jiří Drtina, Jan Novák.
     
    25:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    První střela, kterou hosté vyslali v přesilovce, měla nakonec velký podíl na druhém gólu Slavie. Novák přiťuknul puk Drtinovi, ten na nic nečekal a vypálil od modré. Jeho střelu však Klimeš v náručí neudržel a připravený MARTIN ŠAGÁT ležícího Klimeše již překonal snadno. Asistence: Jiří Drtina, Jan Novák.
     
    20:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Parádní akce a stejně jako Slavia v první třetině, tak i Přerov ve druhé střílí brzký gól. Po střele slávistického hráče se kotouč dostal na hůl Chmelíře, který na modré našel Sýkoru. Domácí kapitán se však neukvapil, povedenou zadovkou našel za sebou volného JAKUBA ŠLAHAŘE, ten střelou do pravého vinglu nedal Polívkovi šanci! Asistence: Tomáš Sýkora, Lukáš Chmelíř.
     
    16:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nakonec se to Přerovu povedlo! Další zavážka puku do útočného pásma skončila na úrovni kruhů, kde si po sklepnutí od Rosandiče našel touš JIŘÍ GOIŠ a zblízka překonává Polívku! Asistence: Mislav Rosandić, Jakub Šlahař.
     
    00:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byl vskutku rychlý vstup do zápasu od hostí! První nájezd do útočného pásma skončil gólem, Šagát posunul doleva na MARKA RAČUKA a Slavia vede velmi brzy. Asistence: Martin Šagát.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Goiš (Rosandić, Šlahař), 21. Šlahař (T. Sýkora, Chmelíř), 58. M. Kratochvíl – 1. Račuk (Šagát), 26. Šagát (J. Drtina, J. Novák), 29. Šagát (J. Drtina, J. Novák), 36. Kasík (Šagát, L. Krejčík), 49. J. Holý (Jankovský, J. Doležal), 53. J. Doležal (Kubica)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (36. Šimboch) – Rosandić, Chmelíř, Malina, M. Novotný, Pala (A), R. Černý – Goiš, T. Sýkora (C), Šlahař – Milan Procházka, Pšurný, F. Dvořák – Plášek (A), M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl – Gazda, Gago, Tomaník.
    HC Slavia Praha: Polívka (Frodl) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, Ryzák, Kasík, J. Holý, Pohl – Račuk, Šagát, Z. Doležal – L. Krejčík, Furch, Šmerha – J. Doležal, Kubica, Jankovský.

    Rozhodčí: Čech, Kašík – Komínek, Otáhal

    Diváci: 2 149
    thejrc.org